Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Buna fete! Nu am mai intrat in ultimele zile caci ma simt cam obosita, iar sanii sunt un stres in plus, trebuie sa am grija mereu sa-i tin sub control Nu am reusit sa recuperez si nici nu cred ca voi putea prea curand, asa ca imi cer scuze daca mi-ati adresat vreo intrebare si nu am raspuns

Vroiam sa va intreb daca bebeii vostri sughit? A mea sughite si de 3 ori pe zi si fiecare repriza tine cateva minute bune Nu mai stiu ce sa-i fac, voi ce remedii aveti pt asta?

Felicitari proaspetelor mamici, Ioanact, Selina si Emiliapop!
Sa va traiasca iepurasii, sa fie sanatosi, norocosi si papaciosi!
Recuperare grabnica si mult laptic!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

A mea si in somn sughite . Eu nu fac nimic ca trece de la sine. Parca acuma nu mai sughite asa mult dar la inceput si ea sughita de cateva ori pe zi.

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

HONEYBABY si a mea a facut cacuta verde acum vreo 2 saptamani dar o singura data.Apoi a facut normal.Nu am mai sunat pediatrul apoi.Acneea bebelusului o are si Maria.Nu ii dau cu nimic pe fata, trec singure.
BUMBITZA toti bebei sughit.Eu o mai pun la san cateodata cand sughite ca se ia cu sanul se lupta cu el si ii mai trece sughitul.
ALINA bine ai venit acasa,acomodare usoara,vazut poze cu Iustina,frumoasa foc..sa-ti traiasca
Vreau si eu un sfat..o parere..Maria nu a mai facut cacuta de 4 zile.Am apelat la termometru,nimic,apoi am bagat juma de supozitor din nou nimic.Am sunat pediatrul azi si mi-a recomandat clisma bebelusului.Acum nu stiu ce sa fac..sa ma duc la farmacie sa-i cumpar sa-i fac clisma?...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

ptr bumbita
Pediatra mea m-a pus in tema cu cei 3S:SUGHIT, STRANUT, SFORAIT....sunt specifici bebelusilor si nu tb sa te ingrijoreze.Doar tb sa fii atenta ca odata cu sughitul mai da si laptic afara asa ca tine-o ridicata sau dc sta culcata sa fie cu capul intr-o parte.Si Eva sughita cam de 2-3 ori pe zi(asa facea si in burtica)si incerc sa-i dau san dc vrea...si uneori vrea ...sa vezi ce comica e cand sughita cu sanul in gura...dc nu vrea san o las sa se linisteasca si e tare comica dupa fiecare sughit scoate niste vocalize. Tot pediatra mi-a zis de varianta cu 2 picaturi de lamaie dc e un sughit mai rebel, dar eu sincer n-as incerca-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello,
scriu si eu despre sughit, pt ca Eliza e o maaare sughitzatoare. Cu ecou saracuta de se aude in toata casa, ii trece cu laptic daca vrea sa mai primeasca putin san, daca nu o tin lipita cu burtica de pieptul meu si asteptam sa se calmeze. La inceput am zis ca sughitatul apare fiindca nu eructeaza, acum eructeaza minunat si dupa tot o ia sughitul...

Honey, si a mea face cand caca galben, cand caca verde...cred ca e de la diversitatea meniului mamei. Oricum indiferent de culoare, il face exploziv de sare si din Pampers.

A trecut cineva la dupa epiziotomie? Eu am avut firele pana la 4 saptamani si ceva de la nastere si nici acum nu cred ca-s 100% refacuta. Doctora a zis ca intr-o saptamana de maine putem face...si sotul numara zilele, iar eu am mari emotii.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri ref la sughit Chiar ma stresa tare ca de cele mai mult eori abia ce adormea si ea micuta si o trezea sughitul...adevarule ca si-n burtica la fel sughita de cateva ori pe zi

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Jeni ce frumoase sunteti voi 2....tu asa cretulina si Sarah asa mititica si dulce! la fata draga
Ioana ce bien ca Justina e o Ioana in miniatura...asa esti sigura ca o sa fie o minune de copil (doar stii ca toate suntem topite dupa Ioana ta).
Si noi avem 3 cosulete in barbita..eu am crezut ca au aparut de la lapticul care i se scurge din biberon. Azi i-am dat cu bephanten pe el, dar dc voi ziceti ca nu dati cu nimic, asa o sa fac si eu.
Si bebeEric sughite zilnic..uneori asa de tare ca se scoala si nu il mai ia somnul cate o ora, apoi
De cateva zile se foieste asa de mult incat reuseste sa se ude pana la brau de pipi cam de 3 ori pe zi. Prima data am crezut ca nu ii mai sunt scutecele bune asa ca am luat un nr mai mare...dar alea is mari rau..ii vin pana aproape de subrat
Vad ca vb de ..mie imi vine sa numai cand ma gandesc. Din cauza problemelor cu colul am fost pe uscat de prin luna a 7 a..acum nu mai avem interzis dar nu mai suntem in stare..suntem asa de obositi ca seara uneori ne e greu sa facem si dus. Plus ca bebe cand doarme tot scoate tot felul de sunete, ba chiar plange asa scurt (pana ajung la patut se calmeaza, dar noi tot sarim ca arsi cand il auzim), asa ca nici vorba de amor ca am sta cu urechiel la bebe..Sincer chiar ma ingrijoreaza problema..noi mereu stateam cioc in cioc si dormeam imbratisati..

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alina - frumoasa Justina. Acomodare usoara . Ce zice Ioana?

E incantata. Sta langa mine cand alaptez, ba chiar ma imita, tinand papusa ei Ingeras in brate si o leagana, precum o legan eu pe Justina.
Imi place ca vine si sta langa mine, cand sunt cu Justina.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + Justina(14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!!!

Alina bine ati venit acasa. Tare frumusica e Justina.

Si noi sughitam mult si azi am si varsat din cauza asta.

Cu limbuta, eu ii mai pun pe suzeta glicerinca cand e mai incarcata si dispare albeata.

Am pus si eu azi niste poze de la prima iesire in mall.

Pupici la toate fetele.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

rmkristine: doar una singura dintre menajere ar vrea 4 ore, de la 3 jumate dupa amiaza poate, ca dimineata are serviciu... Nu am testat-o ca eu voiam 8 ore pe zi, dar mi-a facut impresie f buna. A lucrat ca bona cu niste gemeni si a facut si menaj in timpul ala... Locuieste in Domenii, daca si tu esti in sect 1 poate merge... daca e departe de tine, nu e bine, ca mai multe ore face pe drum decit lucreaza. Uita-te oricum pe anuntul.ro la cereri de munca, sint multe care se ofera pt calcat si gatit, de exemplu... Succes!

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

Buna,

imi cer scuze ca ma bag insa o cheama cumva Cristina pe cea despre care zici ca a lucrat cu gemeni? Ca seamana perfect descrierea (unde locuieste, ca a lucrat la gemeni si ca poate dupa 15:30) cu draga noastra fosta bona si actual prietena noastra, Cristina. In plus, stiu ca isi cauta ceva de lucru in plus fata de servici.

Daca e asa, v-o recomand cu tot sufletul, este f muncitoare, sufletista, punctuala. Pt mine, felul ei de a ingriji o casa a ramas ca model. Iar modul in care a stiut sa aiba grija de Yann si de Philip nici nu poate fi descris. Ii iubeste si acum tare mult si suntem aproape sufleteste unii de altii.

Un weekend frumos tuturor

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Si Maya sughite cateodata la fiecare schimbat, deci de foarte multe ori pe zi. Ii trece daca o pun un pic la san , trage de cateva ori si adoarme.

Oana = ce mare s-a facut Eric. De care glicerina pui pe suzeta ? Simpla ?
Maya nu ia suzeta decat daca are colici sau e suparata ca i-am pus caciula in cap ( cand iesim afara ) in rest strange din buze sa o las impace cu cauciucul ala

Cori - unele nici nu au nascut si voi vb de amor ? Vrei sa sara fetele pe tine ? Glumesc.

Citeam ca poate face kk verde si de la fier, iar eu iau fier. Nici nu stiu de ce il mai iau . Maya are hemoglobina mare 14,4 eu o am mare, desi am pierdut mult sange la nastere nu cred ca a scazut mult....
Maine nu mai iau sa vad daca se schimba ceva

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput