*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (400)
Raspunsuri - Pagina 12
dudurutza spune:
ramo
multumesc de aprecieri. Referitor la poze, am ceva studenti 'hacheri' si maine am ore cu ei, si mi-au zis ca ma ajuta ei
. Stiu ca-s buni rau
Au zis ca cineva mi-a spart parola...sunt oameni plictisiti care nu au ce face interesant in viatza ![]()
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Ramo, ti l-am trimis acum 2 min ![]() IRINA ![]() |
mi-a placut f mult tortuletul..miniaturile au fost comestibile?tu ai aratat f bine in rochicioara
..Antonia e o dragutza..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bitza037 spune:
Ramo, da personajele au fost din martipan...multumim de aprecieri.....moaaaama si ce de aprecieri si la adresa mea nu numai a sarbatoritei
, am deja, toate penele umflate
blankar spune:
of Simo ce rau imi pare de voi!
numai la voi ma gandesc de cand am citit ce ai scris
cu ce trebuie operat Siluan?
stii ca am trecut si eu cu Eric printr-o operatie dar
Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem cu bine
vezi tu ca o sa fie bine
ma rog pentru voi
http://community.webshots.com/user/blanka75
tonic spune:
Simo
pt bebe Siluan, sa fie totul bine. Suntem alaturi de tine, orice suferinta a copilului este implicit mai mare pt mamica lui, asa ca te inteleg. 
Bitzule vreau si eu PM sa am ce vedea maine dimineata.
Azi merge si cumnata mea la control, e insarcinata cu al patrulea copil si dr i-a spus ca ar fi ceva pb. Sper sa fie totul bine si in toamna sa avem inca o nepotica/nepotel sanatos.
Mai vroiam sa spun ceva dar vestile de la Simo m-au cam pus pe ganduri. Sper sa nu fie ceva f grav si sa se remedieze, chiar daca asta inseamna operatie. 
Va pup, mai am putin si plec acasa.
O seara buna alaturi de copilasi.
bitza037 spune:
Dudule, am mai vazut acum o parte din poze,deci: am salivat
in ultimul hal la piersicile alea de pe tortul Dariei, mi-a placut buburuza
, dar nu mi-am dat seama ce era(jucarie sau ce anume?), iar cand Daria este in curte pe la pozele 68-69 are langa ea o jucarioara din niste floricele, din alea aveam noi cand eram mici, unde ai gasit asa ceva sa-i iau si eu Antoniei??

...moammma si ce albina mare si faina are!!!!!
si la final, iar ai bagat o felie de tort

cat despre Daria ce sa zic???este scumpicica foc, ce cocheta este cu unghii ojate si cum se perie in oglina....si cadoul mi-a placut mult 
gata, am plecat , ma duc la buburuza, va 
dudurutza spune:
Bitza draga, m-am umflat si eu in pene de numa-numa.
multumesc mult pentru aprecierile la adresa iubitei mele. Si acuma sa-ti raspund: a avut 3 torturi, ala cu piersici si 2 cu mousse de caramel+mousse de miere+crema ganache de cioco, scarbos de dulci ![]()
Buburuza a primit-o de la Marc, zice mamica lui Marc ca i-a comandat-o din state de pe amazon,ii o jucarioara care le face somnul mai bun reflecta culori, stelute, luna si canta. Ii place mult dariei, mai ales ca-i de la Mac (cum ii zice ea); marc are testoasa si a lui nu canta, si mai are ceva minus fata de buburuza. Floricelele respective si le-a ales odata din auchan, ea stie ca ii cumparam uneori o jucarie, sau un dulce, si in ziua aceea a vrut jucarie, si-a ales pungutza cu floricele. Daca vrei iti iau eu si-ti trimit ![]()
Cadoul ii drept, am cautat cu al meu ceva dupa el, si e singurul lucru util care ne-a convins ca merita ![]()
I-am promis ca ne vopsim pe unghii, dupa ce vopsim ouale si facem baie, si dupa baie am uitat, vine la mine cu mainile intinse si zice: "Mama, anghii Daia" si am trecut la aparat ![]()