Produsele Farmasi

Produsele Farmasi | Autor: XIO

Link direct la acest mesaj

Am vazut in Iulius Mall reprezentanta Farmasi si chiar aveau lucruri faine.
Am avut de la Farmasi crema cu aroma de cirese , cumparata de la Farmacia DM. Mi-a placut la nebunie textura si aici am vazut ca aveau si farduri , fond de ten , crema iluminatoare , rujuri , rimel , creme de corp cu scoarta de copac/ciocolata/unt de cacao si cate si mai cate.
A folosit cineva si alte produse de la ei? Intreb pt. ca as vrea sa-mi cumpar un iluminator , dar nu stiu daca sa am curajul sa-l folosesc sau nu
Mi-am luat acum unul de la Avon, dar e cu fond de ten , 2 in 1 , pe cand acela de la Farmasi era doar pt. stralucire.

Si daca tot suntem aici Iluminatorul asta il folosesc pt. toata fata sau doar anumite zone?

Multumesc anticipat

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

eu am folosit de la ei doar rujurile, gloss-ul si oja

hmm, bunicele, as zice eu, la cat de putin costa; daca nu ai un ten cu probleme sau nu doresti un machiaj prea incarcat, poti folosi produsele din aceasta gama, zic eu...

cred ca sunt in aceeasi "gama" dpdv al calitatii/pretului cu produsele Ruby Rose (dar cele originale, nu facaturile chinezesti) sau Booty...

crema iluminatoare cred ca trebuie s-o dai pe toata fata (eventual pe gat si decolteu), ca sa ai un aspect uniform si mai accentuezi, daca este cazul, cu perlutele iluminatoare

de curiozitate, cat costa acea crema iluminatoare ? daca nu e foarte scumpa, ai putea s-o cumperi si sa incerci acasa prima sedinta de machiaj, sa vezi cum arata, si la lumina artificiala, si la lumina naturala...daca nu-ti place, o faci cadou mai departe

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Unde, unde?
Sa stiu si eu.

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Unde, unde?
Sa stiu si eu.

Explore. Dream. Discover.

In mall, cum mergi dinspre Amely spre fantana aceea saritoare de langa BOdyshop. Vis a vis de Farmasi era magazinul ala cu 3,8 lei orice produs.

Corina , crema nu-i mult , e 18 lei , dar mi-am luat-o acum pe aia de la Avon care era 33 si nu mai vreau sa dau bani si pe asta
Oricum o sa merg sa o incerc , teama mea era doar sa nu fie de proasta calitate si sa afecteze pielea .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput