Condica salajencelor vorovitoare[108]!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

ca sa fiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oricum ar fi si oricum as fi am mai reusit sa dau jos pana acum 4 kg ... deja lumea zice ca-s prea slaba ca sunt neagra pe sub oki si sa nu mai slabesc k nu o sa-mi stea bine. Price as face burtica tot mai am. Inca ma "lupt" cu ea . Luni am prima zi de apa de care sper sa scap cu bine

Va tzuc... ma bucur k maine e vineri si intram in week ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
Zic si eu ca Mutulica cu intarziere "La MuLTI Ani" mamicilor de Cami si Oti!
Imi cer scuze, intru rar, dar intru.

Dianaiulie abia astept sa vad cat ai slabit. Io mi-s disperata ca nu se destocheaza grasimile, vorbesc la modul foarte serios acum.
Cum eram inainte. Ziceam, gata fara paine, inlocuiam fainoasele , multe salate si fructe si pe cuvant in doua zile erau zburate doo kile.
Acu nu, n-ai sa vezi, merge mult mai greu. Am fost la dr Focsa si mi-a spus ca e posibil sa dau jos si de la operatie ca nu mai am menstruatie si ca lui i se pare ca nu am as mari probleme cu greutatea.
A vrut sa fie dragut,insa nu de frumusete ma tin, ci de la coloana ca apasa greutatea pe discurile alea betege si abia ma tarasc.
Asa, si nu ma tin de diete, nu pot!
La mine, e ca un stil de a manca, daca ma pot abtine de la o ciocolata de ce nu, daca nu, nu!
Ma duc la ale mele trebi ca am de lucru, slava Domnului. Lucrez pentru un englez si acum fac niste baze de date din toate tarile dezvoltate . Bine ca e de munca, Slava Domnului!
Va pupic si fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cu o cafea aburinda alaturi va urez un we excelent!

adriana spor la dieta!

giulia spor la treburi.

Oti spor la tortulit.

Si la gratarit la toata lumea, daca vremea va permite.

La noi din pacate valul de aer rece persista, avem 5 grade si vant cu plaoie, dar pe maine se mai raresc norii si nu conteaza cate grade avem afara, vom gratari. Ovi a ajuns cu bine acasa aseara, cu cadouri pentru toate fetele, a fost bucurie la noi acasa.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

na ziua!!!!!!

tu fete daca vreti sa slabiti musai sa va faceti blonde si rele,altfel va munciti dejaba.

mihaela, deoarece si pentru ca is in aceasi oala cu tine,adica aia cu pasaportul poci sa-ti zic atata:nu se ecsista taxa de urjenta,dar eliberarea lui dureaza 14 zile.taxa e in jur de 280-290 lei,nu mai tiu minte da ,iti spui ecsact luni,dupa ce o achit.

Mergi la inceput

Tu Bia, mersi mult! Dar noi nu stam decat 10 zile in Ro, cu indulgenta . Pe Diana sper sa o rezolv, dar nu stiu pe Silvia. Macar daca as putea face pasaport din acela temporar, dar nu stiu daca se va putea. Pasaportul ei expira in august si in iunie nu pot spune ca am urgenta sa ii faca pasaport. Nu stiu daca mai e valabila chestia ca nu poti iesi din tara cu pasaport valabil mai putin de 6 luni...asta ar fi singurul motiv valabil, avem rezervari in Italia si Franta imediat cum plecam din Ro...dar numai la fata locului vom vedea.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Tu Bia, mersi mult! Dar noi nu stam decat 10 zile in Ro, cu indulgenta . Pe Diana sper sa o rezolv, dar nu stiu pe Silvia. Macar daca as putea face pasaport din acela temporar, dar nu stiu daca se va putea. Pasaportul ei expira in august si in iunie nu pot spune ca am urgenta sa ii faca pasaport. Nu stiu daca mai e valabila chestia ca nu poti iesi din tara cu pasaport valabil mai putin de 6 luni...asta ar fi singurul motiv valabil, avem rezervari in Italia si Franta imediat cum plecam din Ro...dar numai la fata locului vom vedea.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

mihaela, intreb luni.dar nu cred ca se poate mai iute de 14 zile,ptr ca nu au aparatul de facut pasaporte in fiecare judet, ci la capitala.si atata dureaza 14 zile.nu exista urgenta.eu as fi platit si taxa de urgenta sa fie gata cat mai repede,dar nu au asa ceva.
pe diana o poti rezolva iute.fara procura.ca merge ea personal sa si-l ridice.

Mergi la inceput

Bia, esti sigura ca Diana poate scoate singura pasaportul? Si cum se legitimeaza? Eu nu cred, cred ca trebuie sa fie un adult cu ea si sa se legitimeze...

De urgente stiu ca nu exista. Si eu as fi platit oricat, numai sa stiu ca 5 ani numai am treaba...Iar pe site sta 30 de zile, termen de eliberare a pasaportului electronic...te cred ca in Zalau e 14 zile, dar nu stiu cat e in SM...poate tot atata. Ar fi bine si pentru Diana sa nu astepte 30 de zile pentru el.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
nu avem acces la net si nu am de unde intra, da pe 24 ajung acasa si poate ne auzim sau vedem

Mergi la inceput