Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
floricik spune:
Lavi distractie placuta la botez. Ce bine ca ati luat camera la hotel. pe Rares cel cuminte.
Noi am fost la plimbare prin parc, am dat o tura de lac iar Ema analiza totul in jurul ei. A facut poze cu mami si tati si in sfarsit am reusit sa pozam dintisorii. Mai tarziu o sa pun poza in album. Acu' fug sa fac o mancarica .
toti fulgusorii.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
RamonaCopot spune:
Lavi se pare ca te distrezi "de minune" la botez. Noroc cu camera de hotel si cu wirelessul. Stiai ca o sa ai net acolo de ai carat si laptop-ul dupa voi? Baga si tu un itsybitsy radio online si hai sa dansam amandoua cu picii in brate. Sper ca mai faci cu Luci cu randul si nu iti rupi numai tu spatele cu Rareselul, macar asa juma de ora sa apuci sa mai socializezi si tu live.
Ah...si sa te invarti pe langa fotograf, sa iti faca si tie poze , ca doar de aia ai luat rochie sexoasa pe tine !
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
DORIS_71 spune:
Lavinia distractie placuta in continuare la botez.
Ramona cat va mai chinuiti voi cu Dominic, e atat de sensibil mititelul. Eu trebuie sa zic mersi ca n-am avut probleme cu Matteo. In afara de febra cand face vaccinele si mucusorii pe care-i scoatem zilnic nu ne confruntam cu alte probleme.
RamonaCopot spune:
Asa e Doris, mai mereu bolnavior. Parca nici nu imi mai vine sa zic la nimeni, cand ma intreaba cum e si ce face Dominic.Cred ca la sfarsitul lunii o sa ne intoarcem in Alba. Sper sa se reacomodeze fara prea multe batai de cap. Si mai sper ca acolo sa isi revina, ca aici in Oltenia nu ne prieste deloc. Insa acolo o sa fac eu alergie la soacra, dar asta e..daca lui ii e bine stam si acolo.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
floricik spune:
Doris, ce frumos e Matteo... Si ce serios...
Ramo imi pare rau ca Dominic a facut febra. Oare a fost imbracat mai gros? Ca azi a fost tare cald afara. Eu cand am vazut ce cald e am mai dezbrat copilul ca o imbracasem cam gros.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
raluci_b spune:
Ramo - tare rau in pare de Dominic saracutzul, sper sa treaca repede.
Lavi - distractie placuta pupam Raresicul
La multi ani voiosi sanatosi sarbatoritilor de azi
pupeala multa la toata lumea
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
grigore_tina spune:
acum am ajuns si noi acasa.
la multi ani fulgusorilor care astazi mai pun o lunita la buchetul lor de 12.
la multi mami edelya.
dragonitza mie pediatra mi-a spus ca mar copt se da la copii care au reflux.eu nu i-am dat nimic crud (pentru constipatie se da suc de mar dar nu vreau sa incerc).
revin ca plange piciul.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
A_driana spune:
'seara
am aparut si eu, toata ziua am fost la Baile Felix, a fost absolut minunat, David a fost super de gasca, a dormit, s-a pozat cu toata lumea...o zi minunata...
doris, si David facea figuri din astea, bineinteles primul meu gand era ca nu mai am lapte, desi iesea daca strangeam eu...sugea putin, apoi incepea si urla, se agita, se intorcea...il mutam la celalalt san, tot asa....si faceam asa de cateva ori, sa-l mut de la unu la altu, sa traga macar cateva guri, noaptea manca foarte bine...acuma s-a potolit, mananca mai bine, nu se mai agita....am impresia ca-s doar toane...eu il lasam asa cu cat manca...si eu eram stresata ca ,,infometez'' copilu.....sper sa treaca etapa si la voi...
lauraB, frumos momentul..sunteti niste luptatoare
lavi, eu am depus dosarul prin 22 ianuarie...la mine s-au bagat deja....distractie placuta in continuare...
alinutza_24, felicitari pt dintisor...noi am iesit afara...
dymo, copil ca la carte....bravo lui...
ramoC, frumoase cadouri...pupam micul Domi
A_driana, de David-Andrei
grigore_tina spune:
lavinia,distractie placuta in continuare.
ramona,nu stiu ce sa te sfatuies.poate stie diana.
mie imi spusese pediatra ca daca e bolnavior e mai rau daca sta doar in casa.ca ar fi bine sa iasa si pe afara.
poate e imbracat prea gros si de asta face febra(eu verific asa(daca te ajuta) daca are manutele fierbinti sau reci.in primul caz ii dau ceva jos in al doilea pun ceva pe el.)
sper sa se faca bine repede piciul.
fetele care au amintit de lass baby.am luat si eu azi.
voi cat timp il dati? pentru raspuns.
vad meciul steaua-rapid(de fapt se uita sotul) si rad cand vad ce face rapidul cu steaua(sotul e stelist).
cred ca am vrut sa mai zic ceva dar am uitat.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848