Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
bafta maine la concurs micilor artiste...minunata alba ca zapada si piticul frumos si bloooond
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CRIXIA spune:
Sa traiesti cu numele Alexandra-Elena!
la fel si altor Constantin si Elena care mai sunt pe topic!!
Daca aveti sarbatoriti in familie, sa va/ne traiasca cu numele sfant!
Dana, Liana, e bine si 2-3 mamici, faceti pofta treptat cu intalnirile ad-hoc!
Dana, nici eu n-am fost niciodata cu Alexia la control oftalmologic...ar cam trebui, daca zici ca de la 3 ani ...rusine mie, nici macar nu m-am gandit! Urmaresc recomandarile voastre si ma decid si eu!
Tania, urata situatie la voi! Tare greu trebuie sa fie, eu ma crucesc de tot ce ne inconjoara! Mai sa fie, nici la sceneta nu ai reusit sa ajungi...imi e mila de Bia ca nu te regaseste printre mamici! Saracul pitic blond carliontat!
Camelia, succes Albei ca zapada!! Azi e vineri
Deci, zile da sarbatoare... 3 zile!! asa zice prognoza...eee, dar macar vor fi 20 de grade, vedem noi cum ne strecuram printre picaturi!
Gata, fug la bagaje ca dupa pranz decolam! Ana ramane acasa
e prima data fara ea atatea zile!!
V-am pupacit pe toate!
Cris mami de Alexia & Ana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
CRIXIA, vacanta plakuta, vreme frumoasa, drum fara peripetii!
Dana, spor la pregatirile ptr vacanta la munte.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!
Cum a fost ieri la intalnirea ad-hoc?
Azi, daca vremea o permite, mai vine cineva dupa ora 17 la Petrom Far?
Noi acolo vom presta.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianamaria/dianamaria.jpg)
dianamaria spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Va citesc regulat, dar nu prea ma bag in seama. Copilul meu e mult mai mare, alte probleme ... bb2 nu vrea sa vina inca (am pierdut 2 sarcini intr-un an ...
)... dar, azi am citit ca DanaAlex vrei sa-i duci pe micuti la oftalmolog. Dr.Tzuru vine de la Buc? Sau este dr.Tzuru din Cta? Daca este ultima varianta eu nu te sfatuiesc sa le faci control la el. Acum cateva luni l-am dus pe Tb al meu la el si ... ne-a tras un diagnostic... Doamne-ajuta ca a fost eronat... Poate sunt si dr. buni in Cta, eu nu i-am descoperit inca, nici nu-i mai caut, pe Tb l-am dus la Oculus in Buc.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Va multumesc pentru urari!
Uram si noi La multi ani, sanatate si numai bucurii Constantinilor si Elenelor!
Mav, Tania sa va traiasaca cu numele sotii si sa fiti fericite alaturi de ei!Daca mai aveti si altele sotii cu numele sfant oe care-l serbam azi, urarile de mai sus sunt valabile si la voi.
Tania mie mi-au spus ca nu au nevoie de insotitori la copii, deoarece locatia unde a avut loc spectacolul avea spatiul mic. Din cate stiu trebuiau sa mearga doar doua mamici cu masina, ca sa poata transporta toti copii si recuzita. Abia astept sa vad ce-mi spune Alex.
Crix drum bun si distractie placuta! Cat despre zilele de vineri...'om vedea ce va mai fi. we placut, fug sa i-au "actrita-sarbatorita" de la gradi si sa placam la antrenament!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
ploua afara...ce naspa
Lulu mersi de urare, am pregatit deja mare parte din bagaje, dar amanam pana la 1 iunie din mai multe motive: vremea rece si ploioasa, parintii mei mai au cateva treburi nerezolvate la birou, cursul la care vreau sa ma inscriu incepe la 31 mai...asa ca de unde trebuia sa plecam maine ...
, deci pleaca numai cei mici si ai batrani, eu cu sotzul ramanem acasa, asa prindeam si eu o saptamana de munte...asta e, trebuie sa ma apuc de ceva 'telectual
in seara asta noi mergem la un party de motz cu mamica elena, poate saptamana viitoare ajungem, iar la petromv de la abator si ne vedem atunci...
DanaAlex spune:
Dianamaria ...daca nu confund tibi al tau e nascut in aceiasi zi cu tibi al meu - 7 iulie
, mersi de sfat...este dr. tzuru din bucuresti, ce sa zic eu am luat numarul de o prietena multumita de el, mai am in cercul de cunostinte mamici ce au fost la el...nici nu stii ce sa mai crezi, zau asa...oricum voi merge tot pe 3 variante si daca 2 coincid investigam aprofundat...ai mei nu au nimic, slava domnului...dar mi-a intrat in cap sa-i controlez, asta de vreo luna, o prietena de-a mea i-a descoperit fetitzei astigmatism, se dusese fara motivatie si acum copilul poarta ochelari, diagnosticul a fost confirmat si de un al doilea medic
edit later: cum sa confund, ca e scrisa data nasterii lui Tibi la semnatura ta...da eu tineam minte mai de demult
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianamaria Va citesc regulat, dar nu prea ma bag in seama. Copilul meu e mult mai mare, alte probleme ![]() ![]() |
multumesc ca ai intrat special sa-mi scrii mie, daca tot citesti apuca-te si scrie...sunt mamici care au copilul cam de varsta cu al tau si fete
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ce sa zic de sarcinile pierdute...imi pare rau, Doamne ajuta sa fie cum iti doresti si sa vina si bebe 2
![](pupic.gif)