incepind de azi -10kg (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

la mine se intampla ceva ciudat...ca azi eram inapoi la 49.5.

Si ieri am mancat un biscuite, un pateu si 2 sendvisuri...si apa. Adica nici cantitatea mancata nu facea 800 g...trebuie sa-mi reglez digestia, ca nu inteleg.

Adica, joi si vineri aerobic, sambata si duminca cate 1,5 ore dans...clar consum mai mult decat mananc.

Asta e, o iau de la inceput.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Retii apa sau ti-a crescut masa musculara.Cum arati in haine?Tonifiata,ti s-au largit hainele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

dulcetica...cred ca mai degraba retin apa. In fine, dau vina si pe prea multi carbohidrati...saptamana asta incerc sa nu ies deloc din schema la dulce si nu mai mult de 2 felii de paine. Sa vedem cum merge.

Azi am mancat 1 felie de paine cu 2 felii de salam (dim), un iaurt slab cu 1 felie de paine la pranz si acum o salata verde cu lamaie si putina branza.

Hobby
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wUZlqN5/" target="_blank">
Target

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Saluti!

Eu am gatat regimul disociat, spre sfarsit nu l-am tinut cum trebe, fac si masaj anticelulitic si ceva impachetari unde transpir ca naiba si la kg is fix inapoi la 64,3 [:q]

Desi m-am masurat la picioare si am slabit, la spate iarasi, in schimb la solduri si talie nimic.

Am trecut pe salata de varza cu de toate, paine graham si nemancat seara. Intentionez sa ma duc la aerobic de 2 ori pe saptamana. Sau macar 1 data la aerobic si o data la masaj.

N-am cum sa ajung in 10 zile la 60 kg... macar sa revin la 62. Desi regimul ala disociat functioneaza pe moment, am pus in 3 zile absolut fiecare gram inapoi....

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

09.03: 66,1 kg
30.03: 63,2 kg
26.04: 62,8 kg

Mergi la inceput

Pai nu-ti face masaj in toate zonele?Eu as avea nevoie pe burta ,fund si picioare,ca in rest sint normala.Deci nu recomanzi in mod expres ca fiind foarte eficient,nu?
SE spune ca daca nu favi de 3 ori pe saptamina sport n-are efect de slabire.Deci o data pe saptamina e de socializare.

Mergi la inceput

Ba, imi face pe toate zonele si la brate se vede ft frumos diferenta. Peste tot pielea e mai ferma, celulita incepe sa dispara, la picioare am slabit mult dar burta e tot acolo... Desi aripioarele s-or mai subtiat. Am facut numai 3 sedinte, va zic la sfarsitul celor 10.

Azi merg o ora la aerobic, deci nu ma astept sa scad in kg, sa vedem la centimetri

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Nici de 2 ori pe saptamana mers la aerobic nu se vede nimic?

Mergi la inceput

Tu nu te lua dupa mine,du-te ca oricum e altceva decit nimic.Eu numai citez aproximativ,insa pare sa aiba logica.
Deci ce fel de masaj faci,cit costa si doare?

Mergi la inceput

Fac masaj anticelulitic pe 3 zone (coapse, abdomen si brate), dureaza cam 45 minute masajul, apoi impachetari cu parargil si stat la tunel 30-45 minute (pachetul Silhouette parargil, dar la tunel nu la termocuverta). www.reflexosun.ro

Eu am facut 3 din 10 sedinte din astea. M-as duce la aerobic ca n-o sa am bani de tunel si masaj luni in sir...

Mergi la inceput

Fetelor, ieri am fost o ora la aerobic (step + abdomene + coapse)... atata ca la 7 seara crapam de foame si am mancat cas si parizer cu rosii.

Pe viitor vreau sa nu mananc dupa aerobic. Vreau sa zic ca toate fetele erau silueta, cu maieuas si iegari si patratele pe abdomen....

La kg am 64,5..dar nici nu ma mai cantaresc

Mergi la inceput