Dr. Marginean, Cluj-Napoca
A fost cineva cu copilul la dna dr. Marginean (homeopat)de la centrul Elmavital? A fost multumit(a) de rezultate?
Raspunsuri
Cygni spune:
eu o cunosc personal, ca dr e f buna insa putin radicala (in opinia mea) insa metodele homeopate nu le-am testat asa ca nu iti pot oferi informatii in aceasta privinta
eladea2005 spune:
salut!
noi mergem la dna dr Nitu...e f draguta, calma, am auzit doar lucruri bune despre dansa...de 3 luni mergem la ea...dar trebuie sa stii ca rez tratamentelor naturiste nu se vad imediat...ci in timp..asa ca multa rabdare...si sanatate!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Eu am fost la Liana Marginean cu fetita.A si pus-o la niste casti sa vada ce si cum.Ne-a dat un tratament de 5 milioane,si rezultate n-am prea observat sincer.Fetita mea e slabuta si nu manca aproape nimic.
Acuma depinde si ce probleme ai.
Am fost si la dr Nitu,de care spunea eladeea,e tare draguta si ea,si da tratamente mai putin costititoare si cu siguranta si ele sunt bune.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
mamacangur spune:
Ma intereseaza strict ca homeopat, nu altceva deocamdata. Stiu de biorezonanta, dar nu ma grabesc. Problemele sunt respiratorii.
O cunosc si pe dna. dr. Nitu care mi-a recomandat operatia, in urma cu cativa ani.
Eladea, tratamentele naturiste actioneaza mult mai lent, stiu, dar naturist si homeopat nu sunt acelasi lucru, din cate stiu. Oricum, nu cer minuni! :)
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacangur Ma intereseaza strict ca homeopat, nu altceva deocamdata. Stiu de biorezonanta, dar nu ma grabesc. Problemele sunt respiratorii. O cunosc si pe dna. dr. Nitu care mi-a recomandat operatia, in urma cu cativa ani. Eladea, tratamentele naturiste actioneaza mult mai lent, stiu, dar naturist si homeopat nu sunt acelasi lucru, din cate stiu. Oricum, nu cer minuni! :) Va astept in vizita ! RECLAMA ILEGALA - avertisment |
Cred ca automat o pune si la biorezonanta,pt ca asa va vedea cauza si alte chestii pe acolo.
Ca homeopat e f buna,merita sa mergi la ea,nu strica.Consultatia era parca 100 lei,acum un an.Stiu ca medicamentele le are ea acolo,toate sunt bio si de aceea sunt asa de scumpe.Nu foloseste dinastea de la Plant extract.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
mamacangur spune:
Ramonella si de-mi da tratament de n milioane, tot n-are cine sa-l ia; eu am incredere in PlantextraKt, asa ca...