Copilasi de Iulie - August 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

a fost prins doar un caine..exact cel cu pricina..noroc cu Sorin ca-s cam tolomaci astia de la ecarisaj..

Bine ca macar pe asta l-au prins!! Restul sunt prin jur, cred ca s-a dat alarma ca vin cei de la ecarisaj, imi aduc aminte ca si la noi in cartier tot asa faceau...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

nu stia nimeni ca vin..ei aveau 30 de zile sa rezolve problema..dar au venit in 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

helou,
Chiar asa parca a dat virusu construielilor, amenajarilor, renovarilor pe aici da ce-mi plac discutiile astea, ca io numai la magazine d-alea de care ziceti voi imi fac veacu in fiecare we
acum de ex avem de luat o masina de spalat cu presiune, ca vreu sa curat pietrele, gardul si multe altele pe care s-a depus verzisor.
Olivia si eu zic bine ca ati scapat de ala negru, ca banuiesc ca il stresa pe Luca sa-l vada. Oricum si daca ii luau pe toti se aciuiau altii in loc, atata timp cat sunt hraniti...
Io mi-am luat azi maslin de mult imi doream, de cand am stat eu la umbra unuia de 1000 de ani in sardinia... al meu e un puiut mic dar e bine ca pot sa-l mut inauntru-afara inca vreo 50 de ani de acum incolo
am reusit si io sa-i fac 3 poze lu Eva http://picasaweb.google.com/verailiescu/MinaDokument#5464760366293313330

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori, Eva este leita Mara acum 7 ani cand am vazut-o eu!!!!! incredibil... am avut un flashback cand am deschis fotografia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

meyy, am vazut pozili din gradina botanica;)) pupam eva
nush ce are fiica`mea ca de vreo saptamian si ceva face pipi des ziua, i`am facut sumaru` de urina, urocultura - nu i-a iesit nika, dimineata la indicatiile pediatrei i`am facut glicemia care iesi 81, diseara mergem la doftor, habar n`am ce poate fi
edit, i-a venit mamei mele aprobarea pt interferon, pfff, imi tremura genunchii noroc ca stau pe scaun da` vad ca ea e optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Carmen, ii dai cumva calciu in perioada asta? Am patit-o cu Matei, ii dadeam Osteocare si facea pipi non-stop...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu, chiar luna asta nu i`am dat osteoacre, intentionam. tot citesc pe net si nu reusesc sa ma lamuresc, infectiiile astea ar iesi in analizele la urina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Corina, ce a crescut Eva, sa n-o mai recunosc! Am aruncat si un ochi la peisajele din poze... Felicitari pentru maslin! Si noi tocmai ne-am luat o masinarie din asta - de la karcher - dar recunosc ca mai mult pentru spalat podeaua din garaj si terase (care sunt placate cu granit) - pe aici lumea le foloseste mai mult la spalat masina.

Kim - pai nici la noi nu anuntau cind vin, dar vecinii care hraneau respectivii caini le vedeau cumva din capul strazii, sau poate le spunea cineva, nu stiu - oricum abia de prindeau unul, restul tirlei era ascunsa si aparea la citeva ore distanta...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Carmen ar trebui sa iasa la analize, dar uite ca la Eva nu iese niciodata, habar nu am de ce. si dr zic ca e foarte ciudat, urocultura iese ok (poate cu ceva urme de bacterii, dar putine, astfel incat nu pot face antibiograma si nici nu se onsidera infectie) dar la sumar ies ciudatenii, leucocite, sange, proteine, de toate... Deci stai cu okii pe ea si daca zice ca o doare burta dai fuga la dr, poate primeste un antibiotic. La noi asta a fost si este marea problema, ca nu iese la urocultura si stam asa pana ajunge infectia la rinichi. Eu sper sa nu fie infectie la voi, tin pumnii
Gabi la noi creste verzisor (adica muschi)peste tot (inclusiv in iarba daca nu o ingrasi ca lumea), asa ca trebe neaparat masinaria aia

Mergi la inceput
Mergi la inceput