noi, sagetatoarele (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare
Aveam de gand sa stau putin cu voi la taclale dar pana la urma dau copy/paste la un mesaj postal la o alta sectiune

Ne-am mutat in sfarsit in casa noua . Nu e totul gata dar trebuia sa ne mutam. Am bagaje peste tot, nu mi-a venit toata mobila . E un haos total dar e frumos. Copiii sunt tare incantati. Sper ca intr-o saptamana sa vina toata mobila sa pot sa fac cat de cat ordine.
In rest bine sanatosi , obositi peste masura, fara net, tv sau telefon fix dar ce mai conteaza. Pacat ca au incept ploile.
Andra nu vrea sa doarma in camera ei, poate dupa ce ii pictam peretii o conving.

Am tare mult de lucru la birou, abia apuc sa va citesc printre picaturi.
Va pup

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare dragelor

Nico, sa fie intr-un ceas bun mutarea...sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta...

noi am scapat si de botez, avem un mic crestin...pozici avem aici pt cine doreste:

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/BOTEZFILIP28AUGUST2010#

revin mai tarziu! pup fetele!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Nico, sa o stapaniti sanatosi.

Ela, sa va fie de bine increstinarea si sa fie sanatosi piticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Nico Sedere placuta in noua casa. Hai ca ce a fost mai greu a trecut. Dai timp Andrei sa se obisnuiasca in noua locuinta, cu siguranta va dormi la ea in camera.

Andreea Ti-am admirat flacaii, amandoi frumosi. Sa va traiasca micul crestin.

Lacra Cum mai e Stefi? Mai e racita?

Duminica imi aduc pitica acasa. De saptamana care vine incepem gradinita.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Va ofer o ...

tnicoleta, multumim de intrebare. A mai trecut, probabil o sa mai vina.... Ca ieri ne-a prins ploaia....

Mergi la inceput

Va ofer o si va doresc sa aveti un week-end frumos.

Mergi la inceput

Va ofer o si va doresc o saptamana usoara.

Stefy asteapta cu interes sa inceapa gradinita... Sa vedem cum se va acomoda la aceasta schimbare tinand cont ca are in grupa 8 dintre colegii de cresa.

Mergi la inceput

Voua va ofer o , eu beau o cana mare de ceai de menta si salcam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Neta felete

Lacra Tare matinala esti. Cand incepe Stefi gradinita? Eu zic ca se va acomoda repede daca are si colegii mai vechi langa ea. Nu va fi chiar totul nou.

Noi suntem acum acasa in formatie coplecta. Adica au venit cu totii de la tara. Asa ca iar o sa am de ce ma plange. Deocamdata o laut pe fimea care aseara i s-a pus pata sa manance somn prajit. Eu nu aveam chef de el asa ca am trimis-o la tasu, cara s-a executat. Nu-l rabda inima sa nu ii faca pe plac. A papat donisoara o bucata mare cu zeama de lamaie.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor ce poarta numele Sf.Maria!

Va ofer o . Mai scriu cand imi revin, ca ieri mi-a fost foarte rau.... cu frisoane, febra.... N-am crezut ca poate fi atat de rau..... Sper azi sa fiu mai bine.

tnicoleta, felicitari Biei. Si Stefy prefera pestele.

Mergi la inceput