Magnifice Senioare mici,mijlocii si mari (95)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
va sarut dragelor, off ce zile am avut, doamne...
eu sunt nauca, nu-mi mai ajunge timpul...
azi aram sigura ce este vineri! apropos maine plecam la nisipurile de aur...ma scoate G in lume hihihi...sper sa ajungem cu bine inapoi acasa...adica in timp ...in rest nu am mai facut mai nimic, am o colega insarcinata in20 sept, si va dati seama ca o vad crescand sub ochii mei, si bineinteles ca nu exista zi in care sa nu ma gandesc daca eu voi fi vreodata asa...off ascundeti butoiul , repede...
Manu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Menixo, lasa prostiile si-ti traieste viata...
Ce vrei? Fiecare este intr-o anumita etapa in viata...
Te scoate omu' in lume si tu te uiti la capra vecinului...
Bataita...
"Pune mana" si te distreaza si te bucura de intimitatea in doi si de faptul ca sunteti tineri si impreuna...o sa-ti vina si tie randul...
Asteptam impresii de calatorie...si picanterii ( ceea ce colegutza ta nu-si poate permite sa gandeasca ...macar)
pup
danny1 spune:
am niste nervi...de o sapt am facut triplu test si nu mi-au dat rez.cica mi-l trimit azi.
mami de , premiata la concursul de dans
17+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Mona40 spune:
Danny1, azi vad ca sunt pe post de lupul moralist..
Bataita si tie..
Nu te stresa ca faci rau la bebe....
Oricum totul va fi bine la analize....
Hai rabdarica..
Pup
Si ca sa va umplu ziua de bucurie... va dau un link..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135399
Este un must sa vi-l treceti la preferentiale...
Am ras cu lacrimi...
Luati-o de la inceput...e bestial... astept comentarii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
mona multumim,
chiar m-am amuzat si eu...
dragelor eu nu stiu cand voi mai putea intra pe aici, ma pregatesc de plecare iar maine voi fi libera...va doresc o seara placuta, si un we insorit!
Manu
luminita42 spune:
Mersi fetelor, va iubesc ca v-ati facut timp sa scrieti ceva pentru mine.
Ellyshorul, Lyly, Alinutahu...si restul feteelor va pup. Multumesc mult.
Mona
E o expresie de zice "cuvintele sunt de prisos" in cazuri ca ale mele..dar eu nu cred in ea, fetelor. Fiecare cuvintel pe care mi-l scrieti mie imi face bine, mai ales acum.
PS.Sunt bine, am sangerari in continuare, dar nu ma doare mare lucru. am lucrat intens pana la 3 si ca am avut un termen limita si acum ne ducem s-o asteptam pe soacra la tren.
simonia spune:
am fost aseara la dr. tutunaru si m-a linistit. nu este chist care se resoarbe, ci un nou folicul antral care incepe sa se dezvolte. m-a speriat degeaba dr. de la mine din oras.
galiciana, am anuntat de marti z. 1
lumi, ma descurajezi de tot. nu mai spui nimic? s-a oprit sangerarea sau continua? trebuia sa iei imediat ce ai observat sangerarea 4 pastile de duphaston, si 2 pe zi in continuare.
poate a fost sangerarea de fixare a sarcinii?
luminita42 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia am fost aseara la dr. tutunaru si m-a linistit. nu este chist care se resoarbe, ci un nou folicul antral care incepe sa se dezvolte. m-a speriat degeaba dr. de la mine din oras. galiciana, am anuntat de marti z. 1 lumi, ma descurajezi de tot. nu mai spui nimic? s-a oprit sangerarea sau continua? trebuia sa iei imediat ce ai observat sangerarea 4 pastile de duphaston, si 2 pe zi in continuare. poate a fost sangerarea de fixare a sarcinii? ![]() |
Simonia, pai de ce te descurajez?.. asta e adevarul, avortez, n-am cum sa-l schimb. imi pare rau ca asta socheaza..Nu e sangerare de fixare , aia a fost in ziua 25 de cm, pe urma se oprise. Dar de alataieri a inceput din nou si mi-au disparut si simptomele de gravida. As fi fost in 5 saptamani alaltaieri. Duphaston nu am aici cu mine, am pus 4 de utrogestan pe zi, dar am mai zis, dupa cum simt, sarcina nu mai este. mai stau pana saptamana viitoare cu utrogestanul si pe urma il opresc. Aici urmeaza niste zile libere, nici naiba nu lucreaza, asa la doctor, pe saptamana viitoare.
Oricum ma bucur mult ca asa zisul tau chist e un folicul
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
Gali as trimite-o cu drag pe soacra prin nordul tarii!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
brunadria spune:
neata , dragele mele..
luminita imi pare tare rau pt tine...
offf cate necazuri si pb pt a avea un bebe .. d zeu sa ti ajute !! sa ne ajute ..
mona am citit si eu aseara , m am distrat copios..f tare subiectul..
eu plec duminica in romanica pt o luna jumate
va doresc weekend placut..