Copilasi de Iulie - August 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
leeloo2004 spune:
Sa-ti traiasca Zitza si sa aibe cit mai multe zile!
Cristal - bafta Mariei si sa ne spui cum a fost!!
Mai, eu v-as recomanda la toate o mica gradina ca sa va treaca stresul!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
probabil c`ar functiona, plugu` mic cupil pe linga mine;))
edit, bafta maria!
sa ne traiasca, inca mai sper sa le dezvolt cupiilor simtu` responsabilitatii:D
roberta04 spune:
As face si eu naveta de asta...
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp apropos de stres, am un coleg care face naveta iasi-paris, el fiind stabilit in paris. fratee, de`un calm iesit din comun, nici umbra de stres pe fata lui, cind vorbim de copii (ca si el are unu acolo la scoala) nu intelege ce`i asa mare stres cu scoala, cu temele, ca al lui abia a ajuns la inmultiri, le da cite doo inmultiri pe zi, nu`i omoara... asa ca am decis, fac casa stau fro doi ani in ea dupe care emigrez fratee poate`n felu` asta imi prelungesc viata cu citiva ani;)) edit, de stres poate nu m`am iesprimat coerent` da intelegeti voi;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
corianai spune:
Olivia, pupam Luca o sa se linisteasca daca dispare cainele
Daria si eu am admirat fetele tale de data asta nu am indraznit sa-i arat Evei pozele ca iar incepea sa se jeleasca ca vrea catel
Carmencita, sa crezi mataluta ca daca emigrezi scapi de stres... asa au zis si altii. eu cand ii vad pe suedeji cat sunt de detasati de toate, ma apuca mai rau amocu ca imi dau seama ca io sunt plecata cu pluta, si mai naspa e ca nu am pe ce da vina... asa ca n-ai unde sa te ascunzi, stresul e la noi nu vine de afara... am incercat si yoga, frectie! cand am ajuns la partea de meditatie io ma gandeam la cat am autobuzul, ce cursuri am a doua zi, ce grasa e aia din stanga, ce bine e ala din dreapta, cum l-o lasa nevasta-sa la yoga intre gagici, etc Dar daca descoperiti fro metoda nebanuita, platesc bine!!
carmenp spune:
io cel mai calma`s cind beau oleak de ceva am sa`i zic lu` pasa sa aleaga ori stresata ori betiva
roberta04 spune:
Si eu, si eu... o fi aerul de la est??
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp io cel mai calma`s cind beau oleak de ceva am sa`i zic lu` pasa sa aleaga ori stresata ori betiva tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
BLUE ANGEL spune:
mai daca voi cei din Iasi va plangeti de stres ..ce sa mai zic de cei din Buc ?
eu in Iasi am intalnit cei mai calmi oameni ...acolo parca bate altfel ceasul ...zau !
Carmen , sa-ti traiasca ..poze?
corianai spune:
Hai sa va zic ce-mi bubui azi... crez ca tot de la stres. M-am acrit de polimerii astia si stam cu dosu la mecroscoape si ma gandeam cum sa-mi gasesc eu drumu in viata acu la 40 de ani... si uite asa m-am inscris la un program de un an de bucatar sef numa ca cica nu am esperienta, da le-am zis ca vreau sa caut o abordare a gastronomiei din perspectiva chimiei eee??? credeti ca tine?? Carmencita, este inclus si un curs despre vinuri, cred ca asta m-a facut sa ma hotarasc
kim222 spune:
o fi mai stresant la Buc..dar imi place asa de mult..am mers ieri de la Casa Radio pina la gradina botanica pe jos..mi-a trezit amintiri..mi-a facut asa de bine plimbarea!
Andries exact ce spuneam! Cta intrece Buc! Daca raportezi numarul de plagi la numarul de locuitori,intelegi dramatismul din Cta..noi deja fotografiem vecinii care hranesc cainii..maine demaram actiunea..politie..hinghieri..primarie..
ioa ma simt frustrata ...nu-mi place viata mea..as face o perioada ce face strutul!