Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani!" Tudora, fetita dulce si delicata, sa ai noroc in viata, sanatate si tot ce-ti propui sa ti se indeplineasca. Nelia, mamica fericita, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea si sa va lumineze viata zi de zi.
Distractie placuta.

Elisor, mai dar scumpa esti la vorba . Am bagat un ochi pe site-ul trimis ... suna tare bine, ne luati si pe noi? Ce mai faceti voi?

Florantina ... waw lume noua ... hai mai scrie mai multe despre voi.

OlgaM, suna bine unde ati ales sa-i tineti ziua Mayei. Si Patrick mai doarme la amiaza , dar nu la daycare. Toata vacanta a avut nap si tare bine a mai fost. Noi inca nu stim unde o tinem, mai stau sa vedem cum e vremea, poate putem acasa daca tot avem pool si e deja middle of June. Weekend-ul viitor merge la o colega de grupa si astept sa vad caci mi se pare tare interesant cum suna ... vine o firma cu cort mare incalzit sub care au inflatables, jocuri ... tot tacamul. sa vedem ce-o fi de capul la aia. Patrick vrea la gym unde au tot avut colegii lui ... eu una m-am cam saturat de locatia aia.
cand plecati spre Ro?

Gata mi-a expirat timpul ...Va doresc un weekend cat mai placut.Cu mult soare si voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tudora.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Tudora! sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa alaturi de familia ta draga.Sa i spui la mami sa puna poze cu tine cu nu te-am mai vazut demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, fetita frumoasa, Tudora! Sa ai mult noroc, sa fii sanatoasa, sa fii iubita si ocrotita de toata lumea.
Nelia, sper ca aveti o sarbatorire frumoasa in familie si sunteti bine cu totii!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Tudora! Sa fii sanatoasa si sa cresti fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa ai parte de noroc in viata! Petrecere frumoasa!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI TUDORA!
Sa cresti mare si sa ai noroc in viata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Urez si eu: La multi ani si multe impliniri Delia si Tudora!

La multi ani fericiti, Androix!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI TUDORA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Tudora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc mult pentru urari! Da, a fost o zi frumoasa, am avut petrecere cu baloane si tort tot cu baloane - noua ei pasiune, e plina casa de baloane, are unul mare, in forma de... cal, bineinteles. A primit multe cadouri, am fost la restaurant toti cinci... miine din nou petrecere si alt tort la nasi, ca e si ziua nasilor. Nu am reusit sa-i fac ziua la scoala de balet pentru ca sint ocupati cu alte lucruri pina pe 16 mai si apoi nu mai are rost. Dar i-am luat mai multe cadouri asa... iar ea oricum nu stia cea avea mami de gind, ca voiam sa-i fac o surpriza.

Si da, avem poze, ca ne-am luat aparat nou de fotografiat astazi. Pun vreo trei acum, ca nu mai pot de oboseala si abia luni pot sa pun restul... Am umblat astazi jumatate de Montreal ca sa-i caut papusa si baloane in formele dorite. Da' am o printesa de 5 ani fericita, asa ca a meritat. Le gasiti in albumul de la semnatura, sper sa se vada ceva, inca facem probe la aparat.

Cu intirziere mare, dar din tot sufletul:

La multi ani, Androix si Delia!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput