Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)
Raspunsuri - Pagina 15
irinabobe spune:
denisa eu am trimis doar certificatul de nastere al copilului si nu mi-a cerut nimic altceva in plus
mamica de Rares
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
eu mai am de dat jos vre0 15 kg! nu.mi permit nici nectar :))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)POZE |
dayanara, si eu mai am de dat jos 16 kg...12 s-au dus repede dar astea...
Ma apuc de azi de stepper , banda si vibromasaj..cate putin din toate si nu in forza ca sa nu pierd laptele..Targetul meu e ca pana in septembrie sa dau jos 10 kg, si restul de 6 kg..pana la Craciun! Adica trebuie sa fiu realista, nu?Anca
mami de
Codrin de
Lucashttp://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
Lindal spune:
Buna fetele!
Si noi tot pe aici suntem, asa ca am mai facut si eu modificari la prima pagina - m-am trecut si pe mine la galeria cu motate alaturi de fetele aflate in sapt 41. Apelam la orice metoda...![]()
![]()
La Ioanact a mers! Cum s-a trecut, cum a nascut! Nu de alta, dar vreau sa fie bebe berbec, nu taur. Dar pana la urma... cum vrea DD. Sanatos sa fie!
Bravo nafi, ai reusit! Felicitari!

Babyangel, La multi ani!! 
40+
dayanara spune:
oana eu la ivan am folosit crema de protectie de la chicco sau una de pediatrics
cand iesim afara o feresc de soare
linda , cand eram disperata ca nu mai nasc, cam cu o saptamana inainte , imi stimulam sfarcurile, dar asta poate da contractii mai puternice , poate de aici si durerile care le.am avut inainte de epidurala
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ne.au venit si noua rezultatele analizelor , cele din extractia din calcai pt hipotiroidism, hipeplasie suprarenala, drepanocitosis si fibroza chstica, toate sunt ok
de tiroida mi.era un pic teama...
la 2 mergem la pediatru, sunt tare curioasa cat a crescut:)
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
nibi_niki spune:
OANA crema este de la APIVITA contine ingrediente 100% naturale sio e cu factor de protectie 30.Incerc sa nu o plimb prea mult prin soare dar cam greu la noi de acum cu umbra.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
oanaiacovita spune:
Roxi, Niki multumesc.
Irina ca ma tot tin sa te intreb de ce dureza la voi masa si 1 ora jumate? Vrei sa ii dai o anumita cantitate? Sau cum?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Lindal spune:
Roxana, incerc si asta. Alte metode? Plimbari, bai lungi si fierbinti, genoflexiuni...
ce sa mai fac?
40+
oanaiacovita spune:
Linda, papa picant...la mine a functionat...
impreuna cu mersul mult pe jos si ajutor de la sot.![]()
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
linda plimbarile sunt ok si prind bine mai ales ca pe urma nu o sa mai ai timp pt asta, cel putin o perioada
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Foarte bune!!