Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

NewMami de vina e timpul urit, ploile si frigul, ca daca vine caldura, las toate forumurile si site-urile.

Ioana felicitari pentru burtica , daca mai lipseam un pic, apucam botezul . Si Oana, mama Evei a nascut o fetita, nu stiu daca-ti mai aduci aminte de ea. Poate au mai scris fetele pe aici, dar cum eu am absentat, nu mai stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani FILIP!

Nu pot sta mult pe aici ca m-au reapucat durerile alea cu stele verzi, totusi m-am mai linistit putin pt ca am inteles de ce le am...)io asa functionez, cand inteleg cauza problemei gata, m-am rezolvat!)...la medicamente am renuntat pt ca-mi era f rau de la ele, maine merg iar la medic sa vedem ce mai putem face pt coloana mea verte...rabla.

Florentina, iepurele e de rasa pitica, deocamdata e mic si are vreo 4-5 luni, cand va creste ajunge la maxim 20-25 cm lungime. Aveam emotii si noi cu Alyssa pentru ca nu are simtul presiunii si l-ar putea strange prea tare dar vad ca e atenta, are grija de el si e ff fericita. Imblanitul este extraordinar de simpatic, jucaus, afectuos, nu face deloc galagie, se spala si se curata singur si nici nu miroase, are cusca lui dar il mai lasam liber prin casa sau sta cu noi pe divan la tv. L-a scapat pipi de cateva ori si face des kk pe unde apuca dar sunt niste bilute mici si uscate, nu put si nu mudaresc. Al nostru e baietel, ideal ar fi 2 fetite sa-si faca companie, baietel+baietel se bat, baietel+fetita=crescatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani, Filip!
Sa cresti mare, sanatos, sa fi un fratior de nadejde pentru surioara ta si sa ai sansa sa obtii tot ce speri de la viata!

Androix, am rasfoit si eu cartea cu pricina in Kauffland si cand am vrut sa o cumpar nu am mai gasit-o...apoi am uitat de ea! M-as bucura daca ai impartasi cu noi subiectele interesante pe care le descoperi in carte!

Oana, sper din toata inima sa nu regreti niciodata decizia pe care ati luat-o. La inceput va fi mai greu pentru ca pe starda si in toate locurile publice vei fi tentata sa faci comparatie ... (eu imi amintesc cand ma plangeam prietenelor mele ca nu exista rampa pentru carucioare si nici loc unde sa poti schimba copilul de scutece daca ai nevoie.... iar ele se uitau chioras la mine si ma priveau ca fiind fitzoasa). Acum m-am obisnuit cu viata de aici si imi dau seama ca nu are rost sa ma mai gandesc la ce a fost si ca trebuie sa imi adaptez nevoile la conditiile de aici fara sa fac nazuri...pentru ca oricum nu-i pasa nimanui. E si o perioada destul de neagra acum si daca asculti stirile zi de zi nu ai cum sa nu te deprimi mai ales atunci cand esti vizat in mod direct, cand vezi ca iti sunt calcate drepturile de cetatean cu atata usurinta.... De afara privesti altfel lucrurile... parca un pic mai superficial.
Insa daca voi aveti o familie frumoasa si casa voastra aici si daca aveti speranta ca va puteti realiza profesional in RO eu nu pot decat sa va felicit pentru curajul de a lua totul de la capat acum cand mai mult din trei sferturi din populatie regreta ca nu au emigrat!

Wooow ce ploua afara!!! A inceput dintr-o data... cred ca maine nu o duc pe Maya la gradi daca va ploua tot asa!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Maria.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani domnisoarei Maria a Roboticai! Sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa, norocoasa si mai ales iubita!

La multi ani si dragei noastre Danelutza !!! Mami, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de viata si de tot ce-ti da bun, sa ii ai pe cei dragi aproape, sa va fie bine impreuna! Te imbratisez.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare!E greu dar o facem si pe asta.

Florentina...nu stiu daca cei din strainatate privesc superficial situatia romaniei.Cel putin nu cei care sunt prin Europa.Ieri facem gratar in curte si asultam discursul presedintelui si ne dadeam cu capul de masa.Parca eram ca parintii mei in trecut ascultand europa libera.Dar acum daca decizia a luata asta este.
Eu am stat 9 luni cu copilul in romania cand era mic.Si lucram cu tata si duceam imputitele alea de declaratii peste tot si caram copilul in brate ca nu erau rampe.De am ajuns sa fac , uite ca imi scapa acum cum ii zice( imi puneau electrozi cu curent pe spate) si imi aduc aminte cand m-am intors in Londra...primul lucru care l-am facut a fost sa ma urc in toate lifturile din aeroport.NU am urcat nici o scara fara lift.Ma rog...
Pe de alta parte ma gandesc ca eu sunt ca o tiganca unde pun capul pe perna acolo e casa mea si ma acomodez repede.
Si de nu o merge, nu o merge....vin inapoi.Dar sper sa nu fie cazul.Vreau sa vin inapoi doar pt cumparaturi si sa imi trimit copilul in vacanta.Cel mai important e ca copilul e british deci ce o vrea sa faca in viitor, tine doar de el.
Eu deocamdata am atacuri de panica si nu pot dormi noaptea.Oricum lasam firma aici si o sa vedem ce putem face.Oricum imi las o poarta deschisa aici.
P.S.Abia astept sa beau o cafea cu mama.

Mergi la inceput

La Multi Ani, Maria!!!! Sa te faci, mare, frumoasa, sa iti bucuri parintii si sa ai parte numai de lucruri bune!

La Multi Ani, Danelutza! Sa ai parte de multe bucurii, sa fi inconjurata de dragostea celor dragi si sa te bucuri de tot ce iti pofteste inima!

Gusta, ce mai faci, cum te mai simti?

Elisor iti simt lipsa.... stiu ca si eu am lipsit foarte mult si nu m-a tras nimeni la raspundere... dar m-am obisnuit ca atunci cand intru pe DC sa te gasesc prezenta! Nu te lasa prada gandurilor negre si dezamagirii... e crunt ce se intampla cu salariile insa va trebui sa ne gasim resursele si sa supravietuim cumva! Eu una ma gandesc ca bunicii nostri au trait vremuri si mai grele, de razboi si foamete... si tot au stiut sa-si traiasca viata, au lasat in urma lor destule cat sa se vada ca nu au trecut degeaba prin viata!

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Oana, cred ca nu m-am exprimat corect referitor la superficialitate... vroiam sa spun ca altfel privesti lucrurile cand esti implicat in mod direct, din experienta mea, desi stiam ca ma voi intoarce in tara, cand eram plecata si ascultam stirile din tara nu ma afectau cum ma afecteaza acum...
Imi dau seama ca este o decizie foarte grea, dar cum ai spus si tu - daca iti pastrezi conexiile si va exista intotdeauna posibilitatea sa va intoarceti nu ai de ce sa te caiesti... Cel mai complicat mi se pare cu scoala lui ALex, ar fi ideal sa ii gasesti o gradinita cu predare in engleza sa le dea lectii educatoarelor !
Si cum ai spus si tu, simplul fapt ca stai la o cafea cu mama oricand iti pofteste inima (mai ales ca voi aveti o relatie atat de buna si e pacat sa nu profiti de timpul petrecut impreuna), ca nu te mai stresezi cand vine data de platit chiria si cel mai important ca ii oferi lui Alex sansa sa isi traiasca copilaria inconjurat de toate persoanele pe care le iubeste... iti ofera confortul psihic de care nici nu iti dai seama cata nevoie ai!

In concluzie, anul asta neaparat trebuie sa imi fac drum la Constanta sa bem o cafea impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Vin si eu din urma cu urarile
Multi ani traiasca , La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI TUDORA!
LA MULTI ANI ALEX!
LA MULTI ANI STEFAN!
LA MULTI ANI PATRICIA!
LA MULTI ANI ALYSSA!
LA MULTI ANI OLIVIA !
LA MULTI ANI SERGIU!
LA MULTI ANI TIMEEA!
LA MULTI ANI FILIP!
LA MULTI ANI MARIA!
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI. SA AVETI PARTE DE TOT CEEA CE-I MAI BUN PE LUME

LA MULTI ANI OANA!
LA MULTI ANI CUSCRA!
MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC CU CARUL

Ioana felicitari.Sarcina usoara

Eu tot in viteza si in criza de timp.
Dragos bine , sanatos.Am avut si noi o tentativa de a merge la karate dar dupa primul antrenament am renuntat pe motiv ca........nu sta mama (adica io) cu el in sala .E o poveste mai lunga.S-a speriat cand a vazut-o pe antrenoare ca a pocnit un baietel si din clipa aia nu a vrut decat cu mine in sala
Ce cadouri le-ati luat la copii sau ce intentionati sa luati, ca eu sunt in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Florentina: am gasi una chiar langa noi .Se numeste BIg Ben.Dar as tinde sa il dau la o gradinita normala.CAci mi-e cam frica de engleza de acolo.Eu stiu cu ce cunostinte de engleza am venit.MI-au prins bine cele gramaticale.Prefer sa nu invete deloc engleza acolo caci eu il voi trimite aici in vacanta.Din cate am inteles la gradinita/scoala asta fac pana la pranz scoala in engleza si de la pranz la 4 parca scoala normala.Trebuie sa ma duc sa vad despre ce e vorba.

Te astept cu placere la o cafea.

Mergi la inceput