Nazdravani de prin 2003
Raspunsuri - Pagina 11
danat spune:
Mihaela sunt frumoase pozele, asa cum ma asteptam! Daaar, imi plac tare mult si cele facute de Diana cu baloanele de sapun! Foarte dragute!!!
Si la noi au fost azi 19 gr dar a tras o rapaiala de ploaie pe la prinz si apoi nu s-au mai spart norii.
Iuliana nu oi vrea acum ca fetele sa fie la fel de inalte ca baietii, lasa ca e mai bine asa Nu stiu ce e aia dancesport, nu am vazut in ofertele pt copii. Imi imaginez cam ce ar face dar am sa ma uit daca vad asa ceva pe aici. E vorba de nepotul din Viena? Si, daca da, poti sa te interesezi unde anume face???
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
iuliana spune:
Dana, nu e vorba de nepotu' din Viena, e vorba de cel din Ro care acum e in Franta. Dancesport include dansuri latine si dansuri de societate-tango etc. http://www.youtube.com/watch?v=Db9AQ6qKRmU&feature=player_embedded (nepota-miu e ala in camasa alba cu partenera in rochita neagra cu argintiu). Mi-ar place si fetele mele sa faca asa ceva, dar din pacate nu se face la asa virste mici aici.
Nici eu nu vreau fetele mele sa fie inalte ca mine. Un pic mai mititele si e perfect, dar asta nu e dupa mine. In orice caz, aici vor fi avantajate pentru ca in general americanii sint inalti. De ex aici nu am avut nici o problema sa imi gasesc pantaloni pe masura picioarelor mele:)). In Romania trebuia sa imi fac de comanda.
cristinamh spune:
ma iuly... io salivez cand il vad pe nepota-tu... ce n-as da sa+i vad pe-ai mei asa... dar poate mai la vara va pun si eu un filmulet cu fi-miu la passo doble, ca e singurul dans care ii place.
si daca nu andrei, macar irisuca... daca tot ma dau peste cap sa o tin in continuare la dans.
andrei e delasator, n-are deloc ambitie. dar ce sa-i fac!?
cv-urile de anul asta au fost floare la ureche. clientu' usor de multumit... sa le caut pe-alea de anul trecut, ca m-a pus sa salvez pozele cu toate locomotivele din thomas, si sa i le pun frumos...
gata, ma duc sa-mi pap cerealele, sa arunc un ochi la poze, si s-o sterg, caci azi e zi de munca.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
iuliana spune:
Cristina, si mie imi place sa il vad pe nepotu-miu:). Si cind te gindesti ca am vazut cind l-a scos din burta ma-sii si l-am sters de fund de kaka si pipi. Si ia uite acum ce vlajgan e, mai inalt ca mine, si eu ce batrina sint. Deh, in seara asta iar a fost vreme de cacao ca se aproprie ploaia si se vede in ce stare pisihica sint, nu?
Ca vorbeati de inaltime, copilei mele mari ii trebiue alta bicicleta mai mare. Am fost sa cautam, am gasit, dar cum eram cu masina mea, nu am putut sa o luam asa ca ramine pentru simbata sau duminica. In fine, azi vine Emma de la scoala cu 3 scrisori (mici): una pentru mine, una pentru ta-su si una pentru sor-sa. La toti ne spune ca ne iubeste bla bla bla, dar lui ta-su ii mai scrie asa: draga tati, vreau cu adevarat bicicleta pe care am vazut-o la toysRus. I really really want that bike. M-m tot gindit la ea toata saptamina (ne-am dus ieri sa o vedem, dar fata are dreptate - ieri a fost saptamina trecuta si azi e alta saptamina, nu?:). PS. I hope you will have a happy father's day (care e in iunie:)). Aaaa, si mie mi-a urat happy mother's day care e in mai.
liliana csaki spune:
Mai Iuliana, nu fi carcotasa, copila a vrut sa fie sigura ca face urarile, ce conteaza daca-s cu o luna inainte
printesika spune:
multumesc pt raspuns fetelor...a mea e nascuta pe 17 septembrie 2003...a facut in mare cam tot ce ati scris voi mai sus,sper sa fie suficient dar ca orice mama ma intreb daca e pregatita pt scoala...ms inca o data...
cristinamh spune:
no, ca sa apar si eu plina de nervi... iar am gasit la fi-miu in ghiozdan pipo si nu stiu ce caiet de lucru pentru grupa pregatitoare. pentru cine nu stie, pipo e o revistuta de copii, distribuita prin gradinite... a se citi bagata pe gat.
ii urasc din tot sufletul pe+astia de la ERC PRESS! pentru materiale de proasta calitate, tiparite pe o hartie ce s-ar vinde mai bine la sul, in 2-3 culori ieftine si iesite din contur, dar care cica is preocupati sa-ti faca copilul mai destept. si toate incep de la spagile la inspectorat, apoi presiuni pe directoare si in final pe educatoare, ca noi sa le inghitim toate kkaturile...
incerc sa ma calmez si sa ma uit prin el, dar am mai avut o serie de la ei, toate fitzuicile de gradi (noroc ca le-am castigat la o tombola, ca nu dadeam nici moarta bani pe ele!) si nu pare foarte diferit... aaahh... pai normal, ca daca nu ni le baga pe gat, nu le cumpara nici dracu!
scuzati iesirea, dar chiar am vazut pe piata chestii misto, e drept ca un pic mai scumpe, dar decat 7 lei pe un rahat, mai bine 10 pe ceva calumea. cand ma racoresc si scriu va dau linku'.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
iuliana spune:
Stai, Cristina, ca eu nu am inteles. Cum adica te obliga? Nu dai si gata ca nu vrea muschii tai. Punct. Nu are cum sa te forteze, nu? Eu zic sa scrii scrisorica sau sa te duci la gradi si spui ca refuzi sa dai bani pe rahaturi si basta. Ce te mai nerfezi asa? Ca de aia va baga pe git pentru ca nimeni nu are curajul sa comenteze si atunci isi permit.
Liliana, m-a distrat tare. Ea oricum stie ca va capata bicicleta ca i-am promis si, cind promitem ceva, noi intotdeauna ne tinem de cuvint si copiii stiu. Dar ma gindeam si eu la cum le functioneste creierasul. Astalalta mica e mai smechera si decurge la mai multe tertipuri. De ex, acum citva timp i-am cumparat un delfin mare de jucat in apa in cada pe care l-am aruncat apoi ca intrase apa in el si facuse mucegai. Ei, simbata seara au vazut ele la tv un desene cu o intrecere de delfini si da-i jale ca ea vrea delfin. In fine, duminica dimineata eram la scoala si cind vin, ta-su ca sa mergem neaparat la magazin sa cumparam delfin copilei (ea ar fi vrut sa mearga numai cu ta-su ca stie ca pe el il pacaleste usor si stie ca eu nu cumpar toate minunile pe care le vor ele). Cum l-a convins? Vine cu miinile impreunate a rugaciune si da-i numai "pleeeeeease, daddy" si rugaminti peste rugaminti ca ta-su s-a pipi imediat pe el, s-a inmuiat tot si ar fi vrut sa se imbrace pe loc (ce fraierel e) sa se duca sa cumpere delfinul, dar s-a gindit ca mai degraba ma asteapta pe mine sa mergem impreuna (sau mai degraba sa decid eu). Asa ca am cumparat delfinii (normal ca a vrut si Emma, nu?), dar Diana a dormit cu al ei in pat si uite asa sint 2 nopti de cind doarme cu minunea aia de cauciuc si ii scoate sora-sii ochii cu aripile delfinului:)). De data asta le-am interzis sa ii mai bage in cada.
ankalaura spune:
Pai IULIANA, daca nu dai banu' si nu iei caietele, copilul tau ce face? Se uita la ailalti? Ala e materialul didactic. Punct. Nu-l iei, copilul n-are.
Drept sa spun, mie nu mi s-au parut foarte proaste cele de la ERC PRESS. Macar, ca si continut, sunt ok. Altele sunt tiparite pe hartie igienica reciclata si au si continut imbecil! sau cu greseli.
Cele de la Erc Press mi s-au parut rezonabile (cele pe care le avem noi, deh, nu le stiu pe toate...) iar in plus mai cumparam de la Teora si lucram acasa, dar nu caietele de gradinita, ci culegerile alea de prescolari, cu jocuri si exercitii...
Care e bicicleta, Iuli? Noi am luat de 18 inch, www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2681109&cp=2582802.2582802&parentPage=family" target="_blank">ASTA Bineinteles ca NU am luat-o redusa dar nu suporta amanare, ca a adus-o iepurasul...
In alta ordine de idei, ne-au sosit inapoi actele fetelor, deci dupa ce sta ninsoarea (daa... ninge ) ma prezint la comisia scolara, deci cat de curand incepem scoala. Daca in doua zile ne inscriem, sper ca luni sa incepem.
cristinamh spune:
iuly, incepe cu "aveti de dat 6 lei pentru..."... si tati nu se cearta cu sistemul, ca lui ii e RUSINE de doamnele educatoare. iar eu imi ies din minti si ma cert cu el... ca pe andrei nu-l duc eu la gradi. la iris am rezolvat, i-am explicat frumos doamnei ca nu arunc banii pe geam, si, daca ii da revista in mana eu nu-mi asum nici un risc si nu voi plati.
cat despre materialele didactice... nici educatoarele nu stiu cum arata pana nu sosesc! pentru ca se comanda pe toata gradi ceea ce se indica de la inspectorat...
acum normal ca pe tati mi-am varsat nervii in seara asta...
Cristina