Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, party ceva? Cum te simti la 20 de ani, hehe? Sa traiesti si sa ai un car de noroc si o vara nesfarsita in viata ta.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!
Sa ai o viata fericita, cu multa sanatate si noroc si sa te bucuri de familia ta pana la adanci batraneti!
Aniversare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI ANDROIX!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Delia!

La multi ani, Androix!

Apropos de varsta, cotzofana mea mi-a facut de doua ori urmatoarea figura: intrebata cati ani are, a zis ca "almost 5". Persoana intrebatoare s-a mirat politicos, "wow, you are a big girl!", iar M a zis cu modestie: "Yes, I am, but my mami is MUCH bigger, she is 41!" .

Trebuie sa incerc sa ii bag in cap ca am 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai ai 25 de ani, in baza hexa He he...

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Androix.

Gabitza eu cred ca Andreea face 18.

Elisor mai fac analize cand am rezultat anunt.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc, va pupic pe toate! Mut petrecerea de pe facebook aici. Asa ca avem muzica

avem tort si avem sampanie asa ca pofiti si petreceti!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La Multi Ani, Androix!

Multa fericire, sanatate si numai impliniri!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La multi ani Delia! Sa cresti mare si frumoasa si devreme acasa. Avem deja domnisoare mari.

La multi ani Andreea! Arati super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

pfiu ce la fix am picat.La multi ani Andreea sa fi santoasa si fericita!!!!!!!!

Si de la noi cate ceva....am fost in romania cu treaba.Adica cu tata socru.Am stat la el, am avut grija de el, am mai fost prin spitale.
Alex a facut febra 2 zile dupa care l-am dus la Moinesti la urgent unde i s-a administrat antibiotic injectabil.Am fost de acord deorece socru operat am zis sa nu ia nimic.Asa ca din 5 i-am facut doar 2.Prima data cand ia antibiotic si pe deasupra injectabil.deci va imaginati.dupa prima injectie in 5 minute era fresh asa ca l-am dus la masinute.facem si a doua injectie seara dupa care a doua zi ii apr niste bube.Am zis ca copchilul s-a intoxicat.A patra zi il vede cineva si imi spune ca ar fi varsat de vant.I-a aparut pe picioare cateva si pe maini .asa ca...fa-i bagajul si trimite-l la mama ca sa il tina in casa.Da de unde ca si mama a avut treaba si dimineata tot a fost scos putin.
Am fost blocati in romania o saptamana.In avion cand am decolat alex se uita in jos si il aud "pa romania te iubesc" si s-a pus frate pe un plans si imi spunea ca el o iubeste pe bunii Gema si vrea sa stea definitiv in romania.si azi dimineata a zis acelasi lucru.

de ieri seara iar are febra.L-am trimis la scoala si cand l-am luat avea 38.1 si mi-a zis ca e obosit.L-am intrebat daca il doare ceva si si-a dus mana la inima.Acum doarme ...vad cum e cand se trezeste si il duc la urgente.Nu ar avea motive de ce sa imi faca febra.Sa aibe vreo legatura cu varsatul de vant...faptul ca ii s-a facut antibiotic fara sa isi dea seama nimeni ca el coace varsatul de vant.Nici nu stiu.Am o stare proasta si sunt obosita.

Casa din CT este aproape gata asa ca cred ca o sa ne intoarcem.

Iuliana: eu te cred cuu fosta pentru ca eu sunt in aceeasi situatie.Aici e prietena mea cea mai buna.Eu lui fii-su ii zic nepot si ea imi spune matusa.Ea a nascut anul trecut.Multi nu inteleg relatia noastra.

Va pup si scuze daca v-am indispus.Nu am apucat sa citesc capitolul 8.

Mergi la inceput