Norul de cenusa -periculos

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Figuri, Laura, figuri...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Da Ileana, asta voiam sa zic si eu ieri, cand cineva isi smulgea parul din cap ca nu a ajuns pachetul in timp, desi platise extra pentru expediere express. Tara arde, babele se piaptana!

Sunt situatii mult mai grave cauzate de eruptia lui Eyjafjallajökull (iuhui, am reusit sa-l scriu!)

daca ai fi fost in locul meu si ai fi avut neaparata nevoie de ce era in acel pachet, poate nu ai mai fi asa de "amabila" incat sa faci aprecieri de genul asta...oricum, e usor sa stai si sa faci pe filosoful cand habar n-ai despre ce e vb.
noroc ca fedex-ul a considerat ca este o urgenta asa si cum era de fapt si l-a trimis pe cale terestra...dar banuiesc ca tu stii mai bine decat ei situatia si iti permiti sa ma iei la suturi, doar pt ca mi-am permis sa fac si eu o afirmatie despre of-ul meu la un topic plin de mistouri...tipic pt unele persoane in ultima vreme, pe care as face bine sa le ocolesc pe viitor.
si cu asta, bye, ma duc sa-mi smulg parul din cap in continuare. o seara buna si tie si-ti doresc sa nu treci prin situatii de genul asta.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Ariel, imi pare rau pentru situatia pe care o descrii abia acum.
Referitor la situatia precendenta, nu-ti fie cu banat, dar ai postat fara prea multe indicatii la un subiect in care se facea haz de vulcan si de panica lansata de mass-media; te-ai expus singura ironiei fara sa faci atentie la directia distractiva luata de subiect.

Chiar daca ne hlizim, nu inseamna ca nu realizam si dificultatile oamenilor ramasi pe drumuri (oare cati au ramas in aeroporturi cu copii mici de gat?), nu inseamna ca nu ne gandim la economia zonei afectate in Islanda, la medicamentele blocate din cauza blocarii multor aeroporturi si la urgentele care au avut de suferit din cauza asta s.a.m.d.

Deci, daca lumea joaca perinita si tu nu ai observat, nu te supara ca nu s-a inteles ca tu voiai o sarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Ariel, imi pare rau pentru situatia pe care o descrii abia acum.
Referitor la situatia precendenta, nu-ti fie cu banat, dar ai postat fara prea multe indicatii la un subiect in care se facea haz de vulcan si de panica lansata de mass-media; te-ai expus singura ironiei fara sa faci atentie la directia distractiva luata de subiect.

Chiar daca ne hlizim, nu inseamna ca nu realizam si dificultatile oamenilor ramasi pe drumuri (oare cati au ramas in aeroporturi cu copii mici de gat?), nu inseamna ca nu ne gandim la economia zonei afectate in Islanda, la medicamentele blocate din cauza blocarii multor aeroporturi si la urgentele care au avut de suferit din cauza asta s.a.m.d.

blue eyes, , ma aprinsesem aseara, insa mi-a trecut. mai ales ca a sosit si coletul. oricum, nu sunt genul care sa tina prea mult timp supararea.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Noi tocmai ne-am intors astazi...in fine! A trebuit sa ne prelungim involuntar vacanta cu 4 zile. Aveam biletele de intoarcere pt duminica 18.04, am fost reprogramati pt marti 20.04 si apoi pt azi, 22.04. Tarom-ul a fost ireprosabil, i-am gasit cu usurinta la telefon, am facut reprogramarile numai prin telefon, fara sa ne deplasam la agentie sau la aeroport. Zborul de intoarcere a fost cu ceva turbulente la decolaj si aterisaj...o fi fost din cauza norului? Habar n-am!

Masina o lasasem in Paris si platisem parcarea pt 2 saptamini. Astazi, impreuna cu alti pasageri am fost la ghiseu, la aeroport, si acolo au verificat biletele cu data initiala de intoarcere apoi ne-au spus ca nu trebuie sa platim pt zilele suplimentare.

Asa ca, pina la urma am "suferit" doar din cauza celor 4 zile de vacanta in plus !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ah nu va bucurati deocamdata, tocmai ce am auzit ca norul asta e un indicator clar al iminentei apocalipsei, eruptia fiind o incercare a homo sapiens subteraneus de a se salva pe ultima suta de metri, incercare de altfel supravegheata de vreo doua-trei nave extraterestre (am cauta poze sau pe altii care abereaza similar, nimic, teoria pare a fi cu totul originala ) .
Antenele astea, cum sa nu le iubesti, e practic imposibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Cursul anual de islandeza a inceput!
Anul acesta invatam Grimsvotn.

Ca de obicei, lectia se tine in aeroport.

Cuvantul ales acum fiind mai usor, se preconizeaza o lectie mai scurta decat cea de anul trecut, cand cursantii au repetat zile in sir pana au invatat sa-l pronunte corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Cate incurcaturi si cu vulcanul asta a stricat programul domnului Obama si echipei de fotbal Barcelona.

Lectia e scurta dar numarul de zile in care sa exersam cica poate fi mai mare.

Oricum trebuie sa fim linistiti ca la noi nu vine si in plus avem experienta anului trecut.

Deci: l-am fumat si pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Cate incurcaturi si cu vulcanul asta a stricat programul domnului Obama si echipei de fotbal Barcelona.

Lectia e scurta dar numarul de zile in care sa exersam cica poate fi mai mare.

Oricum trebuie sa fim linistiti ca la noi nu vine si in plus avem experienta anului trecut.

Deci: l-am fumat si pe asta

http://stiri.rol.ro/norul-de-cenusa-vulcanica-va-ajunge-in-romania-joi-la-pranz-705261.html

Mergi la inceput