""Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *135*""
Raspunsuri - Pagina 19
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Mami de Andrei, acu m-am benoclat si eu la filmuletele in care mananca puiul tau! WOW! M-am mai minunat o data cand am vazut cat e portia de papica la voi! Pai al meu nu sta locului in scaunul de masa, se suceste, roade centurile, intinde mainile in castron, orice altceva...cand ii bag mancarea in gura, jumate o scoate afara cu limba Ai vreo tactica aparte? Ii canti, ii povestesti? Cat dureaza o masa la voi? La ce interval mananca? Ma gandesc ca poate pentru ca ii dau san cand mi se pare mie ca ii e foame are mereul stomacul plin si de asta nu vrea papica. Sfatuieste-ne si pe noi, astea mai nestiutoare! |
nu ii cannt si nu ii povestesc si nu am o tactica anume ... el face toata treaba ...nu am nici o contributie ...eu doar fac mancarica buna , glumeam... la noi masa dureaza 15-20 min, dar mananca nu se joaca manaca cam la 3 - 4 orea, cateodata si 5
avem asa
la 8 laptic nan 240 ml apa + 8 lp
la 11 fructe (mere, pere, avocado) + 2 cupe cereale nestle cu fructe
la 14 supica (mai nou mananca cu bucatele, adica tai legumele cubulete mici ca pt ciorba noastra si le pappa tare bine) si piureuri diferite
la 17-18, aici depinde de plimbarica, poate fi 18:30 branzica proaspata + mango sau banana sau iaurt
la 21:30 laptic si apoi somn pana dimineata
eu mai zic ca ai dreptate , cum sa manance tot la o masa daca el are burtica mereu plina de lapte? de ce nu ii dai doar completare la mese si atat. e bine ca bebe sa aiba un program de masa cat de cat ordonat, se stie ca rutina este esentiala pt bebe...
te si sper sa gasesti calea cea dreapta in alimentatia bebelushului tau.
POZE
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Si pe mine happy-uka :)))Ioana, de unde ai luat olita, din Carrefour? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
din Carrefour am luat-o. e facuta de Primii pasi. a costat 9.7 lei. eru am luat-o ca sa vad daca o accepta. erau si mai fitoase. am mai vazut aseara la Ikea cu 9.9 lei. alea aveau sptarul un pic mai ridicat decat la asta.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Wasn't me !! Da era cineva, asa e..si io care credem ca-s originala Cine era, hai sa infiintam un club, un topic ceva, ca eu ma simt speciala deja Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
cum mai? era hepi ewing! nimic nu stiti
Pataniile noastre
Lali_mete spune:
Nuu,cu Pur parca era Ellenuta.
Uka,eu nu fug de tine,zau,si tu esti toata o finutza,nu doar la fatza. Pe unde mai iesiti ca nu ne-am mai intalnit de multisor.
Sigur mai voiam sa zic ceva,dar nu stiu ce..
Aaaa,mi-a venir chef de unghii rosii ,si mi-am facut,si la maini si la chishioarii,acum ramane sa imi smulg sprancenele,ca Vali mi-a spus vultur plesuv dimineatza asa imi spune el cand am tufe...
Si apropos de sosete...o fi ceva cu astia de la malul marii,ca si tata ,si socrul,si cumnatul si Vali fac la fel.
Selen,pup eu pe Ebru ,ca deschide drumul si celorlalti bebei.Sa fi vazut ce zambete ii arunca Paul cand a vazut-o in filmulet!!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Fragutza spune:
Ladies, aici gasiti ceva materiale fff interesante despre olita&co:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=10
Va pup!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
selen80 spune:
Uka esti criminala! si mie imi vine sa-mi smulg parul din cap cand suna tel si eu am uitat sa-l dau pe discret
cu Pur parca era Alex...??
Ioanna eu am inteles, il pui cand se screme, probabil ar functiona si la noi, DAR, repet, a mea face kk de cele mai multe ori cand mananca degeaba i-am explicat eu ca nu-i frumos, ca nu intelege (vedeti canu-i totusi asa avansata )....sper sa nu ramana asa, ca numai pe olita nu i-am dat sa manance
mai, al meu isi duce rufele la cos...e mai ordonat ca mine io-s mai mult cu curatenia, poate sa fie dezordine in casa, dar sa fie curat...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Lali_mete spune:
Gata si sprancenele,plec la nasa
Nu mai pot sa stau in casa asa ca dau puiului sa pape si o intindem pe coclauri .Va pupez,ne citim mai pe seara.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 eu am o stare teribila DAR ai reusit sa ma faci sa rad! esti cea mai tare, ti-am mai zis?? |
Ioanna sper ca nu te-a suparat eu..zau, ca am cateodata impresia a intru si dau cu nuca-n perete..cand esti mai activa pe forum, mai zici una alta si la un moment dat iti exprimi parerea diferita de a altcuiva..parca e altceva! dar eu intru rar si sunt si "gica contra"..cred ca ma "iubiti" de numa'
eu va doresc succes! s-ar putea sa va iasa, puiul sa semnalizeze cumva ca vrea la olita si atunci o sa fie un mare motiv de bucurie!
cred ca eu am avut in minte imaginea unui copil ce capata repulsie pentru olita si asta pentru ca este oarecum fortat sa fac ceva ce nu intelege..dar sunt convinsa ca nu-i cazul vostru!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html" target="_blank">ceva frumos...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Ioanna sper ca nu te-a suparat eu..zau, ca am cateodata impresia a intru si dau cu nuca-n perete..cand esti mai activa pe forum, mai zici una alta si la un moment dat iti exprimi parerea diferita de a altcuiva..parca e altceva! dar eu intru rar si sunt si "gica contra"..cred ca ma "iubiti" de numa' eu va doresc succes! s-ar putea sa va iasa, puiul sa semnalizeze cumva ca vrea la olita si atunci o sa fie un mare motiv de bucurie! cred ca eu am avut in minte imaginea unui copil ce capata repulsie pentru olita si asta pentru ca este oarecum fortat sa fac ceva ce nu intelege..dar sunt convinsa ca nu-i cazul vostru! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
nuuuu... Doamne Fereste. nu m-am suparat de ceea ce ai spus. am altele pe cap. tu esti o draguta, sa stii
Pataniile noastre