Club chic (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Merci Sali,sunt invidioasa!La mine e singurul care nu rezista...mare pacat...singura consolare e Elle-YSL...le-am cumparat pe amindoua in aceeasi zi si cel de-al doilea chiar se mentine de dimineata pina seara...plus ca-mi place mult...si Amethyst-ul in egala masura dar trebuie reimprospatat la 2-3ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Sali,tot eu...tu cumva ai Extrait-Cristal?Ca ar fi explicabil de ce la tine rezista atat de mult,fiind vorba de esenta de parfum.Eu am Amethyst edp simplu...si 4 ore de viata are oficial...am citit si eu pe la altii...nu am dubii ca as fi cumparat vreo copie,dar sunt..hm,nitel dezamagita .Stii cum e cand te astepti la nu stiu ce si apoi te dezumfli precum un balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

ema, am Amethyst edp simplu.

ma bucur cand aud ca Amethyst e placut pt ca am citit mult prea multe opinii in care este facut zob!

ti se pare ca cele 2, amethyst si elle , se aseamana pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Les Nuits d'Hadrien

rose

Mergi la inceput

rose, daca nu e prea tarziu as vrea sa te rog mult sa-mi trimiti din nou Serge Lutens Fleurs de Citronnier, vreau sa-i mai dau o sansa, probabil ar mirosi bine pe piele.

Daca nu ai cum, nu e nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dana, imi aduc aminte ca acum cativa ani, o prietena si-a luat Orange Tonic de la Loris Azzaro si mi-a placut foarte mult! Uite-l aici http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_1571Wproducts.html. Oare l-a incercat vreuna dintre voi? Nu stiu cat persista, dar era foarte fin si fresh in acelasi timp!

Tot cu cativa ani in urma am incercat si mi-a placut foarte mult Pamplelune de la Guerlain (din gama Acqua Allegoria). Era pe baza de grapefruit.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Dana, imi aduc aminte ca acum cativa ani, o prietena si-a luat Orange Tonic de la Loris Azzaro si mi-a placut foarte mult! Uite-l aici http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_1571Wproducts.html. Oare l-a incercat vreuna dintre voi? Nu stiu cat persista, dar era foarte fin si fresh in acelasi timp!

Tot cu cativa ani in urma am incercat si mi-a placut foarte mult Pamplelune de la Guerlain (din gama Acqua Allegoria). Era pe baza de grapefruit.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

manu, esti o draguta

stiu ca parfumurile de la Azzaro nu sunt persistente, asa mi-a spus vanzatoarea de la Privilege.

am studiat gama Acqua Allegoria asa rapid in Douglas, nu mai retin ce/cum, dar nu m-au impresionat. Poate mi-ar placea www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Philtre-d-Amour-2655.html" target="_blank">Philtre d'Amour Guerlain

M-am gandit la www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Private-Blend-Italian-Cypress-4329.html" target="_blank">Italian Cypress , dar cred ca e prea puternic pentru vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, daca nu e prea tarziu as vrea sa te rog mult sa-mi trimiti din nou Serge Lutens Fleurs de Citronnier, vreau sa-i mai dau o sansa, probabil ar mirosi bine pe piele.

Daca nu ai cum, nu e nici o problema

Bine Dana, s-a facut ! Chiar bine ca l-ai pomenit ca uitasem si de el.
M-am intors de la o plimbare luuuuunga prin Berna pe malul Aare-ului, am fost si in gradina botanica, un loc idilic, o oaza de liniste parfumata, plin de flori in perioada asta, fantani, colturi umbroase, sere (am intrat in sera cu orhidee si ma gandeam la Teo ca le-ar studia pe indelete )... Si ieri am facut multa miscare, ma tot scoate sotul la plimbare pe vremea asta mi-nu-na-ta de afara! De maine ploua aici si am profitat zilele astea.

31+

Mergi la inceput

rose, mii de multumiri

ce zi frumoasa ati avut, ma bucur mult, aici acum e soare, iar dintr-o data vine ploaia...

Mergi la inceput

manumanu, uite ce am gasit

Mergi la inceput