Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Delia, La multi ani!!!

Mai stiti ceva de Laura???

Androix, La multi ani si tie!! trimite si mie o felie de tort ca incerc sa fiu la regim si imi curg balele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!Iti doresc ca toate dorintele sa ti se implineasca, sa ai parte numai de fericire, bucurii si noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Pentru prima sarbatorita a grupului de pricihindei: “La Multi Ani!” Delia, sa cresti mare papusa frumoasa, sa ai parte de sanatate si tot ce-I mai bun pe lumea asta.

Waw, a inceput sarbatorirea a big 5! Nu-mi vine sa cred caci e vorba despre prichindeii nostri … oare cand a trecut timpul? Cresc, cresc iar odata ce vor incepe scoala vor fugii anii prin fata noastra. Sa dea Doamnul sa fie intotdeauna fericiti , sanatosi cum sunt acum, iar noi pe langa ei, sa-I putem sustine, ocrotii, sa aiba parte de pace, dragoste si bucurii.

Androix, “La Multi Ani!” si la cat mai multi ani, cu bucurii , sanatate , fericire sa te bucuri pana la batraneti de cele doua minuni ale tale.

Noi ne-am intors acasa, sambata seara, am avut o vacanta tare frumoasa, incepand cu cazarea, vremea si tot ce am vizitat (Kenedy Space Center, o seara la Medieval Castel, Disney Parks, Bush Garde & Sea World). Foarte frumos,dar putin obositor. Patrick toata vacanta a avut nap la amiaza, fiindca altfel nu ar fi rezistat la atata agitatie, shows, plus piscina din curtea Villei care am inchiriat-o. O mare diferenta la Disney fata de anul trecut in comportamentul si gusturile lui Patrick … acum a vrut sa se pozeze si imbratiseze cu toate caracterele. Amintiri frumoase atat pentru cel mic cat si cei mari. Dar tot ce-I frumos se termina mult prea repede . Las pozele sa vorbeasca: http://www.dropshots.com/newmami2005

Acum suntem back in business … ne gandim ca peste mai putin de doua luni vin bunicii, ziua lui Patrick, vine vara cu niste mini-vacante iar in toamna/ iarna daca ne ajuta Dumnezeu sa ajungem iar pe Riviera. A fost tare dulce Patrick, la intoarcere ne-a intrebat daca nu poate sa mearga la daycare doua zile in Florida, doua zile in Mexic …
N-am mai avut curajul sa-l intreb de cea- de-a 5 zi a saptamanii ce i-ar pofti inima.

Am citit in mare ultimele pagini, dar am cam uitat … minte obosita din vacanta...

Iuliana, nu iti recomand sa mergeti in Mexic peste vara. Este insuportabil de cald si de umed. Pe Riviera de prin sfarsit de octombrie pana prin May e de mers. Noi de obicei mergem in November in jurul Thanksgiving-ului. Am fost de 3 ori consecutiv in acelasi resort pentru ca ne-a placut si ne-am sitit extrem de bine. E Aproape de Playa Del Carmen, dar ei au vre-o 5 resorturi pe riviera. Daca te intereseaza, iti pot trimite detalii pe PM si am poze postate din November 2009, anul trecut. Anul asta vrem sa schimbam resortul doar pentru ca deja pe asta il stim in cel mai mic detaliu. Cred ca e cazul sa incercam si altceva.
Daca mergeti la Vancuver, faceti cumva sa ajungeti si in Victoria (BC) este un orasel exceptional de frumos. Sa vedeti si Buchart Gardens: http://www.butchartgardens.com/the-gardens/ este foarte, foarte frumoasa.
Noi am facut coasta de West acum cativa ani prin Rockies din Calgary pana in Victoria. A fost un traseu exceptional.

Elisor, ce se intampla de nu ne mai arati nici o poza cu blondina ta frumoasa cu ochii de smarald? Eu tot astept … tu care erai fun al pozatului? Vreau sa va vad, imi sunteti tare dragi si mi-e dor de voi. Asa ca te rog frumos sa-ti gasesti timp si sa mai postezi poze noi , pleaseeeeeeeeee (the magic word ... cum zice Patrick )
Uite iti trimit mii de si ca sa te mai scot putin din depresia care-ti da tarcoale. Sper sa vina soarele si pe strada voastra, sa se mai indrepte situatia si sa va reveniti.

ChrisDun, waw ce frumusete de fetita ai tu … de ce o ti ascunsa, sa faci bine sa ne-o arati mai des.

Despre cadouri de ziua piticilor … fiu meu vrea Nitendo Dsi (http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4040780) . I-am spus ca n-am atatia bani si daca isi strange de ziua lui poate sa si-l cumpere. Anul trecut tot cu banii stransi de ziua lui si-a luat Wii. Asa ca la majoritatea prietenilor le-am zis sa vina cu gift card-uri ca aia isi doreste copilul.
O alta prietena i-a luat rollerblades: http://www.amazon.com/Roller-Derby-Coyote-Adjustable-Inline/dp/B000I7NZWU/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1272400535&sr=8-4
De la noi o sa primeasca party-ul cu copii, plus desk in camera de studiu si o sofa ceva ca a ramas camera goala dupa ce am dat mobila de baby. Cred ca vom avea 2 parties, unul chiar pe 13 cu parintii si cativa prieteni romani, dupa spectacolul de la dans, iar pe 19 cu copii de la daycare.
Bike a primit deja caci cea veche i-a ramas mica, a primit-o de Sf. Patrick ne-am unit cu nasica lui si i-am luat-o impreuna. Cum am vandut toata mobila de baby, plus si-a vandut quad-ul vechi si Articat-ul , si-a strans bani de si-a cumpara un alt quad ptr. 5-10 ani de care e foarte incantat: http://www.walmart.com/ip/Peg-Perego-Polaris-Sportsman-800/10086594
Imi place ca e de acord sa-si faca curatenie printre jucarii, sa dea cu ce nu se mai joaca.
Dar oricum are deja multtttttttt prea multe, plus de la copii va primi iar o gramada de cadouri, asa ca noi ne-am hotarat la ceva mai util … furniture.

OlgaM, ce dulce e Maya … unde ii vei tine ziua pana la urma? Voi aveti acolo Muzeul copiilor care-I tare frumusel.
Sunt asa niste figuri … asta mic ne tot batea la cap cu DSi si i-am explicat ca nu avem atatia bani, ca-I prea scump si ori vrea party ori DSi de la noi … la care urmatoarea intrebare a fost … pai si daca n-am party nu o sa mai fiu 5 years old? Sunt asa niste figuri …

Tdi, ma bucur tare mult sa aud ca Alyssa e mai bine, ca ati rezolvat problema somnului la miezul noptii. Sincer nu stiu cum mai rezistai la programul ala …
In legatura cu uitatul … welcome to the club … se da la pachet cu varsta

Lili, ma bucur ca ai revenit mai activa. Mi-a fost dor de voi. Ceva poze din port nu ne arati? Mi-e dor sa revad frumusete de baiat si gagalica mica. Ai fost mortala la capitolul explicatii technice

Oxione, welcome back… sper ca piciul mic sa se simta mult mai bine. Astept vesti bune.Mi-au dat lacrimile cand am citit reactiile lui Alex la intoarcerea din tara. Dragul de el, ce sufera. Pana la urma va intoarceti? Daca acolo simtit voi ca va este locul, daca lui Alex ii place atat de mult si sufera ca e departe, poate ca este pasul care merita sa-l faceti.

As mai scrie, dar mi-a expirat timpul. Fug sa iau piciul mic ca are meci de soccer tonight si trebuie sa fim pe teren la ora 6!
Va pup si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vad ca s-a deschis sezonul la boli, va doresc multa sanatate la toti, inclusiv noua ca doar nu putem lipsi de pe lista! Aly a facut febra in seara asta, din senin, nu stiu ce poate fi. Eu sunt ko de sambata, am o nevralgie toracica care ma termina cu totul, mi se pare ca ma doare inima si stau sa fac infarct zi si noapte, e o senzatie oribila, ieri am fost la medic si azi la spital si astept rezultatul de la analize, m-am dus bou si am venit vaca.
Oana, sper sa ii treaca repede lui Alex...ce e varsatul de vant, varicela? Sanatate si socrului...chiar va intoarceti definitiv in RO? Waw...
Androix, m-am chefuir si io virtual cu tine!

Si apropo de foste, nu pot sa ma abtin ca avem si noi una...o vreme am fost ceea ce se numeste pe aici "familie largita" si era totul super, apoi s-a imputzit pestele, incepuse sa o ia pe aratura asa ca am taiat macaroana. Madam e italianca venezianca (=, femei egoiste cum nu cred sa mai existe pe planeta asta), are 3 copii cu 2 indivizi dar nici unul nu-i al sotului meu, cand s-au cunoscut ei baietelul avea 1 an si hazbandul meu l-a adoptat odata cu casatoria, s-a ocupat de el in ultimii 20 de ani desi casatoria lor a durat doar cateva luni...gurile "rele" zic ca asta a vrut de fapt, un tata pt copil si cand s-a vazut cu sacii-n carutza a zis ca nu-i prieste casatoria si s-au despartit, clar i-a placut pensia alimentara, ajutorul neconditionat si tot tacamul de care a profitat cu nesimtire pana acum vreo 2 ani cand s-a trezit in sfarsit fraierul si a rupt orice legatura cu ea. Copilul e student si lucreaza, se descurca destul de bine si nu-i mai dam decat vreo 200-300 euro pe luna, vine des pe la noi si e foarte atasat de Aly care e innebunita dupa el. Cu ma-sa daca ma intalnesc intamplator ne pupam, vorbim, etc, parca am fi prietene. Acum 7 ani cand ne-am cunoscut era toata miere, zicea ca hazband e ca un frate pentru ea si tine foarte mult la el, era foarte incantata de mine si ne vizitam aproape zilnic, toate sarbatoririle se faceau impreuna, eu faceam des babysitting la fetele ei, ea ma ducea cu masina pe unde aveam treaba, a mers cu mine pana si la cursul pentru nastere si la analize. Ei bine, acum vreo 4 ani a mostenit o suma f.f.mare de bani si s-a schimbat radical, intre 2 croaziere si un shopping la Viena ne teroriza cu telefoane la cele mai nepotrivite ore ca vrea bani(!), ne facea inventarul prin casa si comenta incontinuu, o deranja teribil ca eu nu mergeam la servici chit ca aveam bebe mic si nici un ajutor...doamne cati nervi mi-a facut si cat m-am consumat, mai ales ca sotul tacea si-i inghitea toate magariile...atunci credeam ca o face pentru copil, dar de fapt el e incapabil sa se certe cu cineva. Cum zicea Oana, in vremurile bune nimeni nu intelegea relatia noastra, faceau niste fetze de pomina, deh, nevestele vesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, sa fii fericita!

NewMami, am ramas cu gura cascata la pozele voastre Su-per-be ! Cata determinare au americanii astia, sa reproduca tot-tot-tot, mai ceva ca ccc chinezii Pozele de la turnir m-au dat pe spate (sic!) Cat de frumos este sa ii puteti oferi lui Patrick atatea experiente pozitive.

Oana, mey, nu vreau sa te sperii, dar bolile astea ale copilariei (varsatul de vant, spre exeplu), dau complicatii la inima si la plamani daca nu tii copchilul in casa... Multa sanatate lui Alex si socrului tau. Felicitari pentru decizia de intoarcere in tara ... si ce o sa faceti aici, odata intorsi ? Nu aveati business-ul vostru in uk ?

De Beatrice ce mai stiti ?

Gabitza, esti tareeeee cu baza hexa !!!

O zi frumoasa sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

New Mami; sa ne fi vazut pe amandoi in avion cum plangeam.Eu plangeam ca il vedeam pe alex cum plangea...si tot asa.In fiecare zi imi spune ca el vrea sa stea definitiv in Ro ca el o iubeste pe bunii Gema.Ieri l-a intrebat pe taica-su daca bunii Nicu(socru) e singur acum.El stiind ca eu am stat in Comanesti ca sa am grija de el.Si sotul i-a raspuns ca da ...e singur acum.Urmatoare intrebare a fost: de ce trebuie sa stam tot timpul la London(el nu zice Londra-stiu ca ma intreaba mereu ce e Londra).E grea decizia...dar va trebui sa rupem cuiul cat mai repede.

ChrisDun; da...avem afacerea noastra aici.Vom vedea ce putem face in Romania.firma o lasam deshisa cu cativa baieti.Sunt sceptica dar daca nu o facem nu o sa stim.Plus ca avem cateva contracte de onorat...plus ca putem lucra cu romania in unele chestii.Nu stiu cum vom face...sunt cateva planuri.

M-am saturat sa platesc chirie...si bani de depozit pentru casa.Mi se duc 12 000lire pe an pe chirie.In ct ma asteapta o casa cu 3 dormitoare la etj1 si alte 2 la mansarda.Cum o fi sa nu platesti chirie?Habar nu am...dar cred ca nu iti mai ies peri albi pe data de 5 (la mine) cand trebuie sa dau 950 pe casa.CAsa care nu e a mea.As putea pune niste poze cu casa din ct sa vedeti si voi.Mai este putin si e gata.Gresia, faianta , parchetul si gata....

As vrea pana in septembrie sa ma intorc sa mai prinda copilul cateva luni de gradininta, caci nu l-as baga direct la scoala.si sa il dau la scoala la 7ani jumate parca e prea tarziu.

Gata fug sa imi fac facturile.

P.S. Alex nu a mai facut febra ieri seara.Si eu ma gandeam la varicela care a fost stopata.Daca mai facea febra aseara mergeam la urgente si urlam dupa o radiografie la plamani si un test de urina.Ce m-a speriat a fost reactia lui alex cand l-am intrebat ce il doare si si-a dus mana la inima.Poate ar fi bine sa il duc la un dr.sa il vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Delia! Tare mult as vrea sa te mai vedem si sa mai auzim vesti de la mamica ta!

Oana-imi pare rau pentru toate probleme pe care le aveti. Cat despre varsta de vant, eu am facut la 26 de ani. Si am luat si eu antibiotic la inceput pentru ca incepuse ca o raceala urata, cu ganglioni umflati. Dar asta nu a afectat cursul bolii. Cat despre scosul afara cu varsat de vant, americanii nu au nici o problema cu asta. Ei spun ca este bine sa nu iesi afara ca sa nu dai si la altii, nu pentru tine. Eu am facut babysitting cu un copil de 4 ani care la un moment dat a avut varsat de vant si stateam tot timpul cu el afara in curtea casei lui. Ce-i drept, era destul de cald, cam 20 de grade. In Anglia nu-i vaccineaza pentru asta? Maya este vaccinata.
Si Maya este incantata de Romania. Mi-a zis ca ea acolo vrea sa traiasca pentru ca acolo este toata familia ei. Din pacate noi nu ne mai intoarcem. Cel putin nu avem nici un gand in aceasta directie. Eu mi-am petrecut primii 5 ani aici plangand ca vreau sa merg acasa, dar acum nu m-as mai intoarce pentru nimic in lume. Stau destul de mult acolo vara ca sa-mi dau seama ca acolo nu as mai putea sa traiesc. Este trist, dar asta este. Nu as fi crezut ca voi ajunge niciodata sa gandesc asa. Ma bucur ca pot sta 2 luni pe an in tara, ca maya poate petrece timp cu familia, dar dupa doua luni sunt mai mult decat pregatita sa vin inapoi aici.

Anca-pana la urma ii facem ziua cu copiii de la gradinita la Dominos Farms. Acolo pot calari ponei, dau de mancare la animale, etc. La Muzeu nu am vrut sa fac pentru ca au numai ore ciudate pentru petreceri, exact la pranz si Maya inca mai doarme la pranz. Am fost insa la o petrecere foarte ca lumea duminica. Era intr-un parc din Ann Arbor si afara ploua cu galeata si ma gandeam ca va fi groaznic. Dar de fapt a fost foarte ca lumea. Am stat aproape numai inauntru si un tip le-a adus tot felul de animale, le-a vorbit despre ele. A fost ca o emisiune la Animal Planet. Anul viitor vreau sa facem si noi acolo.
V-am vazut pozele. Foarte ca lumea. Se vedea ca Patrick este incantat de tot ce vede.

Tdi-ma gandesc mereu la tine si la Olga T. Nu stiu cum le puteti duce pe toate. Sanatate multa si tie si Alyssei.

Va pup si sanatate multa bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ieri cand m-am dus la gradinita aveau aikido si aveau un fel de ceremonie, le dadea centuri galbene Erau asa nostimi, le dadea diplome, salutau, felicitari, plecaciuni, tare simpatici. Eu n-am stiut ca au asta in program, aikido se face luni de obicei. Asa ca acum daca are centura galbena, trebuie sa-i iau si kimono, am comandat la baiatul ala care face cu ei aikido. Nu prea am luat eu in serios aikido asta al lor, facea intr-un trening. Acum are centura, musai trebuie si kimono, sa aibe unde atarna centura

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI TUDORA!
Multa sanatate si noroc sa ai in viata! Distractie placuta!
Nelia sa-ti traiasca micuta Einstein!

Gabitza foarte bine ca face aikido, orice forma de arte martiale il disciplineaza si ii prinde bine, de acum ai un inversunat aparator , am vazut costume si la Intersport. Cand cautam si eu pentru Andreas nu gaseam nicaieri.

Sper sa reusesc sa scriu mai mult zilele astea.

Stiati de asta: naturaparc.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Delia! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si lucruri bune!
La Multi Ani, Andreea! Sa fi fericita, sa ramai mereu frumoasa, creeativa si ambitioasa!
La Multi Ani, Tudora! Sa ai parte de tot ce poate oferi viata mai bun, sa imparti zambete si bucurii oriunde in jurul tau!

Va pup pe toate, nu v-am uitat, sunt cu gandul la voi chiar daca nu mai reusesc sa intru la subiectul nostru atat de des cum mi-as dori!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput