Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Si pe mine ma intereseaza informatii desprer nasterea aici, eu o sa nasc in mai si chiar sunt surprinsa ca nu mai posteaza nimeni nimic despre acest spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Si eu o sa nasc la Universitar. Din cate stiu eu, e in regula. Eu sunt optimista.
Loredana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bouboulechka spune:

Buna seara!
Eu sunt o mamica care a nascut la Municipal anul trecut si sunt multumita foarte.
Am postat povestea mea la alt subiect dar dau copy paste:

In plus fata de ce am scris mai jos,banuti am dat cam asa: 1000 ron doctor, 400 moasa si asistente cate 10 si 5 ron.
In total am dat cam 1500-1600 ron. Puteam sa dau mai mult sau mai putin insa mi s-a parut ok si vreau sa spun ca am dat numai dupa ce am nascut la doctor si moasa.Inainte si dupa ele s-au comporta la fel: minunat!
In plus, asa cum veti citi mai jos, am nascut cu persoane cu care nu mai avusesem nicun contact.

Merci si bafta!

..........................
Buna dimineata!

Si eu sunt o mamica care a nascut anul trecut la spitalul Universitar.
Vreau sa tratez separat personalul si spitalul.
Despre spital va pot spune ca este "OK", asta daca nu cereti foarte mult, adica inseamna curatenie in salon, in toaleta, mobilierul nu este foarte nou, dar este bun, lenjeria pe pat nu este nici ea foarte noua, dar este curata si este schimbata zilnic si chiar la nevoie.

Despre personal, infirmierele, asistentele sunt ok, destul de dragute, dragute daca nu le dai, excesiv de dragute daca le dai.
Moasa - eu am avut noroc de o moasa painea lui Dumnezeu - Mihaela daca nu ma insel se numea.
Doctorul - Ciontea m-a consultat in timpul travaliului- find de garda, insa am nascut cu Dr. Coravu Violeta - nu pot spune decat ca este o dulceata de om, pentru mine a fost un inger alaturi de moasa
9 nu retin numele, dar cred ca era Mirela sau Mihaela).

Pe langa ce am spus mai sus, vreau sa spun ca eu am ajuns acolo fiind pacienta altui spital si altui doctor; am ramas cand s-a rupt apa si fara una si fara alta( era perioada cu incendiul la Giulesti); asa ca ambulanta m-a dus la Universitar.
Ce pot spune, este ca la vizita de dimineata, alaiul de doctori si seful mare al sectiei intreba de unde este fiecare, cine este doctorul care ne-a urmarit...etc. De retinut este ca fetelor care veneam de la Giulesti, ne spunea " voi sunteti ale noastre, nu va fie teama", in sensul ca nu trebuie sa ne simtim prost ca am ajuns acolo pana la urma si ca vom fi tratate prost.
In plus, inainte sa merg in salonul de nasteri am stat 4 ore in salon cu alte 5 fete, fiecare cu durerea ei, iar dupa ce am nascut am stat in salon cu alte 3 fete. Sincer, nu m-a deranjat, nu am avut pretentii sa cer rezerva sau ceva de genul asta,la momentul acela ma gandeam ca sunt indreptatite pacientele spitalului sa stea in rezerve.
Si totul a fost bine,am un bebe de 7 luni fara 3 zile, frumos si sanatos pe care l-am nascut foarte usor, aproape pot sa spun nasterea pentru mine a fost mai usoara ca o mestra.
Depinde de fiecare acum, eu nu va pot spune decat sa fiti curajoase si sa va rugati la Dumnezeu.Mai este important sa aveti pe cineva cu voi, mama, sot, frate....va pot ajuta, sa va cumpere medicamente, apa, mancare...
Eu am nascut mai devreme cu 3 saptamani si sotul meu nu a fost in tara, este singura lipsa pe care am simtit-o poate in cel mai important moment al vietii, am avut parintii alaturi care plangeau de mila mea pe hol, crezand ca "ma doare" :)
Daca aveti alte intrebari, va rog sa ma intrebati voi.
Burtici usoare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Multumesc mult pentru mesaj, bouboulechka, si pentru incurajari! Sa-ti traiasca bebelul si sa fiti toti sanatosi!
M-ai mai linistit cu spitalul, oricum sper sa nu il schimb acum, pe ultima suta de metri... si sper sa fie bine.
Voiam sa te intreb ce se intampla exact in timpul travaliului, cum se dau banii asistentelor (eu nu prea am experienta la capitolul asta...), ce bagaj ai putut sa iei si cine l-a carat... chestii de detaliu, cum ar veni.
Daca mai ai timp sa mai scrii despre amanuntele astea, ti-as ramane recunoscatoare.

Citat:
citat din mesajul lui bouboulechka

Buna seara!
Eu sunt o mamica care a nascut la Municipal anul trecut si sunt multumita foarte.
Am postat povestea mea la alt subiect dar dau copy paste:

In plus fata de ce am scris mai jos,banuti am dat cam asa: 1000 ron doctor, 400 moasa si asistente cate 10 si 5 ron.
In total am dat cam 1500-1600 ron. Puteam sa dau mai mult sau mai putin insa mi s-a parut ok si vreau sa spun ca am dat numai dupa ce am nascut la doctor si moasa.Inainte si dupa ele s-au comporta la fel: minunat!
In plus, asa cum veti citi mai jos, am nascut cu persoane cu care nu mai avusesem nicun contact.

Merci si bafta!

..........................
Buna dimineata!

Si eu sunt o mamica care a nascut anul trecut la spitalul Universitar.
Vreau sa tratez separat personalul si spitalul.
Despre spital va pot spune ca este "OK", asta daca nu cereti foarte mult, adica inseamna curatenie in salon, in toaleta, mobilierul nu este foarte nou, dar este bun, lenjeria pe pat nu este nici ea foarte noua, dar este curata si este schimbata zilnic si chiar la nevoie.

Despre personal, infirmierele, asistentele sunt ok, destul de dragute, dragute daca nu le dai, excesiv de dragute daca le dai.
Moasa - eu am avut noroc de o moasa painea lui Dumnezeu - Mihaela daca nu ma insel se numea.
Doctorul - Ciontea m-a consultat in timpul travaliului- find de garda, insa am nascut cu Dr. Coravu Violeta - nu pot spune decat ca este o dulceata de om, pentru mine a fost un inger alaturi de moasa
9 nu retin numele, dar cred ca era Mirela sau Mihaela).

Pe langa ce am spus mai sus, vreau sa spun ca eu am ajuns acolo fiind pacienta altui spital si altui doctor; am ramas cand s-a rupt apa si fara una si fara alta( era perioada cu incendiul la Giulesti); asa ca ambulanta m-a dus la Universitar.
Ce pot spune, este ca la vizita de dimineata, alaiul de doctori si seful mare al sectiei intreba de unde este fiecare, cine este doctorul care ne-a urmarit...etc. De retinut este ca fetelor care veneam de la Giulesti, ne spunea " voi sunteti ale noastre, nu va fie teama", in sensul ca nu trebuie sa ne simtim prost ca am ajuns acolo pana la urma si ca vom fi tratate prost.
In plus, inainte sa merg in salonul de nasteri am stat 4 ore in salon cu alte 5 fete, fiecare cu durerea ei, iar dupa ce am nascut am stat in salon cu alte 3 fete. Sincer, nu m-a deranjat, nu am avut pretentii sa cer rezerva sau ceva de genul asta,la momentul acela ma gandeam ca sunt indreptatite pacientele spitalului sa stea in rezerve.
Si totul a fost bine,am un bebe de 7 luni fara 3 zile, frumos si sanatos pe care l-am nascut foarte usor, aproape pot sa spun nasterea pentru mine a fost mai usoara ca o mestra.
Depinde de fiecare acum, eu nu va pot spune decat sa fiti curajoase si sa va rugati la Dumnezeu.Mai este important sa aveti pe cineva cu voi, mama, sot, frate....va pot ajuta, sa va cumpere medicamente, apa, mancare...
Eu am nascut mai devreme cu 3 saptamani si sotul meu nu a fost in tara, este singura lipsa pe care am simtit-o poate in cel mai important moment al vietii, am avut parintii alaturi care plangeau de mila mea pe hol, crezand ca "ma doare" :)
Daca aveti alte intrebari, va rog sa ma intrebati voi.
Burtici usoare va doresc!

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna mamicilor.
Si eu voi naste la Municipal la sfarsitul lunii august cu d-na doctor Moarcas Mirela. Mi-a fost recomandata de un medic de la Babes la care fac ecografiile si sper sa fie ok.
Mi-as dori sa stau intr-o rezerva insa nu stiu care este procedura: cat costa, cum se rezerva, .... Aveti idee?
Fiind prima nastere nu am idee cati bani se da la doctor, neonatolog, ......
Cele care ati nascut de curand aici poate ne ajutati cu cateva sugestii, sfaturi.

Va doresc o zi minunata si nastere usoara celor gravidute

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna, Raluca!
Si eu am aceleasi dileme ca tine, dar din pacate forumul asta nu e prea activ si n-am prea primit raspunsuri. Iti sugerez sa intri la odiseea ta, in functie de luna in care ai DPN-ul si sa mai ceri lamuriri de la colegele de generatie. Asa o sa fac si eu, adica am facut-o deja, dar nu prea s-a nascut recent la Sp. Universitar. Din ultimele date, o nastere naturala ar fi cam 1000 de lei, cezariana 1500-2000 de lei, anestezist 2-300 de lei, neonatolog 2-300 de lei, moase... nu mai stiu - parca 100 de lei sau 200.
Daca afli ceva concret, te rog, vino aici si posteaza detalii.
Multumesc si multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Buna mamicilor.
Si eu voi naste la Municipal la sfarsitul lunii august cu d-na doctor Moarcas Mirela. Mi-a fost recomandata de un medic de la Babes la care fac ecografiile si sper sa fie ok.
Mi-as dori sa stau intr-o rezerva insa nu stiu care este procedura: cat costa, cum se rezerva, .... Aveti idee?
Fiind prima nastere nu am idee cati bani se da la doctor, neonatolog, ......
Cele care ati nascut de curand aici poate ne ajutati cu cateva sugestii, sfaturi.

Va doresc o zi minunata si nastere usoara celor gravidute

26+

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput