Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
Eu vreau la casa mea...
Ni s-a schimbat tare mult viata in ultimele 4 luni de cand ne-am mutat, parca s-a comprimat timpul, nu mai apuc decat sa muncesc, sa muncesc, sa muncesc...
Azi am insa o ocupatie placuta, maine il serbam pe George si am de facut tort
BLUE ANGEL spune:
Cori , vreau si ioooooo ..cred ca tot din motivul ala ..eu am cautat curs de gastronomie ..si am gasit ...fain ...cu baietii de la The Flavours ..dar prea scump ...
Olivia ..nu veniti o tura in Buc in wknd ..hai ca avem ce face ..si un gratar ..ee, ce zici ?
mitzura spune:
O seara si o noapte buna tuturor,
Eu am intrat sa ii urez Ioanei multa bafta maine la sustinerea tezei (parca maine era, nu?). Asteptam sa intri sa ne spui cum a fost si cat de eliberata te simti
Olivia, pupici lui Luca sa se refaca repede pe toate planurile. In Sibiu nu e chiar atat de grava problema cainilor, n-aveam idee ca pe la voi sunt asa multi (si rai). Acu, daca ati povestit voi despre asta o sa fiu mult mai atenta la ei.
Roxi, n-am vazut pozele, ma duc sa ma uit, vroiam doar sa zic ca eu l-am vazut demult pe Radu in pozele tale, dar n-am indraznit sa intreb daca va e prieten sau ruda. Transmite-i salutari de la o fana necunoscuta , si mie imi place mult cum vorbeste, cum se prezinta, etc (ca sa nu intru in detalii).
Curs de gastronomie...Cori te invidiez, mi-ar placea si mie asa ceva, daca as avea alta viata si as fi mai putin stresata si ocupata si mi-as permite sa fac ceva pentru mine, care imi place mult. Am vazut de curand Julie&Julia, superfilm, vi-l recomand, mie mi-a placut mult. Si e pe tema...
In rest va salut pe toate si va pup si incerc sa mai lucrez putin acum ca s-au culcat copiii...poate totusi ii conving pe astia si-mi ridica statuie
polux spune:
Am intrat cu unima la gura sa vad ce mai face Luca.
Stiu cum este sa te muste cainii...am patit-o urat de tot. Dar tot iubesc catelusii...si imi e dor de al meu.
Daria frumosa Selitza...si la multi ani ptr ea.
Succes mariutei la concurs.
Ioana si tie iti tin pumnii sa ai cat mai putine emotii.
Carmen asa deci, iti marisi clanul ciripitor....si speri ca macar ea sa nu ciripeasca in fata ta cand esti nervozita. Mey si colegul matale e roman sau frantuz...banuiesc ca de al doilea...asa ca vezi, asta e...educatia pe care a primit-o.
Robi- gabitza ai grija de tine, ca tensiuna asta e tare pacatoasa...si periculoasa. Si la multi ani lui Ghoerghita - georgica. Sa va traiasca.
Cori cred ca tine...ca doar ce chimia se ocupa cu reactii nu...si noi reactionam fiacre diferit la o bucata de ciucalata nu? Ca doar de ciucalata vorbeati mai zilele trecute.
Mitzule sa stii ca aceia de acolo nu ridica statui...asa ca ...slow down. E s maine o zi.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
alice2004 spune:
Buna dimineata, dragelor !
Si LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi, sa fiti sanatosi si voiosi !! Pupici speciali pentru George de Roberta , sa creasca mare si sanatos si fericit !
Olivia, ma bucur enorm ca sinteti bine !
O zi faina va doresc tututor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani George si Georgete!!! Sa fiti sanatosi si iubiti si norocosi!!!
noi de ieri am inceput mutarile. adica am strans la noi si de azi nu vom mai sta.. nicaieri . adica la ai mei cat timp se distrug baile si se renoveaza apartamentul de 4 camere. recunosc ca am fost teribil de nostalgica si putin trista. sper sa imi treaca datorita copiilor si muncii
Simo, spor la gasit cursuri de gastronomie. noi avem aici unul facut de un liceu de profil... poate te ajuta sa incepi cu astea. ca se invata intai cooking basics.. si apoi lucrurile mai dificile.
Mitzu, pupam.
Ioana, succes mult cu teza!!!!! asteptam vestile bune
Gabi, spor la treaba... iti inteleg frustrarea si sper ca perioada asta sa se termine cat mai rapid.
Carmen, sa va traiasca ciripitoarea . ce mai fac juniorii?
o zi excelenta tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata! LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de George, Gheorghe, Georgiana si toate derivatele de Sf. Gheorghe!
Relativ la stres eu va marturisesc cinstit ca am hotarit sa-l alung din viata mea! Incerc sa iau lucrurile mai light, sa ma bucur de ce am si cind nu-mi convine ceva ma tot educ de vreo 2 ani sa imi fac curaj si sa spun atunci, pe loc...ca eu in general taceam si ma rodea pe dinauntru...
Si cred ca functioneaza, eu ma gindesc ca mult stres vine si din interior, adica mi-l faceam singura - acum parca e mai altfel...poate ajuta si primavara...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata! pentru urari! Poftiti la o felie de tort facut de mine azi-noapte.
La Multi Ani si de la noi pentru toti sarbatoritii!
Matei a declarat ca e cea mai frumoasa zi din viata lui, a primit cadouri de la mami si tati dar impresionat a fost de un Bakugan patrat - de astia nu aveam, nu conteaza ca am investit in adidasi...
Azi merge cu gradinita la teatru, sper sa fie OK.
Ioana, bafta, tinem pumnii stransi!!!
Simona, eu gatesc din pasiune si tare mi-as dori un curs...
Cori, bafta si tie! sa te vad cu propriul restaurant, sa vezi ce chimie se naste acolo...
Va pup, o zi frumoasa!
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roberta04 dar impresionat a fost de un Bakugan patrat - de astia nu aveam, nu conteaza ca am investit in adidasi... |
hahaha! nu era normal??? (stiti ca exista si bakugan triunghi...? )
szivarvany spune:
celor ce-si serbeaza onomastica azi
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela