Nazdravani de prin 2003

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La mutli ani celor ce sarbatoresc ziua numelui astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am avut si eu acum juma de ora revelatia sfantului de azi...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesika spune:

buna fetelor...sper sa ma primiti si pe mine aici la voi....am si eu o "caprita" de 6 ani jumate si un cavaler mai mic de 6 luni...intrebarea mea este ce stiu copii vostri care in toamna incep scoala...a mea desi merge la o gradinita particulara nu pot sa spun ca sunt multumita suta la suta...stie alfabetul tot,citeste cuvinte cu 4 chiar si 5 litere,cifrele nu mai spun ca le stiu si cei mai mici...dar ma intreb de multe ori daca e suficient...am incercat cu ea acasa sa facem si litere de mana dar educatoarea mi-a spus ca e prea devreme si ca se va plictisi la scoala...asadar,ce cerinte trebuie sa avem de la ei,e suficient atat sau mai trebuie?...multumesc...

Mergi la inceput

Bine ai venit la trupa de 2003

Saptamana asta vad ca ati fost foarte ocupate, nu prea ati intrat pe net.

De 2 zile ma tot intreba un tatic in curtea gradinitei una alta... Azi am aflat si misterul, avem ceva in comun si asta l-a facut sa ma si abordeze. Are o fetita acasa (copil busit la nastere) si a simtit nevoia sa discute. Inca nu mi-a impartasit prea multe despre durerea lui, dar in mare mi-a spus ca fetita lui este in carut. Mi-a spus sa fiu fericita ca Alexa este bine. Mai are o fetita super frumusica si colega cu Alex, dar la alta grupa.

Mergi la inceput

Si copiii mei sunt la una privata si pot spune ca Alexa este in grupa mare si deja au caiet de liniute, litere, silabe, cuvinte, iar la mate ce m-a surprins, stiu adunarea foarte bine, scaderea, multimi, dividori ai numerelor.....deja cred ca-i prea mult pentru un copil de 5-6 ani(asa sunt in grupa ei). Ce vor face in scoli? Sau se merge ca acolo nu se face si sa stie
Saptamana asta am aflat ca la engleza sunt la nivelul clasei a 2-3 si ca la anul le va vorbi doar in engleza si la fel va trebui si copii.
Am cerut azi sa merg si la o lectie de germana. Sa vedem daca va fi, eu mi-as dori.

Va las ca avem lectie de modelaj in aluat cu Paul (poate o fac si pe Alexa gospodica ca Paul ma da gata cu indemanarea prin casa )

Mergi la inceput

Eu ti-am spus ce se face la grupa mare, nu ca Alexa ar sti . Noi aricum vrem sa mergem si la pregatitoare si apoi sa o dau la scoala.

Mergi la inceput

Neata,

Am crezut ca prin unire celor din 2003 se va misca mai mult acest subiect, iluzii.
Cred ca sunteti prea ocupate de nu prea intrati.

Voi face si eu o mica pauza, nu de alta, dar in ritmul asta devine subiectul meu

Va dau o cafea buna de sambata dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Paula, multumesc de cafea! Eu nu am ce povesti nimic interesant...la noi toate sunt bune si frumoase, eu sunt putin fara chef caci primavara refuza sa vina si m-am saturat de iarna, frig...

Un we frumos tuturor!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

stai paula catinel, ca la HB e greu sa schimbi ritmul... mai ales ca ne obisnuisem la relanti

printesika,

asadar, ce am inteles eu pana acum ca trebuie sa stie:
- semne grafice, toate formele si invartelile
- cifrele, adunari, scaderi cu numere mici
- despartirea in silabe, recunoasterea sunetelor, identificarea numarului de sunete dintr-un cuvant

nu se recomanda deloc exercitiile de scriere cu litere si cifre, nici cititul.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Printesica, bine ai venit! Nu ne zici cind e fetita nascuta?

La noi e mai diferit. Aici se astepta ca la 6 ani cind a intrat Emma mea in cl. 1 (deci in vara trecuta) sa stie sa citeasca, sa scrie, sa faca adunari si scaderi, forme geometrice si muulte altele. Acum de ex invata sa citeasca ora/ceasul (nu ala electronic), sa masoare in inch si cm, sa stie proprietatile solidelor, gazelor si lichidelor si muuulte altele.

Paula, am zis eu ca numai mamicile de la aug pina in dec. o sa scrie aici:)), nu? Ma bucur ca Paul al tau e fisnet si cuminte, macar cu el ti-e mai usor. Dar ai sa vezi ca si Alexandra o sa fie bine. Aaa, si pe mine sa nu ma servesti cu ccc cafea ca te refuz:). De la cafea ma ia cu ameteli si trepidatii de inima, asa ca eu nu sint cafengita, dar imi place mirosul in schimb. De fapt si cafeaua (dulce sa fie), dar stiind ce consecinte are asupra pisihicului si linistei mele, refuz sa beau. Ti-am trimis un PM cu adresa mea de email. M-am uitat si eu la pozele voastre. Are asta micu' al tau niste ochisori frumoooosi!

Cristina, lasa tu baietu sa fie tuns ca tare bine ii sta (parerea mea).

Mergi la inceput