Gradinita Waldorf

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

As vrea sa contrazic parerile celor dupa care copiii care vor face Waldorful nu vor fi ok, vor trai intr-o lume perfecta, vor fi niste neadaptati etc etc.
Si eu stiu foarte bine cu ce se mananca Waldorful, din mai multe puncte de vedere: am studii de pedagogie Waldorf, am lucrat ca profesor in sistem si cunosc binisor vreo 50 de copii care au studiat in Waldorf (intre timp copiii respectivi s-au facut adulti). Si copiii mei personali sunt la gradinita Waldorf, deci am mai nou si experienta de parinte...
Va rog nu mai speriati gratuit parintii copiilor care au ales sisteme alternative. Copiii care au terminat Waldorful sunt bine mersi si ei, cam in aceeasi proportie ca cei din traditional. Doar ca au amintiri mult mai frumoase din scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tapusele spune:

As vrea sa va intreb daca este cineva la Waldorf ROMANA - dupe ce criterii se fac inscrierile?
- e musai sa ai inscriere in sectorul 1?
- e pe baza de mita sau dupa regula "primul venit, primul servit?"
- etc etc

Din toate cele 3 optiuni de stat pe care le stiu in Bucuresti (Popa Nan, Romana, Dorobanti), doar in Romana mi-au zis sa revin dupa 15 martie, restul nu mai fac inscrieri pt 2011-2012. :(((( cica nu mai au locuri.... Cristophori e cam scump.. si in rest, alta optiune la stat nu exista, nu?

Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

la Romana se fac inscrieri si acum, fara spaga, mita sau cum s-o numi. eu tocmai imi retrag fetele de acolo de la grupa 1 deci vor fi 2 locuri libere. Le retrag pentru faptul ca am suferit o operatie la coloana si nu ma mai pot deplasa sa le iau de la gradi, e mult prea departe de mine. Absolut fara nici o spaga! Da, poti duce si tu un buchet de flori educatoarei si directoarei cand mergi sa vorbesti , dar sa nu crezi ca ele asteapta ceva pentru a-ti primi copilul.

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspuns!
O sa incercam sa mergem personal la directoare, poate primim alt raspuns (la telefon mi-a spus ca nu a primit inca nici o directiva de la Minister si ca sa revin dupa 15 martie. Sper, de asmeenea sa nu fie o problema faptul ca nu suntem din sectorul 1...
Mai am o varianat de rezerva, dar as vrea mult sa fac gradi in sistem Waldorf.
Merci si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Kariris, multa sanantate!
Nu am apucat sa ne cunoastem oricum, dna. Avramescu s-a pensionat, mai sta pana la terminarea anului si viitorul gradinitei Waldorf Romana este incert, ptr ca s-a mai pensionat inca o educatoare si nu s-a mai prezentat nimeni ptr angajare.

Nici eu nu am dat spaga, am dus o cutie de bomboane si un ghiveci de flori.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumesc dicirstea

Mergi la inceput

Am mai sunat o data si sotul meu si i s-a spus acelasi lucru ca si mie - sa revina dupa ce primesc directive de la Minister..
Multumesc si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gasca spune:

Buna ziua.

Si eu am copii la Waldorf - Popa Nan - din sept 2010. I-am adus la Waldorf dupa ce 1 an au fost la o gradinita traditionala, unde am fost total nemultumita pe toate planurile (educatoare, sistem, educatie, directoare, rigiditate samd)
De cand sunt la Waldorf, baietii mei au inforit, au evoluat fantastic, sunt mai deschisi, mai increzatori in propiile forte, sunt politicosi si foarte ordonati (neasteptat de oronati pt niste copii de 4 ani jumate). Au invatat o gramada de povesti, cantecele si poezii pe care, insa, nu le recita niciodata la comanda ci doar atunci cand au ei starea si dorinta sa o faca, ceea ce mi se pare foarte corect.

Cam atat am avut de povestit
Am vrut doar sa va impartasesc bucuria mea de a-mi stii copii in grija Doamnei Irina Vasilache si a Doamnei Ioana Corciova (nu stiu daca am scris corect)

Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Buna!

O cunoasteti cumva pe dna educatoare Mihaela de la Waldorf Romana? Avem discutie cu ea saptamana viitoare. In mare, mi-a lasat impresia placuta, dar mi s-a parut cam severa si suspicioasa (de vreo 3 ori mi-a raspuns cu "nu cred" la ce ii spuneam...).

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

S-a tot vorbit de gradi Waldorf din Bucuresti. Dar din tara? Ma intereseaza pareri/experinte si de la gradinita/scoala din Braila.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput