BIOGENESIS FERTILITY CENTER(15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Goggy, felicitari pentru puiutul cu carucior roz! Se pare ca m-am inselat (cu toate ca mai are timp sa se schimbe )

Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

felicitari tuturor fetelor burticoase dar si celor care lupta in continuare sa aiba un bebe
am si eu o mica intrebare - poate voi sunteti mai experimentate ca mine - maine trebuie sa merg sa imi faca o punctie ovariana la un chist care nu cedeaza la tratamente. din ce am vazut pe net nu e mare lucru si seamana cu punctia care se face la fiv, doar ca de acolo extrage lichid. din experienta voastra (cea de fiv) e dureroasa procedura (pp ca se face totusi o anestezie locala)
multumesc si multa bafta in continuare tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

punctia la fiv se face cu anestezie totala, nu locala. Presupun ca si la tine va fi la fel.

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am facut punctia ovariana cu anestezie generala. Insa am facut-o in Grecia, unde-s ceva mai sensibili si nu prea isi permit sa testeze limitele pacientelor.

Cu anestezie, procedura in sine nu este dureroasa.Eu am avut dureri destul de mari dupa interventie, dar banuiesc ca nu este obligatoriu.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, suntem foarte fericiti....taticul cel putin e topit tot....mama e in extaz....deja reorganizeaza gradina, se gandeste unde sa puna leaganul, toboganul, jucariile...face parc Disney, ce mai...

ella, si eu eram convinsa ca o sa fac baiat...

miki...poate al doilea

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

goggy felicitari pentru bebelina.
Imbratisari speciale mamei tale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

multumeesc pt raspunsuri fetelor. doctorita mea a zis de anestezie locala, nu generala. oricum cu durerea nu-mi fac probleme, ca in general is rezistenta la durere. ma intrebam insa daca exista complicatii. deci sa ma astept si dupa la chestii naspa
si catalina la tine punctia a fost tot pt fiv, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Da, am facut punctia inainte de FIV.

Nu stiu ce sa spun....eu nu as face cu anestezie locala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, va tin pumnii pentru maine. Bafta multa!

Mergi la inceput

Azi avem emotii......bafta multa, fetelor! Va asteptam cu sufletul la gura!

12+ cu

Mergi la inceput