Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Salutareveste mareeeeeeeeeeeeeee, pentru mine e extraordinara si mi-a luat toate pietrele de pe inima. M-a sunat geneticiana si mi-a zis ca Dominic este perfect sanatos din punct de vedere cromozomial, nu are nici in plus nici in minus!!!! Va pup pe toate.
Te intorci acu la doctorita aia cu 3 vorbe, te rog eu? Ti leu scriu pe mess (vorbele). Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

RamonaCCe veste buna!!! Ai sa vezi ca de acum toate vor fi altfel ca ti-ai indepartat o neliniste. Va si astept si alte vesti tot la fel de bune de la voi.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC, ce bine imi pare! Ai vazut ca nu au fost motive de ingrijorare! Ce ma bucur!!!As tipa de fericire...dar doarme strumfuletul...abia l-am adormit...asa ca ma abtin...dar in sinea mea chiui de bucurie! ti-am spus ca pana la urma, cu ajutorul lui DD totul va fi bine. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

Salutare
veste mareeeeeeeeeeeeeee, pentru mine e extraordinara si mi-a luat toate pietrele de pe inima. M-a sunat geneticiana si mi-a zis ca Dominic este perfect sanatos din punct de vedere cromozomial, nu are nici in plus nici in minus!!!!
Va pup pe toate.

ps. Monis, sper ca ati revenit cu forte proaspete de la mamica din taramul de vis. Va pup si astept sa te mai citesc si pe forum.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Suuuper vesti!!
1000 de pupici

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

va las si cateva poze facute sambata, la tara, la strabunica*bunica sotului*, la gratar,incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:

Salutare
veste mareeeeeeeeeeeeeee, pentru mine e extraordinara si mi-a luat toate pietrele de pe inima. M-a sunat geneticiana si mi-a zis ca Dominic este perfect sanatos din punct de vedere cromozomial, nu are nici in plus nici in minus!!!!
Va pup pe toate.

ps. Monis, sper ca ati revenit cu forte proaspete de la mamica din taramul de vis. Va pup si astept sa te mai citesc si pe forum.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Ramo super veste!!!! ma bucur pt tine si Dominic.

Eram sigura ca asa o sa fie, ca Dominic e perfect!!!!

In seara asta faci cinste pe bancuta!

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Acum sa salut si eu fetele cum trebuie.

Pardon revin putin mai incolo pt ca s-a suparat Robert pe mine si plange de mama focului.

Pupici

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Azi Rares a mai facut o descoperire: si-a dat seama ca poate rupe coli de hartie-a facut ferfenita o oferta de la un hypermarket...si de fiecare data cand mai rupe cate o bucata de hartie...radea cu hohote, incantat de isprava!

Ramoc, Crissa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ramo, felicitari, asta da veste buna (nu ca nu eram absolut convinsa ca ginerica ii bine sanatos, dar ma bucur ca te-ai linistit astfel!)

Ancutza, nu te-am felicitat pentru jobul sotului! Acu abia astept sa aud ca v-ati mutat in casa noua!

Floricik vazut dintisorii!

M-am saturat de ploaie pana in gat! Din fericire s-a schimbat prognoza si se pare ca mai mine ploua si apoi e vreme frumoasa! Bine ar fi!
Raportul meu e slabut, 68,2 kg, dar macar n-am mai pus, tot e ceva.
Pupilici. Poftiti la scris frumoaselor, e gata week-end-ul! (sau toate aveti actvitati "intelectuale" ca mine si luati vreo Nicoleta la dans?).

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Evy, habar nu am cate kg sustine scaunelul..hihi..ca am luat unu gata montat din magazin(noi suntem antitalent la bricolat/montat), nu am mai luat cutia ..probabil ca mentiona acolo... Oricum mi se pare super stabil si teapan..cred ca tine pan pe la vreo 2-3 anisori ca popa..
Cat despre scaunul de masina, am luat tot de la Bertoni, e un Concord Blue Stones, e de la 0-18kg,260ron redus de la 288(am vazut intai pe site-ul lor 'vreaulamami punct ro', astia au in promotie produsele astea, cel putin in magazinul lor de la constanta..le aveau reduse),stiu ca trimit si in tara, poti eventual sa suni daca te intereseaza mai mult..Scaunul de masina se poate pune si invers la sensul de mers, dar rechinila mea e lungana in piciorute, nu incape si deja am montat scaunul normal la masina..Plus ca scaunul are si asta 3 trepte de inclinare, numai bun de dormit cupilu la drum lung..
Floricik, super dintisorii!!ce emotii cred pe capul vostru..abia astept si io sa vad dintoci la rechinila noastra! Chiar asa, se simt dintocii la supt, te musca, doare???
Lyly, sa stii ca si la noi e grele cu suculetu...rechinila mea nu prea iubeste suculetu ...e drept ca ii dau sucul de morcoveata si mar intre mese, deci e ca o gustarica doar..Si vreau sa spun ca nu am nici un chef sa ne diversificam..mi se pare asa o mare chinuialaaaaaaaaDe 2 saptamani cica am inceput marea D..dar de fapt de 2 saptamani rechinila mea bea suculet de morcov max maximorum 40 ml..va dati seama ce mare diversificare facem noi.. Trebuie cumva sa ma mobilizez si sa incerc totusi sa incep de undeva mai serios, cu o masa inlocuita, cu legume, cu piureuri.. bleah bleah bleah...
Am si io o intrebare intrebatoare, dac ma hotarasc maine in sf sa fierb la niscai legume pt o supica/piure de alte alea radacinoase, pot sa pastrez si pt poimaine???ca si asa o sa lipaie cred o lingurita de piure..si restu?arunc?adica fierb la ale prostii de legume o gramada ca sa o arunc?ca parca vad ca mofturica nu binevoieste sa arunce o privire la ele...Adeca io in fiecare zi tre sa fierb diverse alte alea pt minunatele mese ale printesei?? nu se poate sa ii dau tatzica vreo 2-3 ani, sau macar pan imi cere gratarelu singurica??
Lili, nasol de fratiorul tau..auzi tu ...sa piarda minunata de luna de miere la paris...nasol...
RamonaC, super vestea, de fapt eram absolut convinsa ca asa e si ca soricelul e perfect sanatos!!hai fruntea sus, de acum sa vii numai cu vesti bune!
Diana, tare faza cu ''activitatile intelectuale'', si io acu ma gandesc la ce sa mai mesteresc....ca is in pana de idei...adica palariute, rochie, pulovere are..what's next?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput