Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa da, glicerina simpla am. Nici al meu nu tine suzeta, dar ii place gustul dulce al glicerinei si o ia cat sa o linga si apoi o da jos.

Am uita.

MIRIA la multi ani, nastere usoara si un bebe sanatos!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alina bine ati venit acasa! acomodare placuta
frumusica foc ioana mica

denisa caca verde poate aparea pe parcurs din mai multe motive, cel mai des cand bebe elimina caca mai vechi de aici culoarea verde, de la alimentatia ta , daca nu are mucus, nu e lichid e ok
bubitele sunt normale, a avut si ivan , dispare in maxim 2 saptamani

bumbita n.are nimic daca sughite, de obicei sughitul apare cand nu da tot aerul afara, lasa sa.i treaca de la sine si in burta sughitau

oana ce mare s.a facut eric! si ce frumos ii sta imbracat asa , adica nu ca un bebelus

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza intrebai despre sex: nu stiu dar abia astept :)))

eu lupt cu silvana sa accepte suzeta, o ia adormita sau cand ii e foame un pic, dar progresam , i.o dau de fiecare data chiar daca o scuipa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna fetele!

Suntem putin chiauni, pentru ca bebe Raducu deja are colici si in general apar la mijlocul zilei sau la mijlocul noptii si tin cateva ore bune.
In rest suntem bine, papam titi, mai papam si biberon, dar tot cu lapte de titi muls, pentru ca altfel imi curg pe burta.
O sa revin cu poze si cu povesti imediat ce imi mai revin.
Va pup pe toate si ma gandesc mereu la cele care au ramas inca gravidutze.

Mami de Radu Alexandru
poze, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Arturicii, nu mai stiu cum o cheama pe doamna care a avut grija de gemeni, ca am vorbit cu zeci de persoane... Locuieste pe Feroviarilor - s-ar putea sa fie ea :)) Mi-a facut o impresie f buna, dar din pacate eu am nevoie si dimineata de ajutor, nu ne-am potrivit... ar fi fost perfect, pt ca eu stau la 4 case mai incolo de ea... Asta e, n-am avut noroc :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Arturicii, nu mai stiu cum o cheama pe doamna care a avut grija de gemeni, ca am vorbit cu zeci de persoane... Locuieste pe Feroviarilor - s-ar putea sa fie ea :)) Mi-a facut o impresie f buna, dar din pacate eu am nevoie si dimineata de ajutor, nu ne-am potrivit... ar fi fost perfect, pt ca eu stau la 4 case mai incolo de ea... Asta e, n-am avut noroc :(

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Da, ea este, pe Feroviarilor locuieste; chiar imi zicea (sapt trecuta cred) ca a vorbit cu cineva aproape de ea si spera sa fie ok.
Imi pare rau ca nu v-ati potrivit insa sper sa isi gaseasca ceva. Multumesc mult oricum pentru ca ai recomandat-o fetelor.

(ce mica e lumea...)

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Vin si eu dupa o zi linistita, singurica cu cei doi copii. M-am simtit foarte bine, am fost asa calmi, linisiti am avut program lejer, ne-am jucat cu junioara care a fost intr-o verva azi, atata a ras, scos limbuta, gangurit, mormait. Mihai a fost tot timpul in preajma ei, o provoca, o ia in brate, sunt niste scumpi.
Merci de raspunsuri pentru boala lui Mihai fetelor, dar nu a fost deloc asa grav. In final n-a fost diaree deloc, dimpotriva. Nu stiu ce-a fost scaparea aia la scoala. E racit, a avut febra care scadea la paracetamol si cam atat. De aseara nu mai are chiar nimic. Din pacate am apucat sa-i dau cotrim si acum trebuie sa termin macar 3 zile ca nu vreau sa-l opresc asa aiurea.

Denisa Maria a avut pe fata plin de brobonite. Au tinut-o mult, o luna sau chiar mai mult. Doar le-am dezinfectat des si atat, n-am dat cu nimic. Se intinsesera pana pe gat, dar gata, s-au dus.
Si cu sughitul la fel. Nu faceti nimicuta. Trece. Uite la noi e din ce in ce mai rar. Chiar nu-mi amintesc cand a sughitat ultima oara.

De dormit pe burta in cazul nostru nici vorba. Uraste statul pe burta. cred ca-i e lene sa ridice caputul . Si eu o pun din cand in cand sa-si intareasca muschii gatului dar nu-i place. Asa era si Mihai.

Ioanact (Alina) bine ati revenit acasa . E o frumusica Justina. Bine ca a reactionat bine Ioana. Dar ai grija, inca nu e totul rezolvat . Ma bucur ca Justina seamana cu zambareata .

Am pus si noi pozici noi. Sunt puse complet aiurea, n-am avut timp sa le aranjez, mi le daduse peste cap calc, eu nu stiam pe loc sa le reasez, nua veam timp, ma rog. Nu sunt in ordine cronologica, asta-i ideea .
Mai aveam de spus diverse, dar am uitat e tarziu si oricum e un mesaj fara cap si coada. scuze.

Gata, o sa dorm si eu. Copiii dorm in jurul meu, e asa frumos!!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Cu asta voiam sa incep
LA MULTI ANI MIRIA .
Sa ai o nastere usoara, copii sanatosi, o viata frumoasa alaturi de familia ta. Sper ca ai avut o zi frumoasa

Mergi la inceput

Neata

Slaaaba activitate. De aseara n-a mai scris nimeni? Ciudat zau.
Va las o poate va ispiteste mirosul si apareti.

Annya bine ati revenit acasa, acomodare usoara.
burtica de Raducu sa treaca colicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Carmen am vazut pozele. Tare frumusei mai sunteti. E o scumpa Sofia.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput