Gasca de Constanta *113*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Trimis la - 28/04/2010 : 12:42:20
--------------------------------------------------------------------------------

Buna fetelor

Va rog sa ma ajutati cu o recomandare de medic stomatolog.
Fetita mea are 2 carii. Pe una am inceput sa o tratez dar fetita mea de 5 ani este o fricoasa si nu a vrut sa stea pana la capat. Asa ca stam de 2 luni cu plomba provizorie si nu vrea sa mai mearga la doctor.
Doctora la care am fost nu mi-a placut deloc ca nu a avut deloc rabdare.

Stiti cumva exista si metode de amortire a gingiei?
Multumesc si astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Cu intarziere, urez "La multi ani!", sanatate, bucurii si numai impliniri sarbatoritelor acestei perioade: Delia(loreen),Diana Francesca(liris(simona)),Dana(madamsadamy),Ina78!

Eu am intrat pe fuga sa fac urari pentru sarbatorite. Cand stabiliti ceva in legatura cu intalnirea daca voi putea ajunge, cu mare drag.

Va doresc o seara buna!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
maine e 1 mai....gratareala cu spor si vreme bune!!!! la noi s-a votat, mergem la padure la basarabi, unii vroiau pe malul lacului in mamaia, altii la camping, s-a ales insa basarabi...cum o fi acolo nu stiu, va povestesc dupa eveniment.
imi vine in cap refrenul ala "1 mai muncitoresc"...distractie maxima maine

toate cele bune...

Mergi la inceput

Salutare!
Cristina din pacate nu cunosc niciun stomatolog de copii. Daca afli de vreo unul, scrie si aici, poate mai are cineva nevoie.

Noi azi am avut program de "jud. Tulcea" . Am fost la acvariu din Tulcea, program 10-18, preturi: adulti 15 ron, copii, pensionari, elevi, studenti - 5 ron, luni liber. Am dat amanunte poate mai sunt amatori, cu toate ca stiu ca multe l-ati vizitat . Apoi am fost la "picnic" in padure la Visterna (unde am intrat in sat la rude ) si la cetatea Heracleea (Enisala), priveliste frumoasa, drum foarte bun, program de vizitare ca la acvariu, tarifele mai mici: 2 ron adulti, 1 ron copii, pensionari, elevi, studenti.
La plecare a fost destul de aglomerat drumul, dar, la intoarcere pe la ora 16,30 era lejer, inca nu se stinsese focul la gratare .
Va doresc in continuare we placut si multa sanatate!
Revin cu poze dupa ce se ataseaza.

Sa-l ajutam pe Florin

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Am puspoze de la "ieseala" de azi.

Sa-l ajutam pe Florin

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare gasca!!!
suntem super gratariti, am plecat la 11 si am ajuns acasa la 22, pana la urma din comoditate ne-am dus prin mamaia, am urmarit spectacolul(trecerea) masinilor de epoca, avioanele care au facut spectacol aviatic, am papat gratar pana la epuizare si am alergat dupa plozii din dotare- ne-am distrat muncitoreste...ce mai!!!!
incredibil ce multa lume, masini cu numere de alt judet o gramada...parca era mamaia in plin sezon...maine acelasi program, insa fara gratar...stam la terasa si pe plaja, eu m-am bronzat cu ochelari, am nasul grena, maine trebuie sa ma colorez uniform

Camelia ce bine ca ai scris de programul acvariului de la tulcea, anul trecut n-am ajuns si ne-am propus sa mergem sambata viitoare...

Lulu LA MULTI ANI!!!

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata dragele mele! Abia v-am gasit. cu scuzele de rigoare urez LA MULTI ANI SI O VIATA FRUMOASA, tuturor celor care si-au serbat onomastica sau ziua de nume in perioada cat nu am mai intrat. inca o data La multi ani si mult noroc!
ieri nimic prea deosebit. o iesire in Mamaia,plimbare,terasa si atat. multa lume,aglomeratie. Azi cred ca vom avea program de parc(mandra vrea cu rolele) si plimbare.
va urez o duminica frumoasa si distractie placuta!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hello, tuturor!

raportam si noi o "ieseala" sambata la costinesti, in curte la niste prieteni la gratarul de rigoare iar duminica prin mamaia sa luam pulsul statiunii.

referitor la dentist, va recomand medica noastra, ca miruna numai la stomatolog serveste extractii, acasa cu ata nu-i chip, iar vlad a facut si el o vizita de curtoazie deocamdata, sa se obisnuiasca cu decorul pt mai tarziu. cabinetul Coraldent este in tomis III, la turnul de langa posta 7: dr. cosmina aldea tel. 0723 342262.

poze nu pot vad la job, cami, noi am vizitat anul trecut acvariul, cred ca le-a placut mandrelor!

pupicei

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dana, multumesc .
Si noi raportam o iesire la munte. Cald, f cald, soare, mancare buna, conditii super, aer curat si distractie la maxim, fara sa pun alergatul dupa copil ,ca este intr-o perioada ...ufff...nu mai zic nimik, il apuca din senin sa "loveasca" UNII copii.
Zic "loveste", desii este mult zis, l-am urmarit si o face numai cu copii pe care ii place si vrea sa stea in preajma lor. Le da cu pumnul in spate, ii alearga si apoi ii strange de ii doboara sa ii pupe....
Daca il intrebi de ce face ...zice ca ii iubeste..dar unele mamici nu il inteleg si chiar il jignesc .
Am avut un mic conflict cu o mamica care de fata cu mine, l-a cam facut in toate felurile( RAU, OBRAZNIC, NEEDUCAT) ptr. simplu fapt ca Luca il alerga pe copilul ei de 2,4 ani si striga dupa el sa vina sa se urce impreuna in leagan .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna regasit si in luna Mai!!!

Ati inceput frumos, la aer sau fum! Noi nu avem ce sa raportam, adik nu a fost cu fum, doar cu Tara piticilor ...a fost "1 mai de/si cu pitici"!
Ne cam bantuie un virus pe toti ai casei de saptamana trecuta, fiecare rezista cum poate, cu sau fara febra, dar de muci n-a scapat nimeni.

Dady, n-am gasit ce ti-am promis...numai in pod nu am cautat!
Lulu, ce haios Luca! Asa iubeste el! Lasa ca le trece parintilor care nu le convine, asta e mediul lor, nu poate fi perfect( as acum isi inchipuie fiecare perfectiunea)
Camelia, frumoase poze, Teo parca seamana cu Alex cand au ambele ceva pe cap, se vede doar chipul.
Bettyk, sa mai intri si sa-ti faci timp sa ne povestesti cum a fost primul an de scoala pentru Alexia ta....stii ca si noi intram la anul in focuri si culeg pareri, impresii, emotii, adaptare....

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput