Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
asaaaaa, Nana va avea rol de batranica/bunicutza, are de recitat 4 versuri, sper sa nu fie rusionoasa si sa-i iasa....e prima ei serbare
azi am vorbit cu doamna educatoare si am anuntat-o ca intentionez ca de luni sa nu o duc 2 saptamani la gradi ca ma apuc de un curs si-i voi trimite cu bunicii la munte, stiam de serbare asa ca am intrebat-o ce rol ii da mandrei mele (e cea mai mica din grupa) si sa-mi spuna sa-i pregatesc costum, crezand ca o sa fie un tufis, o floare, un fluturas...ceva din peisaj
m-a anuntat ca e bunicuta si ca sa-i pregatesc un costum adecvat, de exemplu o peruca, o rochie /fusta lunga....
intrebare: cum scot eu acum/de unde cumpar un costum de batranica???....ma gandesc de cand am luat-o de la gradi si zau ca nu ma duce capul...
poate aveti voi ceva sugestii...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Buna dimineata!
Ce zi mohorata...sa speram ca macar dupaamiaza v-a fi calda ca ieri...
Lati ...aceeasi reactia ca si Dana am avut cand am citit remarca ta apropo de boc si criza...esti simpatica foc!
Dana, ma gandeam ca ar merge un costum national cu poale lungi ...hai ca ma uit ce am eu...stiu sigur ca am ceva...si-ti spun....un batic mai bine decat peruca...moare cupilul de cald...
La serviciu treburile merg mai bine...in sensul ca merg contractele noi...in schimb fff greu incazez banii pe ele.
Dar perspectiva scaderii salariilor cu 25% ...ne incurca grozav socotelile, mai ales ca suntem doi bugetari in casa....cred ca o sa avem nevoie de un consilier financiar care sa ne indrume financiar(ca la Oprah)-mai mult ca sigur renuntam la o masina cu cheltuielile aferente...
Sinzi- ce faceti? David cum se descurca cu scoala? Pe la voi cum se simte criza financiara?
Sanatosi sa fim!!!!!!!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Merci fetelor,m-ati facut sa rosesc ! Asa sunt eu,cad prima in depresie si ma ridic repejor,sa nu cada altcineva peste mine
.
Dana,eu am fost bunicutza candva "Ridichea uriasa",si mama m-a imbracat intr-o rochie de-a ei,mai veche,ceva cu niste flori marunte,rosii,pe fond negru,deasupra o vestuta(aveam multe eu,de lanica,mai groase,mai subtiri) ,un sort in fata,si batic pe cap,tot inchis la culoare.
Va pup.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
DanaAlex spune:
mama, ce a clocotit bucurestiul astazi....mitingul saraciei, oamenii sunt nemultumiti de guvern privind masurile de reducere a pensiilor si salariilor...oare ce se va intampla????
vaaaiiii, romanii nu se dezmint niciodata, imnul guvernarii
(audio) http://www.youtube.com/watch?v=g-xpbYWxiJU
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 Dana, ma gandeam ca ar merge un costum national cu poale lungi ...hai ca ma uit ce am eu...stiu sigur ca am ceva...si-ti spun....un batic mai bine decat peruca...moare cupilul de cald... |
Dady
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
eu am in casa batic si o camasa gen ie, daca gasesti ceva de la fetele tale ar fi super...multumesc
![](pupic.gif)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Dana,eu am fost bunicutza candva "Ridichea uriasa",si mama m-a imbracat intr-o rochie de-a ei,mai veche,ceva cu niste flori marunte,rosii,pe fond negru,deasupra o vestuta(aveam multe eu,de lanica,mai groase,mai subtiri) ,un sort in fata,si batic pe cap,tot inchis la culoare. |
da, e o idee si asta, sa-i cumpar o rochie mai mare si sa-i pun o vestuta, un sort si un batic....ea e mica implineste 4 ani abia in august ....
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Dana si eu m-am gandit pentru "babuta ta" la un capotel, batic si o vesta de lanica . Nu stiu daca se impune o investitie prea mare, mai ales ca gasesti pe acasa cam ce-ti trebuie. Pe de alta parte merge si costum national cu poale lungi, dar in cazul asta depinde de context. Te organizezi tu cumva.
Lati , am ascultat aseara in nestire melodia lui Socaciu, pe care o ai pusa la semnatura.
La noi,au spus doamnele ca vor sa organizeze o serbare campeneasca, in concluzie, vom folosi costumul popular de anul trecut. Eu am fost "gypsy" si am sugerat sa mearga cu copii care au fost la sceneta cu "Alba ca Zapada" cu aceleasi roluri, scapam macar de stress + costume, invatat rolul.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
salut!!!
Camelia o rezolv eu cumva....o sa iasa o 'babutza' pe cinste
azi am fost la orl la dr. comsa, tibi e ok, nana are polipi (trebuie operata) si are si alergie (sa ne apucam de investigatii pe tema asta, ea are un fond atopic se pare din nastere)si desi aveam doar pentru ei programare, m-a mancat undeva sa-l rog pe dr sa se uite si in nasul meu m-a gasit cu sinuzita (m-a trimis la policlinica cu plata sa fac radiografii) si cu un papilom pe amigdalita stanga (trebuie scos si trimis la biopsie)-pe ultima chestie am facut un atac de panica de m-a durut stomacul pana acum, am apucat si sa citesc ceva pe net despre asta...am vorbit cu cineva mai cerebral si m-a mai linistit
acum stau si ma gandesc la nana, as face programare si la dr. ursuleanu, care vine pe 5 iunie la cta sau sa merg pe mana lui dr comsa si sa trecem la fapte amandoua
cine si-a mai operat copilul de polipi, va roooogggg ...cum ati facut???
trebuie avut ceva in vedere? ....mi se pare atat de mica (face 4 ani in august)...ce ar trebui sa-l intreb pe chirurg - operatie clasica/ cu laser???anestezie de care?? ptiuuu imi vuieste capul...
revin mai incolo ca sunt panicata rau...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna..
Dana e normal sa fii panicata...eu nu stiu sa-ti dau detalii...sper
ca totul sa decurga fff bine si usor pentru fata.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
LeeAnn spune:
Neatza!
Nu stiu cate ma mai cunoasteti, mai scriam pe aici acum multa vreme.
Dana, ca pt tine m-am logat, sa iti scriu, eu am operat-o pe Alexia mea la Ursuleanu la Bucuresti.A fost perfect.
Eu as merge pe Bucuresti cu ochii inchisi, dr. dein Cta sunt maream majoritate jalnici.
Eu de Comsa am auzit ca bea, de asta l-am evitat.Acum nu stiu daca e adevarat, mi-a zis o amica asistenta din Spitalul Mare.
Pt orice intrebari , te astept.