Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liris spune:
La multi ani Stefan!!
sa va traiasca Cornelia!
Tania si Camelia, multumim mult ptr urari!
sunt si eu in zona pina pe 24 , dar saptamina asta sunt ocupata cu botezul. in plus fi-mea nu se da acomodata prea usor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
'Neata Ct
o zi frumoasa si numai bine.
liris petrecere frumoasa ; sedere cat mai placuta si odihnitoare.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bettyk spune:
Buna dimineata fetelor!ce mai faceti?
eu sunt tare stresata in perioada asta. fii-mea a inceput cu evaluari,dictari,teste si cum plictiseala isi spune cuvantul stau cu emotii sa nu o dea in bara acum la sfarsit. nu mai are chef decat de joaca si de iesit in aer liber.
Crixia,asa e draga mea. absente cat mai putine,daca se poate mai deloc. la clasa I e destul de greu daca lipsesc,dar ei prind repede. sunt ca un burete acum. absorb mult. iar cat despre atentia noastra ca parinti se schimba totul cand intra la scoala. la gradi e alta treaba,pe cand in noua etapa a vietii le trebuie mai multa atentie.pana devin constienti ca de acum au si ei responsabilitati si nu mai este ca la gradinita,trebuie sa ii ghidam noi.dar,cel putin mandra mea,de la inceput si-a luat atributiile in serios si eu doar ce o ajut unde nu intelege si verific temele. apoi mai discutam despre ceea ce nu a inteles sau ce nelamuriri are.depinde de fiecare copil in parte.din ce am mai discutat cu parintii,fetitele sunt un pic mai responsabile decat baieteii. evident ca mai sunt zile cand nu are chef de lectii sau de lucrat suplimentar si atunci ne luptam,dar sunt copii pana la urma si asa am fost si noi.eu una incerc sa nu ii rapesc prea mult din copilarie si sa o obosesc peste masura,si asa materia e vasta si lucreaza mult.dar nu e nimic de speriat. uite ca noi mai avem putin si terminam clasa I.
sper ca te-am lamurit cat de cat.
Mai e putin si vine weekendul si liber la plimbari! Va doresc o zi buna.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buuuna seaaraaaa!!! Ce faceti ?
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Buuuna seaaraaaa!!! Ce faceti ? Lali,mami ![]() ![]() ![]() |
buna si tie....eu fac bine....tuuuuu?????
Madamsadamy spune:
Buna dimineata!!
De ceva timp vroiam sa va scriu sa va cer ajutorul pentru o mica, mica mamica, carea nascut doua gemene. mamica avea 16 ani impliniti iar gemenele au pe 8-9 doua luni. Pentru ca tatal copileleor nici nu vrea sa stie de ele, iar mamica se trage dintr-o familie tare nevoiasa din Basarabi veneam la voi pentru mici donatii de orice. asteptam in schimb poze cu micutele. Dar acum doua zile s-a intamplat o mare tragedie, mamica a trecut strada in fuga si o masina a lovit-o din plin. Si-a pierdut viata. Accidentul a fost pe 2 mai iar ea a fost declarata pe 3 decedata. Nush ce s-o intampla acum cu fetitzele care nu erau nici macar botezate. Matusa lor,lucreaza la noi, si ii dadusem sfatul sa caute doi nasi ptr ele, nu o familie singura ca e tare greu. Dupa inmormantare o sa vad ce se intampla(daca le ia protectia copilului). Eu le-am dat toate hainutele mici de la finutza mea. Multe erau aproape noi. La munca am facut o cheta pentru inmormantare, ca se pare ca nu au nici posibilitatea asta familia.
Imi aduc aminte cand a nascut fetele ca gurile rele spuneau ca daca i-a placut......dar ce vina aveau micutzele. Si sa nu uitam ca fata avea 15 ani cand acel barbat a pacalit-o. Pacat de tineretea ei. Menirea ei a fost sa dea nastere la doua micute si sa plece din aceasta lume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!Vai Dana ce tragedie ne-ai povestit...
Pacat pentru mamica, dar este tragic pentru micutele care vor creste fara parinti.
Nu cred ca mai am haine de bb, le-am dat pe toate, daca mai gasesc ceva te anunt.
Alexandra si Bianca (Daddy) au azi spectacol-concurs cu gradinita la Teatrul de Papusi de la ora 13,10. Motiv pentru care sunt la ora asta acasa, vreau sa merg s-o echipez pe Alex in hainutele pentru spectacol. Va povestesc despre evolutia fetelor cand mai intru. Sper sa nu aiba trac pe scena
.
Va doresc o zi buna!
Sa-l ajutam pe Florin
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Of Doamne,e asa greu cand auzi de tragedii de astea si nu prea ai cum sa ajuti!Cuvintele sunt de prisos ,ma
pentru sufletul ei,din pacate material nu pot ajuta
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!