Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Multumim de urale si venim cu cinstea de rigoare!!! Avem multe baute sa se duca prafu' din gat, inghetati de toate natiile si mult fructe!!

App de fructe, am luat aseara din Auchan pepene verde di Iordania, o bunatate!!! Asa ca cine doreste cine pofteste...va dam si de la noi o felie virtuala

si celorlalti mici sarbatoriti si mamicii Edelya

o zi faina tuturor!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

fulgusorilor sarbatoriti azi si mamicii Edelya

Venim si cu o cana de lapte cu nestle si cu un corn cald ptr. doritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

au anuntat acum ca norul este sus , nu a coborat .
in zilele urmatoare vedem (caci vin ploile , si ar fi pericol sa coboare )

insa pt precautie noi astazi stam in casa , a ajuns si la noi la Buc. de aseara . oricum asteptam musafiri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatza gagici..mai spre pranz asa,

RamoC, oof ce nasol sca nu ai un pediatru bun prin preajma...nu stiu ce sfaturi as putea sa-ti dau referitor de reflux (stiu doar ca Motilium a luat si sor-mea in urma cu niste ani, dar o perioada scurta de timp). Cadourile insa mi se par suuper. Soricelul mi se pare ca are o greutate buna si ca e taree frumusel in poze

Eu ies cu Matei azi afara, in plus, norul e la 11.000m altitudine, nu da semne de "plecare", asa ca n-oi sta cu zilele in casa..

La Multi Ani si maicii Edelya

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

incearca sa ii coci un mar golden ca e mai dulce.eu il fac in cuptorul cu microunde si in 3 min max e gata(daca il pun intreg,5 min daca pun felii).al meu azi asa a mancat un mar intreg(i-am dat pentru ca e constipat).

Eu stiam ca marul se da copt daca bebe are diaree. Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

La noi azi e cam urat afara, un pic de ploaie asa ca stam in casa.

Eu stiam ca para ajuta cand esti constipat.

Ramona frumos cadoul si Dominic pare foarte incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Edelya

si tuturor fulgusorilor nascuti intr-o zi de 18.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Noi suntem inca la botez, momentan in camera de hotel...ne lafaim in pat...ca am stat mai mult in brate si ne cam dor oasele...iar mami si-a gasit timp sa mai povesteasca cu voi...noroc ca la hotel este wireless si mama e cu laptopul dupa ea!

Pana acum Rares a fost cumintel...a si dormit...nu ma pot plange.
Se pare ca vom fi aici pana pe la vreo 11 pe seara...deci...sigur o sa mai revin cu vreo postare. va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Eu stiam ca marul se da copt daca bebe are diaree. Gresesc?

eu n-am auzit de asa ceva. am auzit ca se da copt, pt. ca cel crud fermenteaza in burta mai usor.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Da da...si eu stiam ca marul copt, banana, morcovul, orezul sunt bune in combaterea diareei, pe cand para este buna pt constipatie. Mai stiu de cartof ca nu este bun atunci cand bebe are diaree, dar nu stiu daca este eficient in combaterea constipatiei.

Noi am fost la fratele meu in curte la un gratarel si acum Dominic are febra . Afara a fost foarte cald, el imbracat destul de bine, a batut putin vant dar foarte cald, nu din ala rece. Totusi are febra,2 supozitoare le-a scos nici in 2 minute si altele nu mai am, iar nurofenul l-a vomitat in jet, alaturi de tot ce papase. Am reusit insa cu 2 ml de ibalgin, sa vedem cat dureaza pana scade de tot.
Nu stiu cum sa mai fac cu el. Sa il tin numai in casa???? Aveti vreuna pile la o fabrica de sticla sa comand si eu un bol mare steril??? Cred ca asta e ultima solutie, ca nu ii prieste nici la aer curat, nici in casa .
Joi am fost cu el la Craiova la un nou set de analize si cand ne-am dat jos din masina, a vazut lumea pe strada, pomii infloriti, flori....VIATA si radea intr-una. Nu stia in ce parte sa mai intoarca capul si sa se uite mai intai. Asa mila mi-a fost de el, ca zici ca atunci l-am scos prima data in lume, asa a reactionat.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput