sunt disperata...un job bun sau cu bebe acasa?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

stai asa ca mai am ceva de zis! mai nenica, si io sunt mama, dar lesin de consternare cand aud lozinca asta cu vai, nu sunt acolo cand face primii pasi!

eu am stat pina la 2 ani cu Matei acasa pt ca asa am vrut.
eram aproape minut de minut cu el si totusi ... a ales sa faca primii pasi intr-o zi cind iesisem si eu sa ma aerisesc si ramasese cu tat-su
iaca!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da' ce bine-ar fi daca fiecare si-ar vedea totusi de situatia proprie si n-ar mai comenta atat deciziile altora...de a se intoarce la serviciu sau de a ramane cu copilul acasa. Da, tare bine ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42... rog vezi in jur si ai sa deosebesti imediat un pui crescut de mama sau cu ajutor...

Potzi sa dezvoltzi te rog ideea,dar in asa fel incit sa se intzleaga ce vrei sa spuzi!(imi pare rau dar cred ca asta este dintre putzinele mesaje scrise de tine inteligibil sau citibil)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Flloryy, ce te faceai daca traiai in UK?
Sau in orice alta tara eeuropeana? Concediu de 2 ani este numai in RO...Cum se face ca in alte tari nu intra nimeni in depresii??
Disperare?Nu exagera chiar asa!
Eu nu zic ca ii e cuiva as ausor sa isi lase puiul si sa mearga la serviciu mai ales la inceput dar chiar disperare si depresie ..e prea mult.
Si majoritatea nu se intorc la serviciul visat in totdeauna si la salariu de 3 ori mai mare...
Ah si in UK e vreo mie de lire pe luna gradi pt bebe. In Ro o sa gasesti mai convenabil...
De USA sa nici nu vorbim .Acolo e vreo 6 sapt parca sau ceva de genul asta?
Da, unele mamici prefera sa stea acasa cativa ani dar e alegerea lor si in general si-o asuma si nu regreta. Si tu tb sa faci alegerea cea mai buna pt tine si familie.

Te rog nu te supara, eu incerc sa iti arat jumatatea plina....
Gandeste-te numai la asta...la miile de femei care se intorc la serviciu la 6 luni ca si tine si nu li se ofera job de vis si salariu triplu..si nu o sa te mai consideri atat de dezavantajata.
Bafta!

Lara w19+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

[/quote]

Si vi se pare normal ce se intampla in UK, USA sau oriunde altundeva??? e normal ca o mama sa nu aiba sansa sa stea cu copilul ei macar 1 an acasa daca isi doreste? asta nu dovedeste decat ca traim intr-o lume condusa de barbati, care habar nu au ce inseamna sa dai nastere unui copil si sa fii mama! PUNCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela42

flloryy nu te judeca tu ai dorit un sfat si noi asa am facut.te rog vezi in jur si ai sa deosebesti imediat un pui crescut de mama sau cu ajutor.sigur banii sunt f importanti pt toti!bafta

Serios? Dupa ce-ti dai seama? Lumineaza-ne si pe noi; presupun ca ai facut o statistica documentata.

Mergi la inceput

Cred ca se referea la puii de gaina - puii crescuti "cu ajutor" si hormoni de crestere sunt mai grasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Cred ca se referea la puii de gaina - puii crescuti "cu ajutor" si hormoni de crestere sunt mai grasi

M-ai dezamagit io ma asteptam la o lunga lista de simptome imediat decelabile, incepand de la falca evident mai abrupta si cuiele din priviri si sfarsind cu schizofrenia indubitabil instalata pe fondul abandonului matern in favoarea bunurilor materiale

Mergi la inceput

Pai daca era pe-asa, numai romanii ce ar mai putea fi ok (ca au 2 ani CIC), in rest vai si-amar de copiii Angliei, Germaniei, Austriei...da, diferentele se vad cu ochiul liber mai ales cand ajung la maturitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

mare adevar ai spus, facem ce trebuie!! sunt foarte putini aceia care pot face in viata numai ceea ce la place. oricat ar suna de cinic dar si pe copiii nostri (si ai altora) ii invatam sa faca ceea ce trebuie!! incepand cu acel "trebuie la olita", continuand cu "trebuie si chimie, si...", etc.
urasc sa ma trezesc dis de dimineata dar de cand s-a nascut copilul ziua mea incepe la 6 dimineata (cu exceptia momentelor, de care nu stiu cine scapa, cand ziua mea se continua dupa veghea de ieri...) si se termina spre miezul noptii. uneori sunt ca un zombi dar trag de mine pentru ca TREBUIE. curaj, flory, esti de doua ori mai necesara, acasa si la serviciu. la urma-urmei...poti renunta oricand dar sunt convinsa ca n-o vei face.

Citat:
citat din mesajul lui flloryy

Nu m-am suparat pe tine ... tot timpul am spus ca voi sta 2 ani cu copilul meu, dar uite ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ"... Acum sunt linistita, de multe ori facem ceea ce trebuie si nu neaparat ceea ce ne si place.

Mergi la inceput