Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
asa...neata si de la noi!
ieri am fost la o petrecere de 4 anisori...la o cabana...aer curat, verdeata, soare...minunat...copilasi de toate varstele...distractie...
eu simt tot mai tare bble...uneori e dureros, cel putin acolo jos de tot...parca da sa iasa...sper sa nu...
revin! ma duc sa vad pozicile noi!
o zi minunata tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maya71 spune:
Binete de dimineata si multi la delfinariu!
CD, daca nu te ajuta sotul... scot eu acusorul si/mi chem si suratele sa/l aranjam putin... pe urma, asa harnicute cum suntem venim noi sa te ajutam. Stii ca albinutele comunica prin 'dans' asa ca trebuie sa ne pui si muzichie...iar daca ai cateva floricele sa le polenizam... nu ma supar
Racusorule... te asteptam sa ne spui cum a fost intalnirea cu bebe, de bine cu siguranta ca sunteti bine, nici nu se poate altfel
Victo spune:
inca nu v/ati trezit de tot, albinutelor???????
haideti, haideti..ca eu imediat ma pun sa fac amiaza..:) noroc ca azi nu gatesc, asa ca un-doi gata cu curatenia de suprafata..:)
mai am ceva haine la calcat..dar aci e cam belea ca ma doare spatele.
oricum, desi eram o mare adepta a calcatului, acum am lasat-o moale..:)
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Buna, fetelor!
Pana acum am recuperat ce-ati mai povestit de vineri.
In primul rand vreau sa-i urez un calduros La multi, multi ani!!! lui BTZ-ovi.. Sa fi fericita si iubita, multa sanatate si un bebe la termen!
Eladea si Florentina, felicitari pt vestile bune dela eco. Eladea esti in prima linie.
Anca, iti intorc multumirile.
Am descoperit cu Anca o oaza de liniste in zgomotosul Bucuresti, un parculet pt copii,intre blocuri, foarte frumos amenajat, cu multa verdeata si avem asigurata si paza (are un gardian non stop sa-l apere de vandalism, dehh traim in Ro).
Multi si multe pt fetele care au fost bolnavioare sau suparate.
Adriana, ma bucur ca esti bine, te asteptam sa vii cu vesti bune de la dr.
CD ai grija de tine. Sper sa treceti cu bine si peste aceasta incercare. Si eu te sfatuiesc sa incerci o firma de curatenie. Noi cand ne-am mutat am apelat la una. Am stat cu ei si le-am facut observatii pe unde sa insiste si a fost ok. Le zici de la inceput ce vrei sa-ti faca si in ce situatie e casa (dupa zugraveala, curatenie generala, etc.)Ei au solutii si aparatura speciala care curata repede si bine.
Bine ati venit alaturi de noi Orange si Delaida. Sarcina usoara in continuare.
Cristina97, Eleni87, La multi, multi ani! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Cris 27+ cu
Cris2010 spune:
Am vazut si eu pozicile.. Care mai de care mai sexy si mai frumoase, vorba fetelor, o sa avem niste odrasle ... mama, mama.
Si noi am fost la iarba verde duminica. Am pus cateva poze la album.
Cris 27+ cu
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Azi am schimbat semnatura si prefixul la kg...declar +10 kg...Nu-mi vine sa cred!
In dimineata asta m-am "multumit" doar cu lapte cu cereale, ca de obicei m-am mancam si 2-3 sandw....cica sa pot lua pastilele...ca deh, dupa lapte nu pot....e sa vezi ce o sa pot eu de-acu!
Tot in aceasta dimineata m-a trezit pt prima data bebe
Deci tb notata ziua de azi in calendar, cu rele si bune!
CD, cred ca nimeni nu are cuvinte de lauda pt sotul tau dar se pare ca tu trebuie sa le organizezi pe toate, in asa fel incat sa-ti mai fie si tie bine si mai ales lui bebe.
Ai grija de tine!
Hehehe! M-am uitat si eu la poze. Sunteti niste mumoase!
Bafta multa la eco!
Sa aveti o zi si o saptamana buna!
tina 26+ cu
Victo spune:
HAIDETI fetelor, ca ma mai linistesc si eu..deci, regula e + 10 kg :)
am obs si eu ca mananc numa de dragul de a manca, fara a-mi fi foame..
cu arsurile cum mai stati? eu, surprinzator, inca le suport binisor. doar de cateva ori am apelat la Rennie.
fug sa mai spal si chiuvetele din bai ;)
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
btz_ovi spune:
Hello fetelor.Tin sa va multumesc inca o data celor ce mi-au facut urari,sunteti toate niste dulci
In privinta KG:si eu am 11 sau maxim 12,deci nu va faceti griji!!BIne ca s-au depus peste tot si nu se cunoaste aproape deloc,sper insa dupa sa scap de ele cat mai usor si rapid.
Offf,ar trebui sa merg sa imi vad printisorul insa situatia materiala momentan e jalnica ,am o ciuda.SI asa am numai vise urate,mai ales ca ziua nu prea il mai simt cum il simteam inainte,noaptea in schimb a devenit tare agitat
26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Racusor, ce lucrusoare frumoase pt bebe am vazut, Iti vine sa le mananci.
Noi mergem sa vedem www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252-patuturi-copii---pret-minim/2003-paturi-copii-lemn-carol.html" target="_blank">patutul marti. Daca e in stare buna (fiind ultimul pe stoc) il luam, mai ales ca ne face o reducare buna de pret.
Carla, in legatura cu carucioarele, de abia astept sa-mi zici ce vezi la fata locului. La cele doua modele care imi plac, www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-copii-sistem-transport-tako/1847-carucioare-copii-sistem-transport-full-option-jumper-gt4.html" target="_blank">Jumper GT si www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare-scaune-auto/243-carucioare-copii-sistem-transport-tako/2200-carucioare-copii-3-in-1-tako-warrior-red.html" target="_blank">tako Warrior, cei de la babycomfort nu au alte combinatii de culori, iar astea mi se par prea dure. Mi-ar placea si mie un rosu cu gri sau galben cu gri.
Cris 27+ cu
anca_vlad spune:
Cris frumoase lucrusoare!
Intradevar frumos parculetul o sa il inaugurez cu Vladut cand va putea iesii afara!
Anca +23s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca