Durere de cap la copii
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Iulia, multumesc pt "ponturi". Ati avut noroc ca ati dat peste medici atenti la astfel de detalii, dar ai dreptate: uneori exista riscul ca aceste simptome sa treaca neobservate.
Noi am avut sambata un "incident" izolat; la un moment dat a acuzat durere de cap, intr-un punct putin mai sus de spatele urechii. Era cam nedormit, nu isi amintea (si nici noi) de nici o lovitura recenta. Ne-am continuat programul planificat pt ziua respectiva, si exceptand acel moment, nu s-a mai plans deloc de nici o durere (si nici in zilele care au urmat). Am banuit ca nu este vorba despre ceva grav care sa necesite investigat, sper ca nu am gresit.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
xandra28 spune:
multumesc pentru raspunsuri!
a mai avut ieri un episod de durere de cap, dar f usor, de scurta durata si care a trecut fara sa-i administrez nimic.
nu are probleme nici sa aplece capul spre barbie si nici lumina nu-l supara.
sper sa isi revina complet pana spre sfarsitul saptamanii. oricum, ma gandesc sa-i fac niste analize, mai intai de sange si apoi mai vad.
anya spune:
Si pe pustiul meu cel mic il doare capul...de vre-un an! Cel putin o data pe saptamana il doare capul. Trece cu nurofen. La inceput medicul ma tot intreba daca a avut in ultima luna vre-o raceala...ceva. Pana la urma se pare ca ma mosteneste cu migrene. Acum am insistat si ii voi face analize de sange si in plus mi-a mai dat sa-i fac o ecografie abdominala (cica de la colecist poate sa fie si durere de cap). Sa vedem dupa astea cum mai evolueaza.
Mai am o colega cu copilul in aceeasi situatie. Dureri de cap persistente, de cel putin un an, trec cu nurofen.
Evident ca ma tot duce gandul la o colega de gradinita a celuilalt pusti al meu, careia i s-a depistat o tumoare cerebrala si acum alearga parintii prin Franta sa incerce o operatie (la noi au zis ca nu au aparatura).
urziceanu spune:
Maya s-a plans de 2 ori de duereri de cap.Am fost si la pediatra, apoi am consultat si un oftalmolog.Avea + 1,5 diotrii la ochisori.Are 5 ani.Asa ca cereti si parerea unui oftalmolog.
Corina