Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 2
brunadria spune:
elly am facut histero in februarie ,cica totul parea in grafic, nici eu nu inteleg..
am programare pe 23 august..
asta e , punct si de la capat.. o sa trec pe la clinica sa vad daca pot vb cu dr , acuma e in concediu , sa vad ce analize suplimentare pot sa fac, din timp..
violeta70 spune:
Buna fetele!
Bruni imi pare rau. Doamne-Ajuta ca data viitoare sa fie bine
alinutahusaru'mana .
Codra am inteles ca tu esti sub tratament cu Closty. Eu l-am inceput sambata si mai am 2 zile, azi si maine. Am inteles eu bine, tu ai facut o echo in ziua a-13-a?
Aseara nu am reusit sa sun la doctora, am sa incerc in seara asta.
Pupici la toate fetele
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
irinaflorea spune:
Samira, Mirela si voi, fetelor fivoase......AM intrat doar sa vad daca ati reusit, si ies din forum cu inima stransa. ATAT DE MULTE NEREUSITE!!!! Ce Doamne iarta-ma? Desi nu am mai avut nici timp si nici inima sa intru in camaruta noastra de discutii, mereu m-am gandit ca pe 31 martie trebuia sa aflu daca Sami a reusit. Si cautandu-i postarile am aflat de multe fete noi,si de multe nereusite. Poate ca cineva a si tras lozul castigator, dar poate ca am ratat postarea, dat fiind faptul ca am frunzarit doar prin capitole, dupa ceea ce doream tare sa stiu. Imi pare nespus de rau, si sa stiti ca sunt in continuare alaturi de voi.
Noi cred ca in Mai mergem sa ne luam BB congelati acasa, dar am tare mari emotii, ca nu vom reusi.
Va pup cu drag, Irina
galliciana spune:
irina,fii optimista,te rog!!
iti dau sa iti treaca,
pt ca eu sunt cel mai aproape de tine!!
in mai asteptam vesti bune, irina!!
galliciana spune:
multumim pt voturi:
bruni
violeta70
ellyshor
codra