Ne gandim la o afacere
Raspunsuri - Pagina 2
eusunteuasa spune:
conteaza si pretul
eu, de exemplu, nu as da 50ron pe o numaratoare de lemn...cat de draguta ar fi
Eu am cumparat din supermarket-uri si un puzzle mi-a atras atentia intr-o librarie
CorinaDani spune:
daria,
revin cu o completare : piata este oarecum invadata de jucarii ieftine din lemn, facute in china (le gasesti mai ales pe la magazinele gen "orice produs 3,8 ron")
stim cu totii ca jucariile bune, frumoase, de calitate, costa o caruta de bani; asa ca de multe ori cumparam jucarii ieftine, colorate frumos, pe care copilul le strica in urmatoarele 2 ore sau de care se plictiseste in urmatoarele 2 zile...asa ca eu, daca as fi in locul vostru, nu m-as avanta in productia de jucarii de lemn fara sa am comenzi ferme si o piata de desfacere...
chiar ma miram, cand se organizeaza in ploiesti diverse targuri ale micilor producatori si mestesugari, cei care vand produse asa-zise artizanale, langa pulovere de lana si ceramica, au zeci de jucarii (inclusiv din lemn) si alte prostii chinezesti...halal producatori autohtoni....
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Daria2010 spune:
Multumesc tuturor pentru ajutor :-) SI eu ma gandesc la fel, cred ca e greu spre imposibil, dar asta era ceva pe care aveam un punct de plecare, speram sa fie mai usor...
O sa ne gandim la altceva si mai perseveram cu CV-urile intre timp, trebuie sa iasa ceva pentru bebelina nostra :-)
Intre timp, ma mai informez despre alaptarea la san si alte probleme de bebe, ca acum se face iunie :-)
ni-na spune:
Am adus de la"sursa "un mic Pinochio din lemn, breloc(din cel care de tragi de ata se misca bratele si picioarele).A avut un succes teribil in clasa (a renuntat sa-l mai ia cu el de teama sa nu ramana fara el).Frumos colorat,neted,de exista de cumparat jumatate de clasa sigur cumparau.Orice traznaioara atipica va avea succes.Trebuie doar fantezie sa creezi jucarii -suveniruri inedite si se vor cumpara.Toti cei care merg in targuri sau excursii sunt predispusi la cheltuieli,trebuie insa sa vii cu ceva incitant.