Condica salajencelor vorovitoare[108]!
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Multumesc mult Adriana!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Miha !Sa fii fericita si sanatoasa! Sa ai parte doar de bucurii in viata!Eu rapotez un copil racit beton, cu ochi inlacrimati si nas infundat! Ieri a fost extra marait si urlacios, sper ca azi sa fie mai bine, ca de nu o iau si eu pe aratura. poftiti la Dulciuri
mihaela_s spune:
Multumesc Oti!
Sanatate lui Alex!
Sa nu ma uiti cu pasaportul...nu e urgent dar vreau sa stiu ce sa fac si cum e mai bine.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
giulia71 spune:
Salutare,
Miha, La Multi Aniu fericiti si multa sanatate si de la mine.
Sper sa nu te superi ca-ti trimit urari asa tarzii
Noi bine, slava Domnului.
Mi-e lene de mor si caut de lucru!
Va pupic si mai viu!
mihaela_s spune:
Multumesc giulia!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Oti, sa nu fie cumva alergie la polenul de flori ... asa erau si ale mele cand infloreau copacii primavara , iar toamana iar facea o tura , dar habar nu am de la ce ...
Multa sanatate !
Giulia, te plictisisi in somaj ???
Treaba cu munca pe net cum mai merge ?
Tzin pumnii sa gasesti de lucru unde doresti tu
P.S. Multi/e am fost , putini/e am ramas ... pakat
mihaela_s spune:
Eu azi am mai dat gata(aproape, ca mai am de scris putin la ultima problema) un test la genetica...mai am inca unul si gata yupiiiii!
Apoi am facut mancare chinezeasca, am fost cu Silvia la scoala de arte, am cumparat o carte si am stat putin si am citit intr-o cafenea, acum mergem sa citim dintr-o carte cu www.librarie.net/carti/23209/Pippi-Sosetica-Astrid-Lindgren" target="_blank">Pippi Sosetica(v-o recomand cu caldura...noi citim in suedeza) ca am descoperit-o de curand si Silvia s-a indragostit de povestirile si nazdravaniile ei...bine, personajul il stie de multa vreme, a vazut filme cu ea, sunt si desene animate...dar cartea e altceva!
Cam atat, va si poate poate nu vb cu peretii...vorba adrianei.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
tu fete cucuiete,nu vorbiti la pereti,da io am o lene in mine.
bagati aici cateva randuri ca io va cetesc ,parol.
hai adunarea.
sa nu lasam sobiectul sa moara.
oti,sanatate piticului,da si tie .
tate vorovitoarele.
peseu:nu ne cavenjim in vichend?
mihaela_s spune:
Multumim adriana! la fel si tie.
Am uitat sa va arat cum ne-am trezit noi ieri. Bine, s-a topit in 2 ore, dar e tot frig si innorat si lapovitza...inca nu am avut primavara :( desi pomii sunt pini de muguri gata sa plezneasca si au inflorit corcusii...asa erau de frumosi! Acum s-au mai pleostit de la zapada si frig...
Eu ma duc imediat sa ma intalnesc cu prietena mea poloneza, sa stam la povesti cu un ceai fierbinte in fata si cu ceva dulce...apoi vreau sa trec pe la un magazin unde fetele au vazut rochite care le plac. Diana vrea una pentru cand termina scoala, e o colectie noua si limitata, se numeste www.kappahl.com/corp/Press/Imagebank/Vintage-Stories-20101/Vintage-Stories/" target="_blank">Vintage. Am primit si eu doua rochii cadou de ziua mea din colectie pe care probabil ca le voi purta numai in concediu...dupa cum se arata vremea anul asta, vara ne va ocoli :(. Dianei ii place rochita www.kappahl.com/misc/ProductDetails/?ArtNo=336677" target="_blank">asta. Silvia in schimb nu vrea din astea, e fixata acum pe combinatii de culori, nu pe chestii inflorate...si mai nou ii place negrul combinat cu roz sau gri. Asa ca ei ii voi lua alta rochita.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie