Condica salajencelor vorovitoare[108]!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiii,casa de piatra si multi ani fericiti
in continuare.fata sa mai aniversati inca de o mie de ori acasta zi faina din viata ta si a lui vlad.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Salutare tuturor,
Ce faceti, cum sunteti?
Oti, casa de piatra.
Am pierdut urarile pentru mama lui Bia, dar ma scuz si i le trimit acus.
Mai, voi v-ati vazut pina la urma la o cafea sau eu sper asa degeaba?
uneori gandesc prea mult....
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 Mai, voi v-ati vazut pina la urma la o cafea sau eu sper asa degeaba? uneori gandesc prea mult.... |
fata,nu ne0am vazut ca nu am avut cand.
si ,da si io sper ca ne-mo cafenji cat de iute.
hai bagati data,ora si locataia
![](punk.gif)
Bimilit spune:
fatelor,maine maria noastra draga si scumpa are nevoie de pumni stransi,rugaciuni si ganduri pozitive.p sa i se faca o interventie laparoscopica, pentru ca sarcina mult dorita si asteptata de ea este extrauterina.
maria, ma rog sa scapi repede si usor, sa treci cu bine peste aceasta experienta si sa vina bb2 cat mai iute.
te imbratisez de mii de ori si-ti trimit un camp de flori.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Maria, tin pumnii, trimit ganduri bune!
Bia, mi-a scris prietena mea din SM, dureaza si acolo tot 14 zile(eu mor ca niciodata pe site-urile rom nu corespunde ceea ce scrie cu realitatea ). Asa ca ai scapat de vb la tf
.
Dar incurcati suntem in continuare...desi i-am explicat si prietenei mele situatia noastra, ea mi-a raspuns ca e simplu, ca pot sa ii fac Silviei pasaport in 2 ore, valabil un an...oooof, numai la fata locului o sa vedem ce si cum...dar baiu-i ca nu stiu cum sa facem...ne interesam intai(oare se poate ajunge la cineva acolo sa intrebi?) ca sa nu platim ca prostii pentru pasaport provizoriu si apoi sa imi spuna ca nu se poate face, ca nu avem motive...si sa platesc apoi iar pentru cel electronic ca ma si impusc! Ooof...asa astept de data asta sa merg in Ro dar ma iau toti dracii cand ma gandesc ce ne-am incurcat...fir-ar! Ca n-am putut sa intru mai repede pe site sa vad ce si cum...noa ma scuzati dar m-am descarcat si eu la voi, mi-e ciuda pe mine de data asta!
adriana, pasapoartele noastre cu pozele fetelor erau valabile pana anul trecut...erau facute in 2004, atunci le pusesem si pe fete pe pasapoarte si erau si ele "valabile" 5 ani...asa era atunci. Chiar m-am uitat de curiozitate sa vad daca la ale noastre au pus stampile, pentru ca Ovi zicea ca nu ...si la Diana i-au pus, Silviei nu
...de asta eu stiam ca da, el ca nu...
. Nici mie nu mi-a taiat coltul la pass, ca eu am mai circulat cu el pana anul trecut cand a expirat, Ovi la fel si fetele deja aveau de doi ani pasapoarte separate...dar Diana nu mai putea circula cu mine. Ma gandeam ca la ale tale nu a mai anulat ca erau expirate oricum, dar nu inteleg de ce nu i-au stampilat si Silviei cu "anulat"...ei, e doar asa de chestie...
Noi am pastrat pasapoartele ca avem viza de SUA in ele, desi Ovi nu a avut nevoie de ea aici cand a luat in aprilie viza de SUA. Aici nu conteaza...
Oti, multi multi ani fericiti impreuna!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
mihaela,sa intreb daca se poate face pasaport valabil un an,pentru silvia si daca se elibereaza in 2 ore?am inteles bine?ca io-s tot blonda.
Bimilit spune:
mihaela,partea nasoala in ro este urmatoarea:daca achiti o taxa,in cazul de fata cea pentru pasaport,dureaza maxim un minut,dar ca sa ti-o recuperezi dureaza 2-3 zile.si noi mai trebuie sa recuperam ceva taxulita.
cred ca situl pasapoartelor nu a fost actualizat.o fi durat o luna elberarea,atunci la inceput,cand au sperat ca o sa dea romanii navala peste ei,ca sa-si faca pasapoarte noi,dar nu au pus in calcul taxa si criza.
noa, doamne ajuta sa rezolvati iute cu actele a sa aveti timp si de concediu,nu doar de birocratie.
auzi,da iti faci si permisul de conducere?hai ca acu invart cutitul in rana.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Bimilit mihaela,sa intreb daca se poate face pasaport valabil un an,pentru silvia si daca se elibereaza in 2 ore?am inteles bine?ca io-s tot blonda ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Bimilit mihaela,partea nasoala in ro este urmatoarea:daca achiti o taxa,in cazul de fata cea pentru pasaport,dureaza maxim un minut,dar ca sa ti-o recuperezi dureaza 2-3 zile ![]() cred ca situl pasapoartelor nu a fost actualizat.o fi durat o luna elberarea,atunci la inceput,cand au sperat ca o sa dea romanii navala peste ei,ca sa-si faca pasapoarte noi,dar nu au pus in calcul taxa si criza ![]() noa, doamne ajuta sa rezolvati iute cu actele a sa aveti timp si de concediu,nu doar de birocratie. auzi,da iti faci si permisul de conducere?hai ca acu invart cutitul in rana ![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
Da...de asta ziceam si eu de taxe, ca ma vad platind dublu pentru un pasaport
![](bang.gif)
da...ma enerveaza ca nu isi actualizeaza site-urile, si mai au si tupeu...Ovi le-a scris cerand informatii si raspunsul a fost scurt: "toate informatiile de care aveti nevoie se afla pe site!" Ovi intreba de acte(nu exista nicaieri pe site ce acte sunt necesare) si de perioada de eliberare. Fara cuvinte!
![](bang.gif)
Cu carnetul nu mi-am mai propus nimic...trebuie sa iau toate cabinetele medicale la rand si zau daca am chef sa stau la usi cersind analize. Am incercat anul trecut pe la cabinete particulare dar nu se putea...Poate o sa dau aici examenul pana la urma, o sa fac cateva ore sa imi amintesc cum se conduce...pe la 50 de ani asa...
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Fetelor multumesc frumos de urari. Maria, Doamne ajuta !
Tinem pumnii sa fie bine si sa scapi iute. Offf! Miha ma gandesc a doar nu sunteti voi singurii romani stabiliti afara. Eu in locul tau as incerca sa vad oare pentru astfel de cazuri nu au alt regim? Azi servesc eu cafeaua
si fursecurile.Dulciuri