Nazdravani de prin 2003
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela_s spune:
Bafta multa lui Alex! Bravo pentru copilul istet care daca nu a primit dinozauri a impartit premiile .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
carmen, baietii astia ce seamana...
si tati l+a lasat pe andrei sa castige, ca oricum nu e atent... ei ce sa vezi, intr+o ora stia tot poporul ca el a castigat la sah...
e laudaros de nu+si incape in piele... nu stiu ce sa mai fac cu el.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
ankalaura spune:
Eu sunt in urma... Sunt ocupata tare... Saptamana viitoare am examen teoretic pentru permis, n-am citit nimic inca! Bai si e diferit fara de ro, pe bune, diferit tare! Musai tebuie citit, si eu tot aman, mereu gasesc cate altceva de facut.
Apoi, daca iau teoria, o sa urmeze proba practica la un interval oarecare - nu stiu care. Acolo am emotii, ca se pare ca nu putem da cu masina noastra, va trebui sa platesc o masina de la ei, si sa vezi distractie la parcari.... Nu imi place nene treaba asta cu parcarea... Desi se pare ca astia nu sunt idioti sa te puna sa faci o parcare chiar la mustata, si nici sa te pice ca nu o faci din 3 miscari precise, stiti voi invarteala volanului conform regulii, in ro.... Dar na, sper ca pana la urma totul sa decurga ok si sa scap de stresul asta....
In plus, trebuie sa ma apuc de cautat gradinita. Gradinita nu prea pot sa caut eficient, pana nu stiu la ce scoala va merge Eliza. Si tot asa...
Ma duc sa le pregatesc ceva de papica. Apoi ma decid daca pun mana sa imi lucrez CVul sau pun pana pe fierul de calcat (cat ma dadeam eu mare ca nu e nevoie sa calc rufele de la uscator, iata ca sambata nu am avut timp de ele si acum trebuie calcate nitel....)
buli spune:
bonjour, doamnelor!
noi sintem vecinii de pe 1.01.2004
daca se poate, mai venim si noi la un ceai, o cafea, o discutie mica
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihaela_s spune:
buli, eu iti urez bine ai venit! Ce mai face blondinul tau?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sasha.p spune:
Anka - nu stiu in Canada, dar in SUA te pica sigur daca, atunci cand semnalizezi sa schimbi directia de mers, nu intorci capul sa te asiguri, vorbesc serios. Tinem pumnii !
cristinamh spune:
buli, . cum ziceam, cine se regaseste, e binevenit .
anka, da' de ce trebuie sa le calci...? io stiu cum calcai tu in RO... nu poti sa renunti?
azi treceam cu andrei pe langa o scoala, la pranz. copiii in curte, jucau fotbal... cu ghizdanele. il intreb nevinovat... ce fac copiii? <ceva urat, o sa strice ghizdanele!>. uite poate ne ajunge un an un ghizdan...
apropo de ghiozdan, e noua lui problema. sa fie cu cars, sa fie cu thomas... clar nu o sa fie cu hannah montana, desi a inceput sa se uite... ca e cu fete!!!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
cristinamh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sasha.p Anka - nu stiu in Canada, dar in SUA te pica sigur daca, atunci cand semnalizezi sa schimbi directia de mers, nu intorci capul sa te asiguri, vorbesc serios. Tinem pumnii ! |
da mai, si eu cand am facut asta era sa ma "bata" barbatu, ca cica pierd timpul si nu mai sunt atenta! ca de-aia am oglinzi, sa casc ochii in ele... si acum, daca e aglomerat, intorc capul, ca nu ma simt bine altfel.
Cristina
buli spune:
merci de primire
ca tot vorbirati de sah, de vreo doua zile, Matei se supara rau de tot daca nu cistiga la orice joc jucam.
pina acum voia tare sa cistige, dar acu plinge si face scandal daca nu-i netezim calea.
noi nu ne dam mari, nici nu-l criticam il tratam egal.
sper sa fie ceva irascibilitate de la statul in casa dinmotive de varicela. dar miine mergem la control si sper din tot sufletul sa ne dea unda verde la iesit afara.
si tot in legatura cu varicela, mi se pare ca s-a sensibilizat rau in 2 sapt. mai deschid geamul pt aerisire si daca bate vintul indata stranuta sau vorbeste ragusit. voi aveti ceva experiente cu asta?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
cristinamh spune:
buli, daca facem varicela saptamana viitoare, te tinem la curent .
apropo de unda verde, pana nu se usuca bubele, sunteti inca contagiosi...
cu castigatul la joc, noi ne tratam de vreo juma de an, progrese mici, dar vizibile. macar nu mai plange
Cristina