Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Buna!
Sa va povestesc in mare povestea nasterii, cat dorm fetele.
Dupa ce am venit Marti de la control, spre seara am avut contractii', dar eu le suportam, nici nu as fi zis ca erau contractii (mi se intarea un pic burta)..in seara aceia ramanand la Ct, nu am putut deloc sa dorm (asa mi se intampla cand dorm la altcineva)..in fine.
Mierucri dimineata, ma prezint la spital cu dilatatie 3, mi se rup membranele..de la 8 eram in sala de travaliu, mi se pune perfuzia, si astept..pana la 9 nu am avut nimic. In sinea mea, imi zic, daca o tin asa o sa nasc diseara sau cine stie cand...neavand nici o contractie.
De la 9 incepe o contractie de cateva sec, aparand alta la 5 ' ..tot asa pana la 9:45 cand ma muta in sala de nasteri avand dilatatie 6 cm.
M-am asezat pe pat cand au aparut contractiile dureroase dintr-un minut in minut..in 20-30' m-am dilatat, simtind nevoia sa imping.
Moasa spunandu-mi sa nu m imping, sa vina dr sa ma urce pe masa..cand m-am ridicat din pat nu stiam cum sa ma urc m repede pe masa, simteam ca nu m puteam sa ma abtin ..mi se incurcase si firul de la perfuzie..
M-am urcat pe masa, m-a taiat (culmea ca am simtit, f dureros), am asteptat contractia si dai si impinge. Iesise capul (la fel simtisem o durere ingrozitoare). Dr si moasa tot imi zicea sa o tin asa..dar nu m puteam si m-am oprit cateva sec, dupa care continui sa imping iesind si corpul..am simtit o usurare. Dar nu s-a terminat, urma cusatura, care la fel a durut ca si la nasterea Ioanei.
Dar a trecut, cand am vazut-o pe Justina. 
In 2-3 h nu mai aveam nimic.. puteam sa ma ridic din pat, sa merg.
Miercuri voi merge sa-mi scoata atele.
Justina a scazut cat am stat in maternitate 200 g.
Si cam atat.
Acum sa va povestesc cum a fost prima noapte in 4.
Cu Ioana nu am avut tb, a dormit toata noaptea.
In schimb Justina de la 22 la 3 dim, se trezea din 30 in 30'.
M-am gandit ca am schimbat locul.. De fiecare data cand se trezea o alaptam, si cand nu m vrea tzitzi o scoate singura din gura, dupa care adoarme (inca nu folosim' suzeta). Dar de la 3 am luat-o cu mine in pat si a dormit pana la 8 dim, dupa care am schimbat-o, alaptat si si-a continuat somnul pana acum..cred ca da semne sa se trezeasca.
Merg sa o alaptez si revin.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + Justina(14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Se pare ca m vrea sa doarma.![]()
Oanaiacovita woww..ce cavaler chipes am vazut.
Roxana Justina cand face kk (aproape la fiecare alaptat), m are si un mucus. Nu e bine daca are acest mucus?
Carmen incerc sa o implic si pe Ioana ajutandu-ma (sa-mi aduca un pampers..etc), desi cand plange Justina (m ales cand ii este foame si tb sa o schimb), maraie si Ioana plecand in alta camera.
Vom vedea pe parcurs cum va fi.
Multumim de
!
Eu chiar mi-am facut azi dim una, m slaba. Sa vedem daca o deranjeaza pe Justina.
Vazut si pozele cu voi. Sofia e o scumpica.
Cu cat cresc cu atat se fac m frumosi.
POZE RECENTE
ALINA
de
nibi_niki spune:
Neata.
KOSSIR multumim de cafeluta.Frumoasa printesica ai
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
dayanara spune:
ioana ba da e bine, dupa meconiu urmeaza un caca de transitie sa zic asa, catre cel normal, poate dura o saptamana
nu e normal caca verde cu mucus la bebelusii mai mari
la fel facea si silvana si l.am aratat medicului in spital si a spus ca e normal, de fapt nu e mucus sunt ca niste bobite nu?
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
kossir ce mare s.a facut si sofia si ce mai zambeste 
in poza asta http://family.webshots.com/photo/2440229240105525388zrbuwE
are suzeta cum avea ivan sau asa imi pare , e una de suavinex zimtata asa pt dentitie nu?
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara kossir ce mare s.a facut si sofia si ce mai zambeste ![]() in poza asta http://family.webshots.com/photo/2440229240105525388zrbuwE are suzeta cum avea ivan sau asa imi pare , e una de suavinex zimtata asa pt dentitie nu? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara mercic!!!
Nu stiu ce e suavinex
http://community.webshots.com/user/kosscar
castelanaC spune:
Buna fetele mele dragi!
felicitari tuturor mamicilor noi care au nascut intre timp, sa le traiasca bebelusii, sa aiba laptic pentru ei si sa se acomodeze cat mai rapid.
Fetelor sunem de 10 zile acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii.
bebelusul nostru este unul cumintel, ii place la el in patut de cand am revenit la baza, noapte doarme 3-4 ore si papa san exclusiv.
Concluzie: doarme, papa, caca, ce poate fi mai minunat.
Eu sunt zombi, una ca nu prea am putut la ince[ut sa dorm asa la comanda si sa dorm cand e si el adormit. Noaptea il aud, ma duc la el in camera, papam, schimbam dupa caz si pac la sonm, dureaza aproape o ora. Azi noapte s-a trezit din 4 in 4 ore.
Am angajat o asistenta maternala sa vina zilnis in prima saptamana, a venit si cand ne-a vazut mari, mancaciosi, cacaciosi si cuminti a zis ca mai bine vine saptamanal ca nu avem nevoie mai des.
La o sapt de la nastere am fost si la pediatru, l-a consultat, revenise la greutatea de la nastere, deci suntem bine.
Mie mi-a scos firele, ma ajuta centura speciata cumparata de la chicco, burta nu atarna peste operatie siparca ma doare mai putin, s-a dovedit o achizitie buna. Ma mai doare operatia dar cu putin menajament tot e bine. in rest... ce sa va mai povestesc... am avut noroc de sotus adoratus, care nu m-a lasat sa fac nimic: a gatit, a facut cumparaturi, s-a ocupat el de tot ce sa mai, e tati al nostru.
va pup si scuze daca nu intru asa des, dar calc merge naspa, internetul e in nu stiu ce revizie, eu sunt cam dusa acum la inceput...
dar ne revenim noi si va povestesc eu si nasterea, fetelor, ca-n filme, la mai putin de 2 ore eram la salon cu bebe la san, tot a mers perfect!
va puup si toate cele bune
castelana fericita mami de Cezar 
luni am deschis ouletul nostru de 
annya9 spune:
Am pus repede cateva poze cu bebe al nostru. Va pup! Revin cat de curand!!!
Mami de
Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
dayanara spune:
ce bine v.ati acomodat castelana! felicitari :)
kossir credeam ca e marca suavinex, ca ivan are una identica , doar ca albastra
annya aveti un bebelus superb sa va traiasca
am pus si eu poze noi de azi
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana#5461449799436000706
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Roxana sunt si bobite..dar cred ca acel 'mucus' de care zic eu poate fi de la crema (cred)..folosesc o crema preparata, recomandata de o Dr din spital.
Castelana deja are camera lui si doarme singur in camera?
Dar nu e obositor sa te duci la el in camera, decat daca l-ai fi avut cu voi in camera?
annya9 am vazut si pozele voastre..tare dragut e.
Am observat la maj pozelor care le-am vazut cu iepurasi', ca dorm neinfasati, in schimb Justina numai infasata doarme.
Doar in prima zi a dormit neinfasata (asa imi pusesem in gand), dar cand au venit dr si asistentele la vizita, a vazut ca avea picioarele reci si au infasat-o, ba m mult are si o iritatie de la scutecele lor
(nu numai ea, ci m multi bebei din spital aveau).
Sa speram ca in timp va dormi si neinfasata.
Aaa, si ea adoarme la san, o trezesc, dar de multe ori nu vrea sa se trezeasca si nici sa pape. Atunci o pun in patut si daca s-a saturat doarme 2-3 h..daca nu, se trezeste si continui alaptatul.
Vreau sa ajung la concluzia ca nu tb eu sa o adorm.
POZE RECENTE
ALINA
de