Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (39)
Raspunsuri - Pagina 11
ionela.n spune:
Nu stiu ce sa zic, Kiti, stiu ca asa ceva mi-as dori eu. Dar e posibil sa fie si cu ceva paiete, roz tipator sau alte pietre tiganesti 

--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
ionela.n spune:
Kiti, valabila si reciproca
. In curand poate o sa reusesc sa merg prin magazine sa vad, poate imi sare ceva in ochi. Sper sa nu fie ceva prea scump
Am si eu cateva poze de la cununie si nunta, de anul trecut
Scuze, prima poza e o rochie pe care mi-o doresc, pozele cu roz sunt facute pe 1 martie, anul acesta![]()
http://picasaweb.google.ro/105791852560755416762/AlbumFaraTitlu#--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 15+
LilianaR spune:
Ma bag si eu... nu ar ajta daca, pe langa faptul ca e larga si stransa sub sani, rochita sa fie si inegala jos, la poale?
Ca altfel, daca burticile sunt marisoare, arata ca pusa pe gard, adica se vede ca nu e pentru sarcina si a fost adaptata de nevoie...
Se va ridica in fata si va sta asa, ca pe un cuier...
Eu am o rochie in patru colturi pentru la vara si evenimentele din ea... si o bluzita de seara transparenta careia ii pot pune cam orice fusta ori pantalon, merge de minune, ar merge si in club daca m-as duce. 
![]()
18+
LoraG76 spune:
Beeeey, voi toate sunteti fotomodele? 

Ionela, f. frumoase pozele!
Klarrise, acum mi-am amintit ca te-am admirat si pe tine in poze! 
Noroc cu voi, ca mi-am dat seama ca si eu trebuie sa-mi cumpar musai ceva de imbracat...cumnata-mea a nascut acum 2 saptamani, acusi avem botezul...si eu uitasem!
E clar, au intrat toti neuronii in vacanta!
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
Lora, da' ne jucam aici? Numai una si una...mamici sexy, nu se poate altfel..

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Mersi frumos Lora.
Poza in care se vede becul iesit din tavan, e facuta la noi acasa. Ne luasem apartamentul de cateva luni si nu prea am reusit sa luam mare lucru in el. Dar e casuta noastra si asta conteaza cel mai mult, nu? ![]()
In al
, sunt
in 15+
LoraG76 spune:
Mi-e atat de somn, de-mi vine sa-mi asez capul pe birou si sa dorm...pur si simplu pic de somn, ma ia cu ameteala...si ce vreme urataaaa!!! Azi n-am dat niciun randament la serviciu.
Crina, bafta maine, suntem alaturi de tine! 
Lora, mami de Iustina si 
20+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ionela.n spune:
Stiu ca e mult prea devreme pentru asta, dar n-am ce face, neuronii de gravida ma ametesc cateodata 
Unde gasesc ratuste din plastic, din alea care se baga in apa la baita
Vreau sa fac o mica flota pentru bebe si ma gandeam ca astea pot sa le iau din timp.
Am uitat sa va povestesc cum a fost la dentist aseara. Am rezolvat caria care ma deranja si am facut si un detartraj partial, terminam tot sapt viitoare. Simt o jena acum dupa detartraj dar ma bucur ca acum arata bine si nu a durut 
In al
, sunt
in 15+
LoraG76 spune:
Ratuste se gasesc la orice magazin/stand cu jucarii.
Chair, si eu trebuie sa innoiesc flota, ca de la Iustina din astea n-au mai ramas...fulgii le-au iesit, nu alta!
Lora, mami de Iustina si 
20+
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

15+ si mami de Vlad (15.05.2006)