Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor,

Kim, Luca isi va reveni mai ales daca ii vei cumpara un caine de pui ...va creste o data cu el.

La primarie te sfatuiesc sa reclami toata ceata de caini din zona, daca unul din 3 a muscat inseamna ca si restul de 2 pot fi foarte agresivi.

M-am uitat si eu la Sela... fraticule dar cand ai timp sa piepteni SI CAINELE?? ca eu abia am timp pentru mine, nu pricep cum poti sa faci atatea. Oricum, bravo!!

Eu la birou, ma pregatesc de un nou proiect, in rest nu stiu cum se face dar copiii iar ne-au adus o viroza de toata frumosetea !!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, poi am luat masuri drastice: m-am tuns io, ieri Asa ca plete au doar fetele

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Andries, poi am luat masuri drastice: m-am tuns io, ieri Asa ca plete au doar fetele

asta da rezolvare exemplara

Andries

Mergi la inceput

Cine`o stat douajdeani adunate cu paru`pana`ndos, nu mai vrea in veci plete Io una nu mai suport sa am parul mai jos de ceafa nerfii nu ma lasa si ma apuca toate alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Neata!
ei Daria sa-ti traiasca micutza !!! iar in fata ta jos palaria !!!
ma lasi fara cuvinte !

pupam toata trupa si tinem pumnii Mariei la concurs !!!Monica sa ne spui cum a fost si cu poze/film daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

traiasca sela! auz` da` cu ce baterii functionesti matali?;))
de ieri mi se mari famelia, noa membra a clanului se numeste zitza si are pene albe. sper macar asta sa nu ciripeasca cind is io nervoasa;))

Mergi la inceput

Eiii, amu exagerati la greu.
Nu mi se pare ca fac absolut nimik in plus si-apoi cat rad io si ma amuz, mai rar , iar voi aveti cate 2 copii, eu cu 2 bipezi nu m-as descurca in veci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Pai avem motive sa bem!! Sa va traiasca!

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

de ieri mi se mari famelia, noa membra a clanului se numeste zitza si are pene albe. sper macar asta sa nu ciripeasca cind is io nervoasa;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Olivia, Matei a fost foarte speriat de caini... si inca ii este frica, dar de cand avem dulaul nostru personal, il tot observ si vad ca incet, incet, ii trece frica. Cred ca functioneaza aici "cui pe cui se scoate" cu mentiunea ca este nevoie sa ii oferim posibilitatea sa intre in contact cu un caine bland si jucaus.
Bafta la control si vaccin si sanatate multa tatalui tau!

Si eu sunt tare ingrijorata, stresul maxim isi spune cuvantul si am frecvent puseuri de tensiune, aseara aveam 16 cu 9. As cauta remedii naturiste, ceva ceaiuri, nu vreau sa traiesc ca mama mea toata viata cu pumnul de pastile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Vrem poze

Roberta, sanatate la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

apropos de stres, am un coleg care face naveta iasi-paris, el fiind stabilit in paris. fratee, de`un calm iesit din comun, nici umbra de stres pe fata lui, cind vorbim de copii (ca si el are unu acolo la scoala) nu intelege ce`i asa mare stres cu scoala, cu temele, ca al lui abia a ajuns la inmultiri, le da cite doo inmultiri pe zi, nu`i omoara... asa ca am decis, fac casa stau fro doi ani in ea dupe care emigrez fratee poate`n felu` asta imi prelungesc viata cu citiva ani;))
edit, de stres poate nu m`am iesprimat coerent` da intelegeti voi;))

Mergi la inceput