Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Pentru ca n-am scris demult pe subiect urez un La multi ani cu sanatate tuturor copilasilor din mai nascuti pana azi cu doua exceptii care stiu eu ca am fost pe faza deci:
La multi ani ALEX !
La multi ani STEFAN !
La multi ani PATRICIA ANNELISE !
La multi ani ALYSSA !
La multi ani OLIVIA !
La multi ani SERGIU-MIHAI !
La multi ani TIMEEA !
La multi ani ADINA !
La multi ani FILIP STEFAN !
La multi ani MARIA MONICA!
La multi ani ELIAN !

Urez de asemenea mamicilor onixone si danelutza multa sanatate si fericire alaturi de familiile voastre.

Nu stiu cum sunteti si ce varsta aveti dar eu ma apropii de o varsta cu schimbare de prefix si parca nu mi vine a crede totusi ca am ajuns sa zicem la jumatatea vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Elian !!! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Elian, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

La multi ani, Maria Monica! La Multi Ani si pentru bunic!

La multi ani, Elian !

Sa cresteti frumosi si sanatosi!

La Multi Ani, Daniela! Sper ca ai petrecut frumos de ziua ta, ca o adevarata doamna!

Ma-ntorsei la munca dupa un week-end fara agricultura (sambata nici nu a fost frumos asa) is oarece rasfat; de fapt in week-end-ul ce vine e rasfatul ca avem intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii (wow, nu-mi vine sa cred ca sunt 10 ani de cand lucrez, iar eu inca mai sunt nostalgica dupa vacanta de vara) din timpul scolii/facultatii.

NewMami - crezi tu ca broasca testoasa e usor de intretint? Eu am avut 2 inainte sa se nasca Ana si vreo 2 luni dupa. Desi ajunsesem chiar la limita comoditatii cu ele in sensul ca nu le mai tineam in acvariu de sila ce mi-era sa-l spal, ci stateau pe jos, prin casa, iar de mancat mancau cam o data pe saptamana - si mancau carne cruda - cate o pulpa asa, frate, tot mi-a ajuns. Tin minte si acum ca Ana tocmai facuses kk sau vomitase, ca nu mai stiu exact si cand am dat fuga spre baie sa dau drumul la apa - pe mijlocul holului trona niste kk de broasca testoasa - atunci am luat decizia sa scap de ea (una murise intre timp) si am dat-o unui suflet (sper) crestin.

Departe de mine ideea sa va descurajez sa va luati, dar the point este ca orice pet are nevoie de ingrijire - fie ea si minima - si sa dea naiba daca-mi vine sa fac asta dupa ce trebuie sa am grija de noi si de copil. Noi cochetam cu ideea sa-i luam un hamster, dar la fel, gandul sa am mereu legume, talas, sa-i schimb etc. ma face reticenta. Dar, iata, noi facem fratior.

Hai sa aveti o saptamana minunatat, ma duc si io sa manc oleaca pentru ca se facu pranzul!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

multumim Gabitzam pentru poze, dar mai ales pentru ca am reusit sa ne vedem.
Raducu este bestial, nu are nici o frica, jena, un zimbaret!!! cot la cot cu cei mari!

LA MULTI ANI - pentru toti copii pe care nu i-am felicit inca. (noroc cu FB), sa fiti sanatosi si noroc sa va de-a dumnezeu.

nelia, multam de intrebare. Sincer mi-e si jena, ca de atita timp nu am mai scris! am si pierdut sirul!!
din pacate in timpul zilei intru foarte rar, iar acasa mai greu pentru ca ajungem in jur de ora 8.00. de la gradi mai avem diverse activitati, ca atare ajungem tirziu (cel putin pentru mine e foarte tirziu pentru ca nu mai am timp de nimic)

Ioana felicitari pentru baietzel.
Onixone atita timp cit credeti in aceasta decizie, e cea mai buna decizie! la momentul acesta! sunt convinsa ca inainte ati intors lucrurile pe toate fetzele, si e bine ca actionati, si nu asteptati sa treaca timpul!
Laura, are Matei in grupa la gradi o fetita DELIA, e cu un an mai mica si seamana teribil cu Delia ta, chiar vorbeam cu GAbitzam simbata. sincer face cit 3 baieti la un loc, o zvirluga.

pun si eu citeva poze (cite am reusit sa fac la petrecere): http://picasaweb.google.ro/raluca.cimpea/MATEIPetrecere5ANI#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Cornelia: da avem casa pe ultima strada din Constanta.FAntanele/Bujorului( suntem pe colt).Eu am camp in fata cat cuprinde.

Florentina: abia acum ti-am raspuns la email.mi-am "deranjat" inboxul ca sa zic asa si nu am putut vedea mesajele.Sa nu imi spui ca vreti sa va intoarceti in USA ca mor.
Alex abia asteapta sa mearga.Pe mine ma apuca panica...alaltaieri am desfacut 2 pachete, ieri le-am pus inapoi.
Seara am nevoie de in calmant ca sa pot dormii.MA gandesc sa imi las toate catrafusele pentru cateva luni in storage.Hmmmm....
Trebuie sa gandesc pozitiv(aici ma incurajex singura).Noi nu plecam inapoi numai din punct de vedere financiar...(caci asa cum am dus-o pana acum o mai putem duce si de acum in colo).Ne-am saturat sa fim singuri.
MA duc sa ii fac degete de peste lui fii-miu.
Va pup si ma multumesc inca o data pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 10

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput