Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

puiutz mai spuneau fetele odata ca e bine si sa incerci sa bei suc de portocale parca ori ceva acru.incearca totusi dar nu te stresa ca el simte orice si poate de asta sta el linistit.

Bianca 24+

Am incercat mai devreme suc de grefe si parca, parca am simtit ceva, dar de atunci nimic

Va pup fetelor, ma duc sa stau un pic linistita in patut si revin mai tarziu!

Elena 23+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

puiutz mai spuneau fetele odata ca e bine si sa incerci sa bei suc de portocale parca ori ceva acru.incearca totusi dar nu te stresa ca el simte orice si poate de asta sta el linistit.

Bianca 24+

Am incercat mai devreme suc de grefe si parca, parca am simtit ceva, dar de atunci nimic

Va pup fetelor, ma duc sa stau un pic linistita in patut si revin mai tarziu!

Elena 23+ cu un cuminte

Eu stiam de ceva dulce.al meu reactioneaza la dulce. dar nu te stresa prea mult, ca-l superi pe bebe.si parca am mai observat ceva.cand sunt stresata sau suparata nitel parca nu misca..sa stii ca ei sunt strans legati de sentimentele noastre, cel putin asa cred eu.un pic de cioco sau ceva dulce..dar ai putin rabdare, ca au si ei momentele lor..si nu sta stresata ca il ametesti de tot.Pupicei.

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Se pare ca va fi cap nou mai tarziu

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am cam depasit paginile,or sa ne inchida moderatorii subiectul inainte sa punem acpitol nou.
nu e nimeni pe faza?

eu ma ofer din nou,daca vreti sa dati parola,sa fac capitole de cate ori e cazul,sunt de incredere,doar particip la cateva odisei pe aici si peste tot fac capitole.se vede dupa nr de mesaje

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aelita si eu am vrut sa fac cap nou insa nu stiu parola nici eu.Se pare ca nu e nimeni pe faza

26+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput