Aspirante optimiste > 20 ani (479)
Raspunsuri - Pagina 2
doula spune:
Yasmi imi pare rau pentru testul negativ.
Am mai vrut sa scriu cate ceva dar iar nu mai tin minte ce Dar sunt sigura ca vroiam sa raspund ceva. Hmmmmm
Eu am ovulat azi - ziua 21 a ciclului. Dar de la partida romantica de joi spre vineri nu am mai facut nimic ca nici unul nu a mai avut chef
Oricum ma bucur ca am ovulat si ca totul e in regula - tineti minte ca va povestisem ca am sangerat vreo 13 zile ciclul acesta. Nu eram sigura ca voi ovula luna aceasta.
Deci teoretic peste 2 saptamani ar fi testarea. Sper ca de data asta sa nu o mai iau razna. Deci din clipa aceasta nu mai numar zilele ca sa nu stiu cate au trecut/ramas Sa vedem daca imi iese ceva
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bebelu86 spune:
Doula noi suntem in aceeasi perioada.
si eu tot z21 sunt. dar voi astepta pana in z33 sa vad ce se intampla si dc nu vin uratii atunci ma testez.
sa nu imi mai iau teapa k luna trecuta cand mi-a venit fix la 10 zile dupa ce am terminat cu Duphastonu.
acu astept sa treaca si alea 10 zile si dupa mai vdm
Sherbi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
bebelu86 spune:
eu ma apuc de dat cu aspiratoru si sters prafu si dupa ma duc sa ma tund.
sa vad ce iese. oricum asa nu se mai poate.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
anamira spune:
Fetelor eu sunt tare dezamagita Am fost azi la medic fiind Z15 sa vedem daca foliculul meu care in Z11 era de 15 mm a mai crescut ca sa pot face choragonul si bomba... a regresat Acum e de 13 mm. Sunt disperata. Totul era perfect si acum se intampla asta. Nici n-am mai avut putere sa-l intreb pe dr de ce? De luna urmatoare iar incep stimularile. Simt ca nu mai pot
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
bebelu86 spune:
off anamira. imi pare rau.
da Cosmi pun poze cu noua frizura. sper sa imi iasa ceva calumea. am gasit cateva poze cam cum as vrea. dar inca nu stiu la care sa raman
Albumele noastre
doula spune:
Anamira imi pare rau Se intampla de la stimulare. Din pacate stimularea de obicei nu ajuta la cresterea calitativa a foliculilor
Bebelule eu trebuie sa astept pana in ziua 35+ Si daca nu imi vine fac test. Faza mea luteala este de 14 zile, dar daca nu e sarcina spottingul incepe in DPO 11 seara. Daca asi reusi sa nu mai numar zilele astea si sa imi caut simptome de toate felurile.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile