Nazdravani de prin 2003

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BULI - bun venit!

ANCA - da, asa e si aici, cica te asiguri in unghiul mort. E lege si e musai sa intorci capu'. Nu il intorci, pici. In ro nu ai voie sa intorci capu', la fel cum nu ai voie sa ridici mainile de pe volan (in afara de schimbat viteza...)

CRIS - in mod normal, nu mai calc hainele, ca la uscator ies super moi si netede, si e de ajuns sa le impachetezi frumos sau sa le pui direct pe umeras. Dar asta e valabil daca o faci imediat. Eu am spalat sambata iar apoi am fugit intr-o vizita, asa ca am lasat rufele in cos. Deci acuma e musai sa le netezesc. Insa e interesant ca se calca mult mai usor. Nu stiu daca are legatura cu duritatea apei sau cu detergentul, ca balsam aici nu pun! Doar ca masinile spala prost - zici adio la rufe albe.
N-are nimic, mai bine adio la rufe albe decat ore de calcat, ca in RO, ca toate erau botite...

BULI - sa nu fie vreo alergie la polen. Fi-mea avea o astfel de reactie, dar cica era de la polipi, insa tot polenul de primavara sensibiliza polipii....

Vestile de la noi sunt ca NU STIM inca la ce scoala va merge Eliza (si deci nici gradinita nu am inceput sa cautam, macar sa stabilim si noi o arie, dupa ce o sa stim scoala!!!) iar eu am primit azi scrisoare de la Universitate cum ca m-au admis la programul de toamna, asa ca din septembrie sunt din nou studenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da#355; stiu ca va tin in suspans astia cu scoala... ba ca incepe, ba ca nu...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felicitari Anka, deci din toamna ne luam de manutza?

Mai la noi e o vreme de rahat, de trei zile incoace...sunt 4 grade, e vant puternic si ploua...iar cum mie nu-mi place vremea asta de noiembrie, nici Silvia nu iese afara. La scoala ii scoate de doua ori pe zi, dar cu mine mici sanse...Asteptam si noi primavara aia odata ca inca nici pomii nu su flori sau frunze, lalelele stau imbobocite de o saptamana, etc. Deja visez la concediul de vara, noroc ca este o luna si putin numai.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda....si eu ma intreb cand va veni vara? Si la noi e cam frig (nu ca la voi Mihaela) dar asa de-un 12 grade si noooor deprimant. Deh, incalzirea globala - cine o mai crede asta.....
In plus, ce ma da peste cap, este ca m-am ales iar cu o raceala sacaitoare, sunt infundata si am o stare de tot kk

Acum 2 zile, s-a facut soare dupa amiaza si l-am scos pe Radu sa mai faca niste ture cu bicicleta prin parcul de linga noi. Merge super si e deosebit de incantat! La un moment dat, dupa vreo 40 minute, imi spune ca e la tura nr 70 (in gandul meu, da, da, vezi sa nu - o tura avand cam 400 metri) dar, l-am felicitat Ca sa aflu, la plecare ca a facut 82 de ture!! Zic, dar cum in asa putin timp 82 de ture? Si zice: pai am inceput de la 43, cate facusem duminica Bun asa !

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Si cica la noi e frig? Am acum motive sa spun SIC tuturor celor care ma speriau cu "vaaaaaiii, in Canada mergeti??? Pai acolo e frig bai, voi nu stiti???" So much for the global warming....

Domne, Eliza e o mieunata cand e vorba de bicicleta... De bine ce am luat rolele, si alea stau in sac, si nici nu stiu cand le-o mai pune in picioare... acuma, mititica are dreptate, sunt la pante si dealuri aici, ca ti se cam ia, mai ales cand esti copil si te dor degetele de la atata strans frana aia...
Asa ca, de unde mergea super cu bicicleta acum 2 ani, iata ca acum vad ca da inapoi, dar sper sa persevereze incet incet, pana va face muschii necesari sa urce pantele astea... Sau sa mai creasca si sa luam o bicicleta cu viteze si tot tacamul....

Miha, deci ne luam de manuta Cumva am emotii, cumva abia astept, sunt tare curioasa cum vor decure lucrurile, si am asteptari destul de mari (numai cand te uiti la cum arata universitatea pe din afara si pe dinauntru, si deja iti cresc asteptarile...)

Dana - un vin fiert n-ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anka, pai sa stii ca anul asta e exceptional din punctul de vedere al vremii...aici in Europa a fost o iarna cum nu s-a mai vazut in 30 de ani, cu multa zapada si geruri. Iar in Montreal a fost pe invers...de obicei acolo era zapada si ger(cred ca ai citit scrisoarea aceea care circula pe email mai acu' cativa ani cu "kk alb" , nu era chiar la bascalie). Anul asta a fost "pe invers"...in Montreal abia daca a nins si a fost cald pentru iarna iar la noi a fost ger si zapada de m-am saturat dimineti in sir lopatind kk alb din fata usii si garajului, ma vedeam in Canada in scrisoarea aceea . Eu citesc de vreo trei ani la fetele canadeze de aici de pe DC si stiu ce ierni aveau ele cand la noi erau -2/2 grade si ploua. Nu vreau sa te descurajez, dar asta a fost in ultimii ani...apoi ai si tu prieteni acolo, poti sa ii intrebi. Lumea spune ca e frig comparativ cu Ro, asa ne spunea si noua...pe de o parte e adevarat, caci aici vara nu vine cu canicula ci cu maxime de 25-30 de grade, dar si iarna rar scade temperatura sub -10 grade, in geneal sta in jur de 0 grade. Deci frigul asta e cumva relativ. Eu tot sper ca se va indrepta vremea, dar vad ca nu se arata nimic...e tot o zi mohorata de noiembrie si azi.

Dana, ce figura e Raduc , am ras in hohote.
La noi in perioada asta erau in jur de 15 grade...uite ca acum se incapataneaza sa stea in jur de 3-5 grade zi de zi de cateva zile incoace . Voiam sa facem un gratar in curte azi in cinstea lui Ovi ca ajunse cu bine din Amerik taman inainte cu cateva ceasuri sa se inchida din nou zborurile peste Ocean. V-am spus oare de cosmarul meu...ca pleaca peste ocean si erupe iar vulcanul si el ramane in Tara fagaduintei? Noa era cat pe ce...

Cu varicela nu stiu...eu si Diana am avut acum vreo...5 ani, eu am dus-o pe picioare 2 zile dupa care am cazut la pat urat de tot, nu mai aveam bube dar virusul isi facea de cap in organism. Diana era si ea marisoara si desi bubele au trecut cam intr-o saptamna, a ramas aceeasi suferinta ca la mine...slabiciune, dureri de cap si de oase si toate manifestarile clasice de viroza. Dar a trecut.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ei si iata ca de bine ce barfeam ieri vremea, azi si-a revizuit atitudinea si s-a facut soare. Am fost si noi in Donaupark, sa imi tratez sinuzita cu un pic de soare, Radu s-a plimbat in voie cu bicicleta (fara sa mai numere turele) si era superb, lume putina, loc cat vrei, liniste si caldurica.

Buli bine ai venit la noi pe aici!

Ankalaura am niste vin, dar nu cred ca merge la sinuzita. Iti zic eu ca nici aspirina saracului nu are efect prea indelungat, doar pe moment

Mihaela sper sa se faca mai repede si la voi caldut, cu toate ca, la noi in prognoze spune ca vor incepe iarasi ploi si nori...deh, 24 de ore de soare deja e prea mult La voi se serbeaza azi ziua mamei?

Pupici tuturor!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Si la noi ninge cala balamuc

Miha, da, stiu cum e cu vremea. Eu am putin noroc pentru ca imi place la frig si detest caldura Aici sunt fericita cand ploua, ca e curat si proaspat. In Bucuresti nu mai aveai tupeu sa iesi, ca era totul numai o balta, lacuri de apa jegoasa, noroi si mizerie, rahati de caine plutind sau purtati de apa ce se scurgea pe unde putea, ca numai spre rigole nu, pe simplul motiv ca rigole nu existau...
Aici ploaia e curata, se scurge, rar vezi cate o baltita mica, asa, ca un picior de copil, cat sa se bucure si fi-mea de balaceala.
Nu stiu cat o sa fiu de fericita cu kk ala alb (stiu scrisoarea), dar sper sa nu uit muntii de zapada din Buc, masinile de pe trotuare, ca nu mai puteai merge, nici singur, ca daca erai cu copii, erai gata condamnat... Aici macar zapada se aduna, se duce undeva, nu se arunca din strada pe trotuar si apoi de pe trotuar pe strada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai mai, mie zau ca nu mi-e dor de vara!
desi copiii abia asteapta, imi spun ca anul asta se vor baga pe la fundul apei din prima zi! ei vor mare... soare, iar mie mi-e frica sa mai dau drumul la tv, caci ma apuca depresia...

de ce oare nu i-o fi dat dumnezeu poporului roman si un conducator cu cap?! i-a dat de toate in rest... unul care, la moment de cumpana, sa puna mana pe cutit, si sa taie de-acolo de unde trebuie, nu de unde e mai usor...
in alta ordine de idei, dupa ultima taiere de salariu cred ca pot face linistita cerere pentru ajutor social, daca s-o mai da si ala! dar nu mai vreau sa ma gandesc...

noi suntem dupa 2 saptamani de expunere la varicela, si se pare ca inca nu avem nimic. nici mandra mica... ce-i drept, varicela imi lipseste...

si inchei cu felicitarile de rigoare, ne-am intrecut pe noi, doamnelor, demult n-am mai schimbat subiectul asa repede!
iaca pe-ala nou... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152022

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput