iminenta de avort
Sunt insarcinata in 7 saptamani si in urma cu o saptamana am avut sangarari fara dureri care m-au facut sa ma prezint la medic.
Precizez ca in urma cu un an am pierdut o sarcina in luna a 3 a.
La prima ecografie mi-a fost pus diagnosticul de iminenta de avort pe motiv ca pe ovarul stang este un chist de 4 cm iar uterul are cheaguri de sange. Mi-a fost prescris gravibinon (1 la 3 zile), sangerarea s-a oprit. Astazi am repetat ecografia si m-i sa spus ca nu sunt sanse sa pastrez aceasta sarcina din cauza ca placenta este dezlipita pe o portiune de 1/2 si nu se simt semne vitale la embrion.
Medicul mi-a intrerupt tratamentul si mi-a spus sa astept sa vad ce o sa se intample in continuare (adica ce vrea Dumnezeu).
Sunt disperata, imi doresc din tot sufletul un copil si nu stiu ce sa mai fac. Nu-mi vine sa cred ca mi se poate intampla iar ce am patit anul trecut (pierderea unei sarcini).
V-as ruga daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau un alt tratament.
Multumesc Iuliana
Raspunsuri
anemona spune:
Iuliana, imi pare tare rau de ce ne spui.
Sfatul meu: du-te URGENT si la alt medic, de preferat unul care se ocupa de probleme de fertilitate. Nu mai sta pe ganduri, poate reusesti sa-l salvezi pe micut.
Iti doresc multa bafta!
Monica-Elena spune:
Daca esti din Bucuresti sau poti mergi la profesorul Ancar Virgil de la Medsana. Este si la spitalul Pantelimon.Nr. de tel. de la Medsana: 021-4108643
021-4108543
072-4-303030
072-2-596767
Multa bafta!
Mergi la mai multi medici si fa tot posibilul sa iti salvezi sarcina.
Monica
tuti spune:
Draga Iuliana,
Inteleg foarte bine ce simti pentru ca exact asta am patit eu acum o luna. Am avut sangerari inca din primele saptamani, am intrerupt serviciul, am stat numai in pat, am facut gravibinon 1 la 5 zile + 2 duphaston / zi.
Toate bune si frumoase, in saptamana a 6-a am fost la control si totul era foarte bine (asa au spus ei), dar au mentionat ca placenta s-a deplasat putin. In urmatoarele saptamani mi-au disparut semnele de sarcina, iar cand ar fi trebuit sa fiu in a 10-a saptamana, nu mai erau semne vitale si embrionul s-a oprit din evolutie la 6 saptamani si 5 zile. Este GROAZNIC!!!! Am avut si complicatii dupa chiuretaj, nu mi l-a facut bine, am mai fost unul la o saptamana si o luna si jumatate am sangerat incontinuu. Abia de 3 zile nu mai am sangerare si incerc din rasputeri sa trec peste episodul dramatic din viata mea.
Inteleg mai bine decat poti sa crezi. Intr-adevar este cumplit o astfel de experienta.
Mare atentie la semnele femeii gravide (stari de somnolenta, greturi, varsaturi, sani umflati si durerosi). Daca toate acestea dispar inseamna ca nu a supravietuit. Daca la ecograf nu s-au vazut semne vitale, e clar.... E posibil sa nu ai reactie imediata (avort spontan) pentru ca placenta este alimentata de hormonii din Gravibinon.
De 2 luni fac cercetari, stau pe internet si ma intereseaza tot in legatura cu sarcina, cu a ramane insarcinata si a duce la capat o sarcina. La nivelul unui "amator" sunt destul de bine informata.
Eu iti doresc ca medicii sa se fi inselat. Du-te si la altcineva.
Poti sa-mi spui la ce medic esti??
Nu dispera! TREBUIE SA MERGEM MAI DEPARTE!!!
Multa bafta si spune-mi ce-ai facut.
Dana