Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu am vazut multe, multe produse L'Occitane in farmaciile SensiBlue, dar nu in toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dana asa este am testat o gramada de produse de la L`Occitane nici nu-mi mai aduc aminte cate pentru ca fostul meu prieten lucra acolo si le dadeau fiecare reuniune un produs sau mai multe iar el nu le folosea pe cele pentru femei iar surorile lui erau departe.Si acum mai am cateva din colectia Rose , Amandes, cea cu lapte si miere, si altele.Parfumurile miros bine la inceput dar nu tin deloc, eu le consider mai mult o apa de corp.
In rest dupa mine, unele produse sunt bune crema cu imortele de ex (d`aia si costa 60 de euro cutiuta) in rest consider ca este mult prea mult marketing si nu se justifica pretul.Am o crema cu migdale, care costa vreo 25 de euro borcanul de 150 gr, miroase demential, dar hidratare 0.La fel lotiunea de corp cu trandafir nu hidrataeaza deloc.
Am citit zilele acestea un articol cum ca, T Mugler, Dior au scos parfumuri speciale pentru par care sa reziste, sa nu ingrase parul si alte minunatii din astea.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

licitatie cu:

FENDI ~ THEOREMA EDP 5 ML
ELIZABETH ARDEN ~ SUNFLOWERS EDT 7.5 ML
ELIZABETH ARDEN ~ RED DOOR P 5 ML
CHOPARD ~ MADNESS EDP 5 ML
SONIA RYKIEL ~ L'EAU DE SONIA RYKIEL EDT 7.5 ML

Daca tenteaza pe cineva... (momentan pretul e 35 lei cu tot cu ship)

Mie imi plac mini-variantele pt. ca ma gandesc ca sunt si sigur originale. Oare se chinuie cineva sa fake-uiasca sampleurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

seara buna!

dupa concursul de oftalmologie de azi , cu parf. lui rall, va propun un concurs de creatie si fantezie , mai ales.

ce parfum ati purta la acesti pantaloni, asta in cazul in care ati purta acesti pantaloni, salopeta, costum de ski, ma rog, ce or fi...
http://www.viva.ro/Vedete/Galeria-Foto/Mihaela-Radulescu-si-Ayan.html?a=4961/1353495p=3#galerie

eu cred ca ar tr sa poarte DIESEL- Fuel for life - UNLIMITED!

click pe poza, sa vedeti modelul cap coada!
or fi impermeabili?

Mergi la inceput

eu sunt curioasa cum e CHOPARD ~ MADNESS EDP 5 ML.

fetelor, va rog sa ma ajutati: am avut 2 rujuri de la Lancome primite cadou, s-au terminat si le-am aruncat fara sa-mi notez codul. As fi fericita macar pe cel caramiziu sa-l gasesc. Ideea e ca-mi doresc 2 rujuri, unul sa fie caramiziu, nici inchis, dar nici f.deschis, ci asa perfect si unul visina putreda, dar nu inchis spre maro, nu suport culorile astea la ruj.

as aprecia tare mult sa-mi spuneti de la ce firma si ce cod, in magazine nu ajung repede si as vrea sa le comand on line.

pentru ajutor

si inca ceva, as vrea o crema de corp vanilata, stiu rose ca tu ziceai ca ai de la YR si eventual una citrica, dar nu acida
eu nu am folosit creme pt corp, poate de 2-3 ori pe an, dar acum vad ca e nevoie, se usuca pielea...

Mergi la inceput

sali, imi place asa mult www.viva.ro/Revista/Amalia-Nastase-Fara-regrete.html?a=3919/1320158" target="_blank">rochita aceasta , Carmena, o vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

seara buna!

dupa concursul de oftalmologie de azi , cu parf. lui rall, va propun un concurs de creatie si fantezie , mai ales.

ce parfum ati purta la acesti pantaloni, asta in cazul in care ati purta acesti pantaloni, salopeta, costum de ski, ma rog, ce or fi...
http://www.viva.ro/Vedete/Galeria-Foto/Mihaela-Radulescu-si-Ayan.html?a=4961/1353495p=3#galerie

or fi impermeabili?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Mie mi se pare un costum de cat-woman si nu stiu daca e cazul sa il mai accesorizezi si cu un miros extravagant, efectul ar fi prea bombastic.
Costumul da bine in poza, e de coperta...si atat.

32+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui sali

seara buna!

or fi impermeabili?

Mie mi se pare un costum de cat-woman si nu stiu daca e cazul sa il mai accesorizezi si cu un miros extravagant, efectul ar fi prea bombastic.
Costumul da bine in poza, e de coperta...si atat.

32+ Mara Roselyn

vai, vai, rose...unde iti este imaginatia?
ma asteptam la (mult) mai mult decat la acest raspuns de fata crescuta la pension in elvetia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana am intrat pe siteul Lancome si apar pe categorii toate rujurile in functie de textura. Mergi pe "explore lip color" si selecteaza in casuta 3 la "color family" nuanta avuta de tine. Maine merg in oras si pot verifica si nota codurile si denumirile daca vrei.

http://www.lancome-usa.com/makeup/lipcolor.aspx

De la YR e bun laptele de corp cu vanilie, hidrateaza bine si mirosul ERA foarte placut. De vreun an au schimbat produsul si l-au facut BIO si nu mai seamana deloc. Era cea mai "buna vanilie" la pret de vreo 3-4 euro .
Acum cu sarcina alternez uleiul de corp bio de la Frei, care miroase foarte foarte bine si face o piele... cu laptele de corp de la Vichy cu Macadamia Oil.
Uleiul Frei poate se gaseste si in Romania in farmacii gen Sensi-blu:

http://www.frei-hautpflege.de/biomass_sc0.0.html?&MP=245-231

mai e si varfianta obisnuita nu numai cel pt sarcina.

32+ Mara Roselyn

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, imi place asa mult www.viva.ro/Revista/Amalia-Nastase-Fara-regrete.html?a=3919/1320158" target="_blank">rochita aceasta , Carmena, o vezi?

mai ce cumintele sunteti! nici macar cu gandul, daca nu cu fapta!
amalia nastase, rochii de matase, picouri ....
jaqueline kennedy onassis....maine poimaine!

rochia amaliei e frumoasa dar sa fie acolo la ea, eu am urat dintotdeauna tot ce inseamna bulina , mica sau mare.
aceasta rochie imi place totusi..cred ca pt. nuanta de albastru..dar e mult prea eleganta pt mine, eu sunt mai miss sporty asa , desi imi place stilul acela de mor...dar timpurile ma obliga sa fiu o amazoana moderna, cu sapca si ochelari de soare, la volan, nu pe cal!

Mergi la inceput