SERVICIU CONTRA SERVICIU

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Carmaw, nu te descuraja. Dar stii si tu cum e: de obicei romanii sunt mai reticenti in a cere si in a oferi ajutor neplatit. In primul caz e "rusinea" de a ramane orisicat dator cuiva, si in al doilea intervine supraevaluarea propriei munci. Cum ar fi: ia uite ce avea ala in casa... ce, nu isi permitea sa plateasca o bona intr-o seara?! Desi cu o seara in urma "bogatanii" l-au ajutat sa isi puna la punct PC-ul. Sau invers: eu, cu studiile mele de "PC-ist" ar fi trebuit sa le cer sa stea trei zile cu copilul, nu una. In plus, mobilitatea cu seviciul nu e apreciata, familia extinsa este in apropiere, deci ne bazam pe ea sau pe prietenii vechi. Si nu avem incredere in necunoscuti (recomandati doar de ei insisi, pe internet) sa ne intre in casa sa hraneasca pisica sau cainele, desi presupun ca sunt de buna credinta. Mai nou observ ca nu ne mai cunoastem nici vecinii, si aia sunt mai "permanenti" si mai "vizibili" decat cei de pe forum. Oricum, e o idee foarte buna, dar cred ca astfel de prietenii se leaga mai usor daca e un schimb consistent si constant de informatii intre cei doi prieteni inainte (cum e in cazul odiseelor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

intrab o e pe troc....!
----------------------------------------------------------------------
As prefera ca aici sa intre persoanele interesate deci daca cele scrise sunt in afara subiectului....o sa las sa treaca.
Multumesc oricum
cm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia1112

Carmaw, nu te descuraja. Dar stii si tu cum e: de obicei romanii sunt mai reticenti in a cere si in a oferi ajutor neplatit. In primul caz e "rusinea" de a ramane orisicat dator cuiva, si in al doilea intervine supraevaluarea propriei munci. Cum ar fi: ia uite ce avea ala in casa... ce, nu isi permitea sa plateasca o bona intr-o seara?! Desi cu o seara in urma "bogatanii" l-au ajutat sa isi puna la punct PC-ul. Sau invers: eu, cu studiile mele de "PC-ist" ar fi trebuit sa le cer sa stea trei zile cu copilul, nu una. In plus, mobilitatea cu seviciul nu e apreciata, familia extinsa este in apropiere, deci ne bazam pe ea sau pe prietenii vechi. Si nu avem incredere in necunoscuti (recomandati doar de ei insisi, pe internet) sa ne intre in casa sa hraneasca pisica sau cainele, desi presupun ca sunt de buna credinta. Mai nou observ ca nu ne mai cunoastem nici vecinii, si aia sunt mai "permanenti" si mai "vizibili" decat cei de pe forum. Oricum, e o idee foarte buna, dar cred ca astfel de prietenii se leaga mai usor daca e un schimb consistent si constant de informatii intre cei doi prieteni inainte (cum e in cazul odiseelor).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ligia1112

draga mea
Eu nu am nimic de cistigat din asta.....v am supus O IDEE care la altii a prins .
Iata alte site
www.trocline.com
www.france-troc.com
sau la belgieni
www.olx.be
www.toutypasse.be

De ce la altii se poate si la noi NU?
In fine este o idee.
_
Hai s -avem sucesuri....
cm
ps Scuze pt postarea vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Poate ideea nu e chiar asa de rea... Uite, de exemplu, in momentul asta nu am vreo nevoie anume, dar pot oferi mici servicii de croitorie (spun mici pentru ca n-am timp sa fac croitorie cap-coada), insemnand mici reparatii, scurtari, stramtari, schimbat fermoar, facut tiv... Chiar sunt persoane care nu se pricep la asta... Sau n-au cu ce sa rezolve astfel de probleme... Dar, normal ca exista restrictia data de distanta...

sotul meu

Mergi la inceput

pai baga te in lista de la inceput si specifica IASI
Asa se face tel.....
numai bine
cm
deci avem
cgeea /ofera servicii de croitorie /IASI/Tel......

Mergi la inceput